Condoleante, hannen!

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns hannen spune:

Va multumesc din suflet!
Din pacate niciun loc din lume si nicio o teorie religioasa (pe care o stim cu totii si care e aceasi) nu poate lua durerea.Nici un loc din lume nu se compara cu sanul mamei.Nici un cuvint nu-i mai dulce decit cuvintul "MAMA".
Mi-e greu,mi-e tare greu.Simt ca cineva a luat un ciocan si mi-a sfaramat sufletul in milioane de bucati.Nu stiu daca voi reusi sa-l "lipesc" sau sa-l adun la loc(macar de forma) vreodata.

As vrea sa o vad macar o data!Sa o mai string in brate,sa-i zic cit de mult o iubesc!
De ce doare atit de tare???

Mi-e frica sa fiu doar cu mine si gindurile mele dar mi-e greu sa "infrunt" tot ce-i "lumesc".Vreau liniste ,dar mi-e frica de ea.
Vreau o pastila de uitare.Ceva care sa-mi stearga memoria ,sa uit durerea.
Vreau sa ma trezesc din acest cosmar fara de sfarsit!

Whatever happens don`t let go of my hand!

Acum am un inger pazitor,cel mai frumos si bun inger din lume!MAMA!Te voi iubi etern!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns My_Lady0091 spune:

Citat:
citat din mesajul lui hannen

Va multumesc din suflet!
Din pacate niciun loc din lume si nicio o teorie religioasa (pe care o stim cu totii si care e aceasi) nu poate lua durerea.Nici un loc din lume nu se compara cu sanul mamei.Nici un cuvint nu-i mai dulce decit cuvintul "MAMA".
Mi-e greu,mi-e tare greu.Simt ca cineva a luat un ciocan si mi-a sfaramat sufletul in milioane de bucati.Nu stiu daca voi reusi sa-l "lipesc" sau sa-l adun la loc(macar de forma) vreodata.

As vrea sa o vad macar o data!Sa o mai string in brate,sa-i zic cit de mult o iubesc!
De ce doare atit de tare???

Mi-e frica sa fiu doar cu mine si gindurile mele dar mi-e greu sa "infrunt" tot ce-i "lumesc".Vreau liniste ,dar mi-e frica de ea.
Vreau o pastila de uitare.Ceva care sa-mi stearga memoria ,sa uit durerea.
Vreau sa ma trezesc din acest cosmar fara de sfarsit!

Acum am un inger pazitor,cel mai frumos si bun inger din lume!MAMA!Te voi iubi etern!

doare si doare tare.eu nu am pierdut o mama,dar am pierdut o fiinta care imi era ca o mama,careia i-am spus "mama" pentru prima oara,care m-a iubit si m-a ocrotit ca o mama,pana in ultimul ceas,cand si-a dat suflarea uitandu-se in ochii mei

hannen-doare,doare pana la sufocare,pana cand simti ca ti se usuca,iti ustura sufletul..insa timpul va estompa durerea,e firesc si lumesc,altfel multa lume ar innebuni..durerea trebuie lasata sa treaca,cu cat tii de ea,te distrugi!sa uiti nu poti..mereu iti vei aminti...si amintirea e cel mai pretios lucru..

o reteta pentru durere nu exista,doar timpul o amelioreaza-o face mai suportabila..

*Blackmoon Lady 8+si lipistocul meu iubit
Citat:
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hannen spune:

Astazi m-am trezit rau!In fiecare zi sentimentul de gol e acolo,insa azi este prea puternic.E un vid pe care simt ca nu o sa-l mai pot umple vreodata.Un dor de nedescris!Sfasietor!

Tot doare,tot arde!Un foc care mistuie tot!

Vreau sa ma descarc si nu stiu unde.Parca e mai bine in scris.Ma gindesc si la cei din jurul meu care ma suporta cu toane si apatica.
Asa ca ma descarc aici.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Happy_in_TO spune:

Buna, Hannen,

Incearca sa vrobesti despre ea, sa iti aduci aminte de cliplele placute petrecute impreuna. Ea este numai plecata acum, dar este in inima ta mereu. Acolo o sa o gasesti mereu, la fel ca si pacea de care ai nevoie.

Azi, cind am zis Sura Fatiha m-am gindit la tine si la mama ta.

Alice

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olympia spune:

Condoleante, Hannen!
Greu de trecut asa un prag...
Mi-amintesc acum de ce spunea Oana Pellea intr-un interviu si anume ca-i simte in ea si langa ea pe toti ai ei, cei plecati dincolo, ca ei fac zid in jurul ei si-i simte parca pasind alaturi si cand merge singura pe strada si asa se simte puternica!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns P&ANA spune:

Sincere condoleante , hannen ! Sa-i fie tarina usoara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nikole spune:

Oh Doamne , Nicole, nu am stiut....nu am cuvinte!

Sincere condoleante!
Fie ca Domnul sa te intareasca!

Mergi la inceput