Fulguleti maricei de nov-dec 2006 (4)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns saryta spune:

Laura - e un scump bebita, sa va traiasca si sa va aduca numai bucurii si el si Dani!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danutz spune:

Laura, ce frumusete e bebe!!!
Si are asa un aer creol, ca si frate-su...pupam manutele mici si grasune!
Yagmur, eu sper sa te tii de dieta si sa-ti revii. Vorbim cand ma intorc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lizzy spune:

Laura draga, sa fiti binecuvantati!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lizzy spune:

Dragelor, in caz ca va bate gandul de vreun drum prin Ardeal si vreti sa popositi la Sovata, va recomand calduros vila prietenilor nostri dragi ca loc de cazare. Toate detaliile vi se ofera telefonic la 0744.658.772 sau la mine :)))

Pe site-ul lor vedeti si cateva poze, cabana este de fapt o vila numai buna de locuit, arata super super, cu tot ce aveti nevoie pt un concediu cu copiii :) Sunt 3 dormitoare la etaj, deci merge minunat pt 2-3 familii, in functie de nr copiilor :p
Asa, si despre cost, eu stiu de 200 RON/noapte/cabana si se inchiriaza pentru minim 2 nopti...

http://www.onoriu.webs.com/

Si daca ajungeti sa vizitati Sovata... garantat va vizitam si noi, direct la vila :))))

va pupez, ma intorc la butoaneeee

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lavinia_P spune:

Laura,
Sa va traiasca,este superb,sa e recuperezi rapid, si de cate ori iti va fi grau sa vezi doar jumatatea plina a paharului!

Cum e cu cezariana,cu lapticul?Mi se pare ca v-au trimis repede acasa,inseamana ca e foarte bine,nu?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura13 spune:

multumesc pentru aprecierile la adresa lui bb alex. e drept ca e al meu, dar, va zic ... in realitate e mai frumos

bb alex doarme ziua, noaptea plange. azi noapte abia daca a dormit vreo 2-3h toata noaptea, a plans si plans si plans ... dimineata de la 9 la 12 nici nu a miscat, a recuperat somnul de noapte. nu inteleg de ce nu doarme noaptea , sunt cam vraiste, noroc cu mama mea (e aici), saraca ea e si mai obosita, ca pe mine m-a trimis la somn la un moment dat.
am reusit sa scoate bibe (cred), azi la 12 i l-am dat si nu a vrut sa mai pape din el, nu a mai primit bibe de ieri. oricum ... zic ca suntem pe drumul cel bun cu alaptarea.
eu am riscat. am spus ca voi manca pepene, nu stiu daca e "voie" pe perioada alaptarii, dar imi trebuie niste fructe si pepenele mi se pare cel mai putin "periculos" pentru colici.
cam atat. m-am lungit. bb doarme, bineinteles. dani e la gradi. rufele le spala masina, iar mancare a facut mama. ma duc sa zac in pat.
fetele, fara nici o exceptie.

PS. lavinia cezariana e oribila (nu operatia in sine, ci ceea ce urmeaza dupa), ma doare, ma ustura, e urata!!!!!!!!!! prefer de o mie de ori nasterea naturala. parerea mea

Laura lui Daniel - 14.11.2006 si prichindel
Poze Daniel

Mamici din Iasi

Copilul iti ia tot ce ai avut, dar iti da ce n-ai avut niciodata.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lory32 spune:

Draga Laura, sa iti traiasca baietelul, sa fie sanatos si sa va bucurati de el si de Dani! BB Alex este un scump,ne-am uitat si noi la poze, eu cu delia si ea foarte incantata mangaia ecranul laptopului si il alinta bebe mic, ia uite cum doarme! Cu dormitul am patit si eu cu delia, la spial supercuminte, a dormit tot timpul, plangea doar cand o spalau asistentele, cum a ajuns acasa a inceput nebunia, si tot asa toata noaptea o tinea, spre dimineata se mai linistea si vorba ta, recupera ziua si eu pe langa ea.Iti doresc recuperare rapida si multa rabdare si liniste. Te pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura13 spune:

Poze bb si Dani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chinico spune:

Laura sunt superbi amandoi!

PS. am si uitat ce mic e un bb mic, e uriasa suzeta pe fata lui bb alex!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danita spune:

super poze cu bblusul fratior de fulgulet :)

lizzy, am receptionat mesajul , tre sa ne facem drum in Ardeal :D , nu de alta dar altfel noi nu ne mai vedem .

pupici si o zi frumoasa !

D

Mergi la inceput