Bulgarasi de ianuarie-februarie 2012 (7)
Raspunsuri - Pagina 9
tebligia spune:
mihacor si mie mi-au aparut bubutze pe maini si ma si mananca de la utrogestan eu iau 5x 200mg pe zi . ma dau cu mixtura mentolata
aerlilian spune:
Buna dimineata, greierasi bortosi!!!
Sper ca toata lumea e bine si Porumbita ne va da vesti bune maine!!!
Matzaila_81 spune:
Ce mi-a placut, auzi la ea, greierasi bortosi
Ireth, multumim mult de poveste si de incurajari. Adevarul e ca doctorii sunt prea putin atenti la detaliile date de paciente si nu stiu sa aiba o vedere deschisa, libera. Si pe mine m-au speriat la inceput ca nu se vede nimic, ca ar trebui sa e vada si asa mai departe cand eu ovulasem mai tarziu de fapt si le tot spuneam asta.
In fine.....
Astazi iarasi am parte dem o zi grea. Aseara nu am putut manca decat fructe. Mi-e foame si mi-e greata, fix ca pixul.
Va pup si va astept cu vesti.
iaura21 spune:
neata si de la mine
fetelor care ati facut fiv,ligia mai ales ,am inteles ca nu stii sigur data prob. a nasterii sau cum se calculeaza, sau cate sapt. ai ,scz daca gresesc...mie dr. mi-a calculat dupa data ET ,avea o aplicatie pe telefon si mi-a zis rapid ...eu neavand ultimul ciclu,am facut FET( bine UM era cu trei luni ininta deci nu se putea lua dupa el ,si am decis impreuna cu el sa fie 1 aprilie,data ultimului diferelin)
iar la eco ,pana cum am avut masuratori in regula care corespundeau cat de cat cu datele mele ...si eu sunt de acord ca e buna(necesara) o a doua parere a dr. chiar daca primul e ok
a ,inca nu am urat bun venit fetelor noi,o fac acum ,sa aveti sarcini usoare si bebei sanatosi...ma bucur ca au aparut si fiv-oase,nu mai sunt singura
minunea mea +12
"Intr-o zi un om a murmurat:Doamne vorbeste-mi, si un copac si-a framantat frunzele,dar el nu a auzit.Apoi a intrebat mai tare:Doamne de ce nu imi vorbesti? si un tunet a zguduit cerul,dar el din nou nu a auzit. Omul a privit in jurul lui si a spus:Doamne lasa-ma sa te vad,si o stea a luminat cerul, dar el nu a observat.Apoi a inceput sa strige,Doamne fa o minune ,si in clipa aceea s-a nascut un copil ,dar el nu a stiut. Disperat a strigat mai tare: atinge-ma Doamne si arata-mi ca esti langa mine! Acestea fiind spuse Dumnezeu a coborat si l-a atins dar acesta a alungat fluturele care zbura langa el si si-a continuat drumul
Ai grija sa nu pierzi o binecuvantare doar pentru ca nu iti apare in felul in care tu te astepti sa se manifeste"
iaura21 spune:
am 13 sapt...am uitat sa schimb semanatura...
matzaila draguto, nici eu nu pot manca seara mai nimik.noroc ca e vara si sunt multe fructe.io nu imi fac griji...nici nu imi e prea foame ,ma descurc cu una alta...am descoperit ca la pranz masa mea e vreo 6 forneti cu cascaval si nuca( separat of course)...iar seara un pic de supica si ceva biscuiti daca imi e foame mai tarziu...supravietuim noi cumva ,si eu tot sper sa-mi vina poftele de mancare ,pe de alta parte ma bucur ca nu mananc mult ...nicicum nu suntem multumite ...aseara mi-era pofta de bere cu lamaie,cred ca o sa beau astaseara un paharel mic,ce, daca la fata ii trebuie sa bea tre sa-i dau,o invat de mica
sophia, unde esti mamica,tot gretoasa?
minunea mea +12
"Intr-o zi un om a murmurat:Doamne vorbeste-mi, si un copac si-a framantat frunzele,dar el nu a auzit.Apoi a intrebat mai tare:Doamne de ce nu imi vorbesti? si un tunet a zguduit cerul,dar el din nou nu a auzit. Omul a privit in jurul lui si a spus:Doamne lasa-ma sa te vad,si o stea a luminat cerul, dar el nu a observat.Apoi a inceput sa strige,Doamne fa o minune ,si in clipa aceea s-a nascut un copil ,dar el nu a stiut. Disperat a strigat mai tare: atinge-ma Doamne si arata-mi ca esti langa mine! Acestea fiind spuse Dumnezeu a coborat si l-a atins dar acesta a alungat fluturele care zbura langa el si si-a continuat drumul
Ai grija sa nu pierzi o binecuvantare doar pentru ca nu iti apare in felul in care tu te astepti sa se manifeste"
tebligia spune:
iaura : de la clinica gynera unde am facut fiv dr dracea mi-a spus k se calculeaza incepand cu prima zi de stimulare care la mine a fost 28 aprilie, dr meu curant de la cantacuzino mi-a zis k e corect asa.
ultimul meu ciclu a fost pe 21 aprilie dar eu cred k ei considera ultimul ciclu pe 28 aprilie ( pe 21 a venit cam o zi jumatate)
mihacor spune:
multumesc fetele de sfaturi...dar aseara asa tare m-am speriat,ca mi-au aparut si pe picioare,si m-am dus la urgente...eu nu iau decat acid folic si alaltaieri mi-a dar medicul penicilina v,dar am luat numai una si am renuntat la ea...si se pare ca de la pastila aia mi-au iesit bubitele...mi-au zis ca in 2-3 zile tre sa dispara...
va doresc o zi minunata...
7+
mihacor spune:
matza acum incep si eu sa te inteleg cu greturile...pana acum nu am avut mai deloc,dar acum e groaznic...nu prea pot sa mananc mai nimic,si numai daca ma gandesc la ceva ce nu imi place...vomit...eu inainte eram o mancacioasa de numa....sper sa nu ma tina mult...
multa sannatate va doresc la toate...
7+
Matzaila_81 spune:
Iaura, gand la gand cu bucurie. Azi am reusit si eu sa iau putina merdenea.
Si eu eram pofticioasa si mancam orice inainte in cantitati mari.Ma poreclisera colegii Termita Mereu ziceam ca abia astept sa fiu insarcinata sa pot manca in voie fara sa se mai uite oamenii chioras la mine. Si iata-ma cu burta la gura ( teoretic) sa nu mai suport nimic.
Miha, imi pare rau, sper sa-ti treaca repede sau macar sa nu dureze toata ziua, sa ai doar momente.
Eu astazi intru in 9 saptamani. Abia astept sa fiu si eu in 12, 13,14 dar mai am putina rabdare. Stiu ca atunci cand eram in 4 ma uitam cu nerabdare la fetele care erau in 8.
aerlilian spune:
Fete dragi, mai sanatos decat forneti si merdenele...nici ca puteati manca...Ce sa zic, daca asa au chef puiutii vostri...Eu vorbesc, care am o pofta nebuna de mancare Mc Donald's.Pana acum,mancam o data pe an asa ceva...Eu intru maine in 9 saptamani!Probabil dorinta de a ajunge mai repede in saptamana 12 -13 este legata de riscul scazut sa se mai intample ceva rau cu sarcina...De ieri de la pranz nu mai am maroneli.Sa ma bucur???Daca revin?