Fulguleti maricei de nov-dec 2006 (4)
Raspunsuri - Pagina 5
acs spune:
Laura, sa va traiasca micutul si frumuselul Alex si sa va aduca numai bucurii! Cum e Dani in rolul de frate mai mare?
Dupa ce am nascut-o pe Maria, cred ca am mancat numai pepene :). Pe ea n-a deranjat-o, asa ca sper ca nici lui Alex sa nu-i faca rau.
Manu, multa sanatate!
Ne-am intors, deci ne pregatim de o intalnire?
Lavinia_P spune:
Salut,
De 3 sapatamni sunt tare necajita..tatal meu a fost diagnosticat cu neoplasm gastric,operat si rezectat 3/4 din stomac,recuperare grea ,a slabit foarte mult...am rasuflat usurata ca momentan e mai bine..dar vorbeste din ce in ce mai greu..si sambata ii investigheaza laringele..mi-e atat de teama ca are si acolo o tumoare..si oricat incerc sa gandesc pozitiv,mi-e frica..
Am rascolit de cand am venit de la mare tot internetul in cautarea vreunei sperante..am gasit cateva remedii naturiste..voi ati auzit ceva?
Stiti pe cineva sa fi folosit astfel de produse pt astfel de probleme..?
Nu esti niciodata pregatit sa ii pierzi pe cei dragi..dar numai o astfel de boala macar sa nu fie...
Va doresc numai bine!
ruxandra_sb spune:
Lavinia, imi pare tare.. tare rau.
Am trimis cate ceva pe email.
Denn die Ferne ist niemals dort, wo man sich befindet. (Janosch)
chinico spune:
vin si eu cu energie pozitiva zero.
bunica mea, venita in vizita la mine in 3 iulie, a fost de vineri pana luni la terapie intensiva, in urma unui infarct masiv.
acum e inca la urgente, speram in cursul zile de azi sa o mute pe salon normal de cardiologie.
o nebunie. vineri i-au pus 3 stenturi, alaltaieri inca unul, urmeaza sa incerce candva curand sa-i mai puna doua, unul dintre ele pe artera principala, in speranta evitarii unei operatii de bypass.
mai am de spus numa atat: bunica mea e un om extrem de ordonat, constiincios, pedant. are grija de sanatatea ei. si in ciuda tuturor eforturilor ei, in ciuda faptului ca merge regulat la controale de tot felul, nu i s-a mentionat niciodata ca ar avea cea mai mica problema cu inima.:(
lavinia imi pare tare rau de tatal tau, nu apuc sa intru pe mail, o sa trimit pe forum o adresa a unuei clinici din viena (costurile nu le stiu exact, stiu sigur insa ca sunt mari), o prietena de-a mea l-a dus pe tatal ei acolo si tratamentul a dat rezultate foarte bune. incerc sa dau de ea cat de curand.
sanatate, sanatate, sanatate.
ruxandra_sb spune:
Chinico, imi pare tare rau.. da pe de alta parte imi pare bine ca bunica ta este bine ingrijita. Ar fi super daca ar scapa de bypass. Multa sanatate!!
Si pe mine ma intereseaza acea clinica, multumesc.
Denn die Ferne ist niemals dort, wo man sich befindet. (Janosch)
Laura13 spune:
lavinia, chinico imi pare tare, tare rau sa citesc vestile rele. va doresc multa putere si sanatate celor dragi.
lavinia, daca intri pe mess da un buzz, sper sa apuc sa vb un picutz.
toate fetele
Lavinia_P spune:
Multumesc pt sprijin..
Chinico,
Sanatate bunicii..daca e sa privesti partea plina a paharului ,bine ca macar e in Germania pe maini faorte buni..sunt sigura ca va fi bine!
dandusa spune:
Laura,
n-am apucat sa-ti spun ce minunat este sa-ti privesc pozele cu puii tai dragi.Imi pare nespus de bine ca totul s-a terminat cu bine,ca ai scapat de stresul nasterii,ca santeti acasa in formatie de patru.Va doresc toata puterea din lume,sa treceti cu bine de perioada acomodarii si abia astept sa ne povesteti cum e sa fii mama de doi baieti minunati,cum te descurci.
Lavinia,
imi pare asa de rau ca esti trista si ca ti-e teama...Mi-as dori sa-ti fiu aproape fizic,sa pot sa te imbratisez si sa-ti spun sincer ca snat alaturi de tine.Cauta in tine farama de optimism si ai incredere ca vei gasi o cale sa afli ceva ce il va ajuta pe tatal tau!Ma rog pentru sanatate dansului
Chinico,
eu nu cred in coincidente...,nimic nu-i intamplator!Bunica ta trebuie sa fie un om special!Sper din suflet sa fie bine si sa se bucure de compania voastra cat mai multi ani de acum inainte
chinico spune:
am trimis pe mail un nr. de telefon.
aici adresa.
Allgemeines Krankenhaus der Stadt Wien
1090 Wien
Währinger Gürtel 18-20
nu stiu in ce consta tratamentul,stiu ca tatal prietenei mele s-a intors muult mai bine acasa decat era cand a plecat.si ca e bine si acum.
sper din suflet sa va fie de folos.
multumesc pentru sustinere si incurajari.