Bulgarasi de ianuarie-februarie 2012 (7)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns CristinaGoji spune:

Dar cat timp are fetita ta?

Mami de Daria (21.04.2008) si Vladic (17.10.2006)
Vladic
Daria

"We do not stop playing because we grow old; we grow old because we stop playing."

Author unknown

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns My_Lady0091 spune:

Are un an si 8 luni.

*Blackmoon Lady 8+si lipistocul meu iubit
Citat:
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

Iaura, nu ma supar deloc, cum sa ma supar. In primul rand ca nu sunt sigura deloc ca e asa cum spun eu, spun doar din ce imi amintesc de la prima sarcina. In plus, chestiile astea nu sunt standard, fiecare organism e altfel si reactioneaza altfel.
MyLady, eu nu sunt buna deloc la dat sfaturi referitoare la olita. Noi am scapat extrem de tarziu de pampersi. La 3 ani jumate am scapat de pampersii din timpul zilei, si recunosc ca am cam fortat-o pe fii-mea, pentru ca nu vroia deloc iar la pampersii de noapte am renuntat dupa 4 ani doar ca la cei de noapte nu am mai fosrtat-o, a fost de acord sa incerce sa doarma noaptea fara. Si a fost foarte bine. Asa canu ma pricep sa-ti dau sfaturi deloc. Aaa, si fii-mea nu a folosit olita deloc, a facut direct la toaleta. Iti urez mult succes!

de Maria Cornelia (20.09.2006) si 11+
Din ce in ce mai mare
Perlute de domnisoara

Bobuletul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iaura21 spune:

cristina ,acum am vazut ca esti din cluj,asa ca vreau sa te intreb ceva,ti-am trimis PM
lexi

minunea mea +13

"Intr-o zi un om a murmurat:Doamne vorbeste-mi, si un copac si-a framantat frunzele,dar el nu a auzit.Apoi a intrebat mai tare:Doamne de ce nu imi vorbesti? si un tunet a zguduit cerul,dar el din nou nu a auzit. Omul a privit in jurul lui si a spus:Doamne lasa-ma sa te vad,si o stea a luminat cerul, dar el nu a observat.Apoi a inceput sa strige,Doamne fa o minune ,si in clipa aceea s-a nascut un copil ,dar el nu a stiut. Disperat a strigat mai tare: atinge-ma Doamne si arata-mi ca esti langa mine! Acestea fiind spuse Dumnezeu a coborat si l-a atins dar acesta a alungat fluturele care zbura langa el si si-a continuat drumul
Ai grija sa nu pierzi o binecuvantare doar pentru ca nu iti apare in felul in care tu te astepti sa se manifeste"

Mergi la inceput

My lady - la varsta asta ai putea incerca sa o familiarizezi cu olita, dar fara prea mari asteptari, si cu atat mai mult fara prea mari presiuni. Eu i-am avut pe amandoi in pampers o perioada mare de timp, cam 1 an. Plus ca daca o sa o obisnuiesti cu olita putin inainte de venirea bebelusului, sunt mari sansele sa revina la pampers ca urmare a regresiei naturale care apare dupa aparitia unui bebe in familie. E totusi mica inca. Nu stiu ce sa zic. Eu pe Vladut la 2 ani si vreo 3 luni l-am dez-pampersat, dar doar dupa vreo 6 luni pot spune ca am avut succes. Cu Daria totul a fost mai natural, ca ea a bagat tot ce=i spuneam eu lui Vladut in perioada renuntarii la pampers si l;a un an si 2 luni a renuntat singura la pampers.

Vladic
Daria

"We do not stop playing because we grow old; we grow old because we stop playing."

Author unknown

Mergi la inceput

iaura - ti-am raspuns. Si tu tot din Cluj esti?

Vladic
Daria

Author unknown

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aerlilian spune:

Sunt fericita!!!Bebe creste corespunzator, are 2,54 cm si 162 batai/min.Am vazut mugurasii de manute si picioruse si pe el miscandu-se in burtica.Dumnezeule, ce trairi am avut...Heatomul s-a dus iar poimaine plec in Antalya.Ma voi putea bucura de concediu cu precautiile de rigoare!!!Va pup si va doresc sa fiti la fel de fericite cum sunt eu acum.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tebligia spune:

ce ma bucur aerlilian sa fi sanatoasa si tu si bebe mic si sa te bucuri de vacanta...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Annisia spune:

My Lady, cu cat nu ii impui si nu fortezi copilul, cu atat e mai usor. Eu ii spuneam mereu lui Yanis ca atunci cand se va face baiat mare, nu va mai trebui sa poarte pampersi. Asta l-a ambitionat, incat a venit singur si mi-a spus ca e e mare si baietii mari nu mai poarta pampersi, fac la olita. Avea exact un an si opt luni. S-a scapat o singura data pe el, dar a avut ambitie.
Acum e mai greu sa renuntam la olita, desi are aproape patru ani. Pipi face ca baietii, dar treaba mare e numai pe olita. Iar eu sunt fericita la maxim, mai ales in perioada asta.
I-a explicat M ca mi se face rau si ca trebuie sa inceapa sa se stearga singur. A incercat saracul, dar s-a manjit tot. Noi perseveram si sunt convinsa ca vom reusi sa trecem si peste asta.
Succesuri si tie!

ANNISIA, mami de YANIS si suriorul lui (10+)

Micul Yanis creste mare

Suriorul lui Yanis

Praslea cel voinic si perele de aur (ca mere avea mama inainte de odiseea in 40 de saptamani)...

"Nu-i nimeni drac si nimeni sfânt!
Credinta-i val, iubirea vânt
Si viata fum!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ursulet33 spune:

am si eu o intrebare - se mai confrunta careva cu problema caderii parului? a inceput cam acum 2-3 luni, de cand e sarcina, deci tind sa cred ca exista o legatura... si incepe sa ma ingrijoreze, daca continua in stilul asta pana in ianuarie o sa raman fara podoaba capilara :(

deci, a mai patit cineva, stiti vreun remediu?

Mergi la inceput