Fulguleti maricei de nov-dec 2006 (4)
Raspunsuri - Pagina 7
acs spune:
Lavinia, chinico, sanatate multa celor dragi!
Danita, multi ani fericiti impreuna!
Ruxandra, felicitari sportivilor!
Si-ai mei sunt cu totii "motorizati": fetele si tati au biciclete "serioase" (Stef mai mereu pe munti cu bicicleta lui), iar Victor inca sustinut de roti ajutatoare. Asa incat am hotarat sa-i acompaniez si eu in curand.
Fetele inoata binisor, Maria chiar si-a insusit recomandarile profesorului referitor la tehnica. M-a impresionat s-o vad inotand fluture. Pe Victor insa nu putem sa-l dam la inot deocamdata, din cauza urechiuselor.
Manu, si noi suntem cam ocupati, chiar foarte in timpul saptamanii. Si cand ma gandesc ca trebuie sa incepem niste modificari prin casa...
Lizzy, noi am fost in Chilia Veche, la www.vital-chiliaveche.ro" target="_blank">pensiunea Vital. E ceva timp de atunci, eram insarcinata cu Victor :). Ne-a placut foarte mult. Am fost si in excursia organizata de proprietarii pensiunii. Insa drumul cu salupa pana in Chilia Veche a fost luuunnnggg si tare greu pentru o burtoasa :). Stiu ca se poate si cu masina, insa drumul era aproape impracticabil acum 4 ani.
Teutz, poze de la mare?
Laura, felicitari lui Dani pentru dormitul la gradi. Inseamna ca-i place acolo. Multa sanatate lui Alex, sa nu fie nicio problema cu buricul si soldurile.
ruxandra_sb spune:
La multi ani Lavinia!
Denn die Ferne ist niemals dort, wo man sich befindet. (Janosch)
roxanica2006 spune:
Ce bine ca am intrat , uffffff
La multi ani, Laviniaaaaaaaaaaa!!!
Cum mai sunteti, oare ai o zi linistita, e mai bine tatal tau?
Lavinia_P spune:
Multumesc mult pentru urari!
Mihaita e bine,nu am mai avut nici o problema din martie,merge la gradinita si au niste activitati super..azi de ex. recicleaza hartie live..
Nu am sarbatorit,tata s-a intors in spital si inca e acolo..ma doare enorm suferinta lui,dar nu vreau sa imi pierd speranta.
danutz spune:
La multi ani Lavinia!!!
.
Ne-am intors si noi duminica seara din vacanta. Fuse frumos dar se duse Am fost 8 zile in Bulgaria in Albena (am facut si 2 scurte excursii la Varna la Delfinariu si la Balcic sa vedem Castelul Reginei Maria). Pentru prima oara in Bulgaria am fost chiar placut surprinsi
Timp de 5 zile am mers in Bucovina, unde a fost absolut totul la superlativ, am facut turul manastirilor, am mancat/dormit/relaxat pe saturate. Am gasit o pensiune care ne-a placut mult, conditii si servicii ireprosabile, se numeste Mugur de Fluier , o recomand cu caldura.
Incerc sa-mi fac timp in week-end sa descarc poze.
Am trecut apoi pe la ai mei ca sa-l lasam pe Rares pentru restul verii
Si gata vacanta din pacate!
.
Din pacate ma alatur si eu in clubul celor cu parintii bolnavi
Mama mea face dializa peritoneala cam de 6 ani, mai nou a facut o hernie abdominala din cauza dializei si necesita operatie. Numai ca operatia nu se poate face decat daca elimina cateterul pe care-l foloseste acum pt dializa peritoneala si asta inseamna ca va trebui sa inceapa dializa hemo. Sunt foarte trista si incerc sa adun mai multe opinii de la mai multi urologi.
.
Ruxandra, Manu, ati fost la concert la Bon jovi pana la urma? Cum a fost?
.
mai vin...
acs spune:
La multi ani Lavinia!
Multa, multa sanatate tatalui tau!
Danutz, imi pare tare rau pentru mama ta. Multa sanatate!
Sa va fie de bine vacanta! Poze?
,
Yagmur spune:
Perioada aglomerata nu s-a terminat inca; cred ca nu stiam cu ce se mananca un zugravit
Danutz, sa va fie de bine vacanta si imi pare rau de vestile despre mama ta....
Lavinia, cu mega intarziere urez si eu LA MULTI ANI si ma bucur ca sunteti bine, fara raceli si otite :)
Acs, cred ca la toamna ne vedem ca nu gasesc timp pentru nimic
La mine e stres continuu, in ultima vreme ma cert tare cu ai mei, Luca nervos normal, eu stresata pentru ca imi dau seama ca e bine ca ne mutam dar voi avea nevoie de ai mei in continuare pentru ca nu cred ca ma pot descurca financiar (pentru un sport, limba straina etc nu mai am finante). Sper sa ma ajute contra cost o vecina, mamica si ea, sa il ia pe Luca de la gradinita si sa stea cu el pana ajung eu acasa (aprox o ora jumatate).
In fine, noi sa fim sanatosi :)
Pup toate fetele si vara frumoasa in continuare...
Yagmur si Luca
saryta spune:
Salutare, slaba miscare ... fiecare pe la mare, pe la munte.
Daca nu ati citit pe la regasiri, Lorym si Porumbita sunt sa le felicitam si noi si sa le uram nastere usoara si bb mancaciosi si cumintei .
Miercuri plecam si noi pt vreo 4 zile la munte.
Sanatate tuturor si concedii placute!