Spuneti care va pricepeti... daca ii pun mamei foto pe un CD aici (in SUA) si il ia cu ea in Ro sa le scoata pe hartie, se potriveste CDul in RO?
Eu imi inchipui ca da, dar am si o oarecare teama ca nu ar fi compatibil cu echipamentul de la centrele foto din Ro.
Ce ziceti?
La tzara americana (poze)
"...went for a ride in a flying shoe..." (tot poze)
Simpatica intrebare!
Fii fara grija! Se potriveste perfect CD-ul din America cu echipamentele din Romania. Oricum, si unele, si altele sunt made in PRC pe baza standardelor concepute in US.
ML, incearca sa accesezi site-ul carrefour, au servicii de printare fotografii, poti transmite fotografiile/fisierele on-line, dai comanda si mami a ta le poate ridica din magazinul carrefour cel mai apropiat de adresa unde locuieste. in link gasesti si soft-ul de comanda, pe care il poti descarca gratuit. la o comanda de peste 100 fotografii format 10x13 (cm), pretul este foarte avantajos : 0,2 ron/buc (adica doua mii lei vechi).
http://www.carrefour.ro/serviciul_foto/
sau, daca nu poti asa, mama ta poate merge in orice supermarket carrefour cu CD-ul cu poze si o vor ajuta cei de la casa foto sa comande fotografiile, daca nu se pricepe sa utilizeze dispozitivul de comanda fotografii. pozele le poti pune si pe stick.
Corina - mami de printesa Lori ( 25.06.2007 )
"Oamenii eficienti sunt cei mai mari lenesi, dar sunt niste lenesi inteligenti" (David Dunham)
Corina, iti multumesc, ii transmit.
La tzara americana (poze)
"...went for a ride in a flying shoe..." (tot poze)