Bulgarasi de ianuarie-februarie 2012 (7)
Raspunsuri - Pagina 12
ursulet33 spune:
salutare,
ma alatur si eu - sunt din Bucuresti, incercam sa avem copii de 4 ani (dintre care ultimii 2 petrecuti la doctor cu inseminari si FIV-uri), toate analizele bune dar nu ramaneam.
dupa ultimul FIV am mai incercat o inseminare si s-a intamplat minunea :) ieri am implinit 11 sapt de la ultima menstruatie si totul pare in regula, dar astept sa treaca primul trimestru, parca tot nu-mi vine sa cred ca s-a intamplat :)
multa sanatate tuturor si sarcina cat mai usoara!
anangel_lexi spune:
Ursulet, bun venit printre noi!
Iti urez o sarcina usoara si un bebe sanatos tun. Te rog sa ne spui DPN-ul tau, ca sa te trecem in listuta.
Iaura, la multi ani fericiti pe mai departe si petrecere frumoasa cu ocazia aniversarii casatoriei!

de
Maria Cornelia (20.09.2006) si
11+
Din ce in ce mai mare
Perlute de domnisoara
Bobuletul
alina_anto spune:
Bun venit si felicitari noilor burticute!!!

Porumbita, imi pare tare rau....![]()
Fii puternica pt maine
Fetele, va doresc noapte buna !!
Eu ma tot uit pe net pt cazare la mare..si sunt niste preturi mari
. Ne hotarasem sa mergem in Grecia, dar a picat treaba, apoi vroiam in Turcia, dar tot asa, am anulat... Asa ca vrem sa stam o saptamana la mare, la noi si apoi stam si la Breaza, mergem si la Tulcea la bunica Sarei. Sa fim sanatosi, ca voie buna avem
.
Va puuup
Alina
11+ si mamica fericita de ScortzisoaraSara-Maria (09.05.2008)
lalitzuza spune:
Porumbita-multa sanatate si sa treci cu bine peste ziua de maine,si sa dea Domnul sa avem in curand vesti bune de la tine la o alta odisee.
Ursuletz bun venit printre noi , sa ai o sarcina usoara si bebelas sanatos si la termen , fii optimista si ai sa vezi ca o sa fie bine .
Alina Anto - nu am vazut prognoza meteo ptr saptaman viitoare dar azi a plouat toata ziua la Constanta poate totusi se mai indreapta vremea si apa sa se incalzeasca sa poti sa te poti balaci un pic![]()
Concediu placut si vreme buna iti doresc.
Noapte buna tuturor si sa avem o saptaman cu vesti bune 
tebligia spune:
Porumbita imi pare nespus de rau , nu am cuvinte
maiu fetelor toate aveti grreturi varsaturi , eu am doar niste sani de nu mai incap in nimic si vesnica mea durere surda de burtica care o tratez cu nospa, sper ca e de bine treaba fara greturi, sotul meu zice k mai am timp sa simt si aceste simptome.
pup toate burtice si noapte buna
Matzaila_81 spune:
Porumbita, ce rau imi pare. Am fost convinsa ca e totul in regula cu micul bulgarel. Nu-mi vine sa cred pur si simplu. Sunt tare trista.
Nu stiu cine a spus ca odiseea asta a fost plina pana acum de intamplari triste. Sunt atatea fete care au inceput atat de optimiste si totusi au avut ca rezultat atatea sarcini oprite din evolutie.
Mai ca-mi vine sa ma duc si eu la eco astazi doar sa ma asigur ca bebe este in regula. Imi este tare teama.
alina_anto spune:
Neata fetelor!
lala Pai plecarea la mare ar cam fi peste 10 zile, k m-am uitat pe prognoza meteo si sapt asta nu e inca asa cald..Dar te mai intreb si pe tine, ca esti in inima litoralului![]()
tebligia Pai mai ai timp sa incerci greturi..dar daca nu sunt fii fericita!![]()
Eu nu v-am spus ce am facut la eco vineri..aveam impresia ca da, dar citind in urma am vazut k n-am scris nik
Am vazut bebelul frumos foc
, statea cu piciorusele incrucisate (in zona gleznelor, exact cum statea si Sara la mine in burtica), i-am vazut manutele, picioarele, burtica, organele formate, i-am vazut fatzuca, i-a masurat pliul nucal: 1,33 si mi-a recomandat sa nu fac dublu test/triplu test. Mi-a dat si poze, mie mi se pare ca deja seamana cu Sara
. Nu s-a putu vedea la varsta asta a sarcinii sexul bebelului. Daca ar fi trebuit sa spuna acum ar fi zis ca e baiat, dar acum e cam greu de ghicit..
Din pacate mi-a iesit la sumarul de urina un nr mai mare de leucocite, asa ca azi mi-am facut si urocultura, sa vedem daca e vreo infectie urinara..Sper sa nu!!!
M-am programat la control peste o luna si eco voi face probabil peste o luna jumate. Ce am uitat sa o intreb pe dr este cat mai continui cu tratamentul (utrogestan, no-spa, magneB6).
Va doresc o saptamana usoara, cu vesti bune celor care merg la control/eco si sanatate!!
Alina
11+ si mamica fericita de ScortzisoaraSara-Maria (09.05.2008)
anangel_lexi spune:
Buna tuturor.
Alina, felicitari pentru vestile bune de la eco. Eu merg miercuri sa vad piticul.
de
Maria Cornelia (20.09.2006) si
11+
Din ce in ce mai mare
Perlute de domnisoara
Bobuletul