Bulgarasi de ianuarie-februarie 2012 (7)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sophia_m spune:

matza, fii optimista mami
dar pentru candida aia du-te

http://tickers.baby-gaga.com/p/dev051pbs.png

6+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kraluca spune:

sophia.... utogestanul se da in situatia in care exista risc de pierdere a sarcinii. este, de fapt, progesteron, un hormon al sarcinii, care este creat, in mod normal de placenta. daca dr tau nu ti-a recomandat inseamna ca nu este cazul si trebuie sa te limitezi doar la acid folic. sarcina usoara!

+8

Mergi la inceput

ok, m-ai lamurit, merci
pai era si mica sarcina la mine atunci ca sa imi dea ceva, probabil de acum incolo imi da daca e cazul
sper sa nu fie

6+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iaura21 spune:

aerlilian ,lexi,sophia ms de urari, un mare pt. voi si pt toate de altfel...

ursuletz ,bine ai venit ,chiar ca ai avut parte de o minune,sa ia sarcina usoara in continuare

sophia ,eu iau utrogestan dinainte de conceptie ,dar e vb de altceva la mine ,bine tot mai mult preventiv se da ,oricum se ia de la inceput ,pana in sapt 12-14 cand incepe sa-l produca placenta

matzaila am citit si eu despre fata aceea cu cerclajul ,of saracuta, hai sa nu ne gandim la ce e mai rau,DD are pregatit pt. fiecare ceva bun ,tre sa ne rugam sa fie bine, sa ne ajute in continuare... si pe mine ma mananca cateodata sa ma duc la eco dar daca nu am simptome rele, adica sunt tot acelea de la inceput,incerc sa fiu optimista
va pup fetelor , curaj si voie buna

minunea mea +13

"Intr-o zi un om a murmurat:Doamne vorbeste-mi, si un copac si-a framantat frunzele,dar el nu a auzit.Apoi a intrebat mai tare:Doamne de ce nu imi vorbesti? si un tunet a zguduit cerul,dar el din nou nu a auzit. Omul a privit in jurul lui si a spus:Doamne lasa-ma sa te vad,si o stea a luminat cerul, dar el nu a observat.Apoi a inceput sa strige,Doamne fa o minune ,si in clipa aceea s-a nascut un copil ,dar el nu a stiut. Disperat a strigat mai tare: atinge-ma Doamne si arata-mi ca esti langa mine! Acestea fiind spuse Dumnezeu a coborat si l-a atins dar acesta a alungat fluturele care zbura langa el si si-a continuat drumul
Ai grija sa nu pierzi o binecuvantare doar pentru ca nu iti apare in felul in care tu te astepti sa se manifeste"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iaura21 spune:

matza si eu am intrebat dr despre candida ,si a zis sa ma spal inauntru cu apa cu bicarbonat...apa de ploaie pt. mine, dar inca nu fac nimik, ma mai ung extern cu clotrimazol crema... astept sa intru in trim 2 sau nush cand sa incep dar clar imi trebuie cava mai consistent ca a mea e tare prietenoasa cu mine si nu ma lasa asa usor...sunt curioasa tie ce-ti da

minunea mea +13

"Intr-o zi un om a murmurat:Doamne vorbeste-mi, si un copac si-a framantat frunzele,dar el nu a auzit.Apoi a intrebat mai tare:Doamne de ce nu imi vorbesti? si un tunet a zguduit cerul,dar el din nou nu a auzit. Omul a privit in jurul lui si a spus:Doamne lasa-ma sa te vad,si o stea a luminat cerul, dar el nu a observat.Apoi a inceput sa strige,Doamne fa o minune ,si in clipa aceea s-a nascut un copil ,dar el nu a stiut. Disperat a strigat mai tare: atinge-ma Doamne si arata-mi ca esti langa mine! Acestea fiind spuse Dumnezeu a coborat si l-a atins dar acesta a alungat fluturele care zbura langa el si si-a continuat drumul
Ai grija sa nu pierzi o binecuvantare doar pentru ca nu iti apare in felul in care tu te astepti sa se manifeste"

Mergi la inceput

eu incep sa ma simt cam denaturata cand va citesc:-(
nu sunt ingrijorata deloc cu sarcina, am avut emotii la inceput ca mi-era teama sa nu fie extrauterina din nou, dar dupa aceea m-am linistit complet
bine, mi-o mai ia si mie mintea razna uneori pentru 1 min sau 2 cand mai citesc vesti rele, dar cam atat
ingrijorata la maxim o sa fiu abia cand o sa nasc si pana o sa aflu ca e sanatos tun, grasun si frumos, ca are toate degetele si toate organele sanatoase

6+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Matzaila_81 spune:

Iaura, pe mine ma mai mananca dar ceea ce este ciudat este ca arata foarte aiurea. Secretia e de consistenta cocii pentru paine uneori ( nu stiu daca m-am exprimat bine) sau ca atunci cand ai udat niste coli A4 suprapuse si dupa le rupi. E alba 100%

Pe langa asta vroiam sa va mai intreb daca voua v-o mai ia inima la trap. Se intampla ca pentru cateva minute sa-mi creasca pulsul mult, 135.... E normal? Eu abia in ultima saptamana din iulie ma mai duc la control.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kraluca spune:

matzaila... sa stii ca am avut si eu niste palpitatii, dar le-am pus pe seama sarcinii si oboselii. oricum, acum fluxul de sange este mult mai puternic! oricum, incerc sa nu ma mai sperii ca noile simptoame, considerandu-le "la pachet".

+8

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns happymumy spune:

Merci de raspunsuri , fetelor ! Inca nu am reusit sa dau de doctorita mea, e dupa o garda si nu raspunde la telefon.
Matzaila, eu zic sa stai linistita cu candida, exact asa am avut eu la prima sarcina, si nu prea a avut ce sa-mi faca,imi daduse niste ovule , dar degeaba .Mi-a trecut exact in ziua cind am nascut , asa ca...Spre ultimile luni, devenise destul de greu de suportat, dar asta e.
Sophia, ma bucur ca esti si tu constanteanca .La Constanta, e bine acum, e soare, mai bate vintul din cind in cind, insa m-am uitat pe meteo si vad ca doar miercuri mai avem ploi razlete, de joi va fi super cald.

Ghiulten, mami de printesa Ayla (15.01.2004) si 7+
Hai sa-l ajutam pe Bibi sa se faca mare http://viatacudba.blogspot.com/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns canne-marie spune:

Buna mamici cu burtici.

Mai primiti inca o burtoasa printre voi ?
Avem si noi 9 sapt. si 4 zile.

Fetelor ce vreau sa va intreb, poate ati ffacut si stiti.
Cat te costa toate anazizele din primul trimestru ?
Joi ma duc sa ma intepe si nu stiu cat este.

Ma puteti ajuta ?

Multumesc anticipat.

toate mamicile cu burtici.

Mergi la inceput