Copii furati din parcuri

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns chatonel spune:

Citat:
citat din mesajul lui capcaunul

Citat:
citat din mesajul lui chatonel
din pacate majoritatea copiilor sint "furati" si apoi, in general, violentati de oameni care le sint cunoscuti, care fac parte din anturaj.

Aha, deci rinichii se plimba doar intre rude.

mey, unii oameni au idei putine, da fixe :) asa si cu tine cu rinichii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cl spune:

Citat:
citat din mesajul lui Androix

Citat:
citat din mesajul lui michelle-usa

voi ce spuneti la copii, ca le fac cei rai daca sunt furati?

michelle

Ca ii pune pe linia de tren si le taie picioarele si pe urma ii scoate in intersectie la cersit.

Intre varianta ta si asta de mai sus, sunt o sumedenie de alte variante. A ta e prea soft, a mea e prea horror. Desi din burta nu e scoasa, e din copilaria mea. Nu mi-a spus-o mama dar circula printre copiii de varsta mea.

www.obiectiverealiste.blogspot.com" target="_blank">Obiective Realiste
Androix Bijoux

Niste copii si toti copiii!

Si eu am auzit-o cand eram copil.
Si mama mi-a mai spus una, cu copilul unei foste colege, caz real. A fost rapit de micut si nu l-a mai gasit ani de zile. Femeia aceea insa a avut mereu senzatia ca traieste copilul ei, nu a murit, ca e undeva si o asteapta. Pe unde mergea, era cu ochii in toate partile, doar-doar... Intamplarea face ca l-a gasit, cu totul intamplator. Era in nu stiu ce statiune. Un copil cu mainile si picioarele schilodite cersea. Copilul nu si-a recunoscut parintii, dar mama, de cum l-a vazut, a zis ca e copilul ei! Sotul ei nu credea nici el. In fine, politie, analize etc. Copilul era al lor! Fusese rapit de a anumita etnie (o adevarata retea) si deformat (rapeau copiii mici si le deformau oasele, la aburi...,apoi ii trimiteau la cersit). Nu va mai spun cate operatii a facut copilul acela si cat au fost cu el la psihiatru, normal nu mai era... si nici recuperat total nu a fost...

Mergi la inceput

Citat:

iar cand ii duc in excursii mici trebuie amindoi parintii sa-si dea acordul si sa semneze o hirtie.

tot in excursii la 25 de copii sunt 5-6 parinti voluntari, profesoara si 1-2 supraveghetori pe clasa.

michelle

evident ca si aici trebuie sa semnam ca sintem de acord sa plece in excursie... dar o iesire in parc linga gradi nu stiu daca e privita ca fiind "excursie".

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Picky_toto spune:

Citat:

Citat:

iar cand ii duc in excursii mici trebuie amindoi parintii sa-si dea acordul si sa semneze o hirtie.

tot in excursii la 25 de copii sunt 5-6 parinti voluntari, profesoara si 1-2 supraveghetori pe clasa.

michelle

evident ca si aici trebuie sa semnam ca sintem de acord sa plece in excursie... dar o iesire in parc linga gradi nu stiu daca e privita ca fiind "excursie".

Famille Dragoon, mami de Izia, 23 mars 2009

Toulouse, la ville rose

Poate nu-i privita ca o excursie dar normal ar trebui sa anunte parinti ca in ziua cutare vor iesi din scoala. Aici am observat si iesiri la copii de gradinita de la grupa mica ..ieseau din curtea gradinitei in sir indian 2 cate 2 tinandu-se cu o manunta de o funie groasa. La capatul sfori in fata si in spate erau educatoarele si pe la mijloc erau supraveghetoarele adica 2 mame care si-au oferit ajutorul. Copii nu aveau voie sa dea drumul la funie si erau ff atenti la ce le spunea educatoarea din fata, asteptau la semafoare...Gradinita se afla intr-o parte aglomerata a orasului.

In parc langa noi avem o gradinita/scoala si mai mereu vad copii de la scoala in parc ...la joaca..iar educatoarele ba vb intre ele si nu sunt atente la copii, ba citesc o carte, ba..etc..
Odata eram in parc cu fetita mea si au venit la locul de joaca o clasa de copii, cred ca erau a 2 sau a 3. Invatatoarele s-au pus pe o banca la umbra unde vizibilitatea era redusa iar copii alergau pe unde apucau la joaca...un baiat s-a impiedicat si a cazut cu capul de o piatra(in parc sunt pietroaie mari puse ca "decor") ..si-a spart capul ca sangera...plansetele lui a fost auzit intr-un final de o invatatoare care a venit si l-a luat de acolo si l-a dus la banca unde se aflau invatatoarele..i-au acordat primul ajutor( m-au uimit ca aveau si trusa de prim-ajutor..deci erau dotate in caz de "accidente") i-au curatat rana, i-au pus compresa sterila...copilul a ramas pe banca langa ele, si din cand in cand se mai uitau la rana..probabil sa vada daca mai sangereaza.. Eu am plecat din parc cu fata si copii inca au ramas acolo..deci nu stiu ce s-a intamplat cu acel copil..

Mami de mica si iubita 05.05.2009 si de inca o mai mica si iubita 25.03.2011

Buburuza mea
Fluturasul mic
Povestea Printesucai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns codruta_grg spune:

In Romania, la o gradinita de stat sunt 2 educatoare si la 30 de copii. Asta e situatia, se stie de ea. Cand merg in excursii sunt intrebati parintii daca ii lasa, dar nu ii pune sa semneze nimik.
Eu am aflat cand am mers dupa ea ca au dus-o sa viziteze scoala care e la vreo 500 m, si cand merge sa faca sport, ii duce la un liceu din apropiere in curtea scolii. Niciodata nu ne-a intrebat nimic. Intradevar nu e ok asa.

La Petra numa daca ii spun ca se fura copii cu tot felul de tertipuri, bomboane, etc, constientizeaza ca e furata, nu ca nu-s bune bomboanele (daca vrea sa le guste si vede ca sunt bune?!-cine e de vina?-cum spune diciristea). Ei stiu ca nu patesc lucruri frumoase daca sunt furati, dar sunt sigura ca nimica nu se compara cu departarea de parinti, cred ca de asta se tem ei mai mult.

Editez: de ex, la noi la gradi, cand s-a vrut a merge si unii parinti in excursie (bine intr-un parc, dar cu autocar si la ceva distanta de gradinita), educatoarele s-au opus, ca au spus ca nu-i mai pot tine in frau atunci. Desi vad ca prin state se practica ca si insotitori parintii.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui cl

Citat:
citat din mesajul lui Androix

Citat:

voi ce spuneti la copii, ca le fac cei rai daca sunt furati?

michelle

Ca ii pune pe linia de tren si le taie picioarele si pe urma ii scoate in intersectie la cersit.

Intre varianta ta si asta de mai sus, sunt o sumedenie de alte variante. A ta e prea soft, a mea e prea horror. Desi din burta nu e scoasa, e din copilaria mea. Nu mi-a spus-o mama dar circula printre copiii de varsta mea.

www.obiectiverealiste.blogspot.com" target="_blank">Obiective Realiste
Androix Bijoux

Niste copii si toti copiii!

Si eu am auzit-o cand eram copil.
Si mama mi-a mai spus una, cu copilul unei foste colege, caz real. A fost rapit de micut si nu l-a mai gasit ani de zile. Femeia aceea insa a avut mereu senzatia ca traieste copilul ei, nu a murit, ca e undeva si o asteapta. Pe unde mergea, era cu ochii in toate partile, doar-doar... Intamplarea face ca l-a gasit, cu totul intamplator. Era in nu stiu ce statiune. Un copil cu mainile si picioarele schilodite cersea. Copilul nu si-a recunoscut parintii, dar mama, de cum l-a vazut, a zis ca e copilul ei! Sotul ei nu credea nici el. In fine, politie, analize etc. Copilul era al lor! Fusese rapit de a anumita etnie (o adevarata retea) si deformat (rapeau copiii mici si le deformau oasele, la aburi...,apoi ii trimiteau la cersit). Nu va mai spun cate operatii a facut copilul acela si cat au fost cu el la psihiatru, normal nu mai era... si nici recuperat total nu a fost...

ce zici tu acolo parca e din "Filantropica", ori filmul s-a inspirat din fapte de-astea?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cl spune:

Citat:

ce zici tu acolo parca e din "Filantropica", ori filmul s-a inspirat din fapte de-astea?

Toulouse, la ville rose

cazul a fost prin anii '70 si ceva si e cat se poate de real. cine crede bine, cine nu, iarasi bine. nu eram la scoala generala cand ne-a povestit mama despre el. cat despre film, cred ca sunt destule filme care au plecat de la cate ceva real.
am vazut acum ceva timp in film indian (?) "vagabondul milionar"(cred ca era coproductie cu francezii, nu stiu sigur). subiectul era despre cum a castigat un pusti un concurs "vrei sa fi miliardar?". in film era abordata si tema atragerii copiilor, mutilarea si trimiterea lor la cersit. nimic nou sub soare, nu? asa ca... rele exista pe lumea acesta, din pacate...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mianda spune:

Cred ca va uitati la prea multe telenovele.

Traim totusi in 2011 oameni buni!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns michelle-usa spune:

Citat:

Citat:

michelle

Toulouse, la ville rose

pe aici orice iesire din curtea scolii e numita excursie si se face cu acordul parintilor.

michelle

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns saddie spune:

Poate inainte sa radeti tinandu-va cu mainile de burta vreti sa aruncati un ochi aici:

http://www.igpr.ro/urmariti/urmariti.aspx?type=cd

Sunt "doar" 7 pagini de copii disparuti si sunt convinsa ca site-ul nu e la zi.

Ce va inchipuiti ca se intampla cu ei? Sunt crescuti de familii iubitoare ce n-au putut avea copii si si-au luat unul din parc?

A propos analizele de compatibilitate se pot face si direct pe organ nu ai nevoie de donator. Nu ati auzit niciodata de piata neagra a organelor?

Dar cei care se opereaza voluntar si isi vand un rinichi pentru bani, unde credeti ca vand acele organe? La spitale?

Eu nu zic ca nu este mult folclor dar naivitatea voastra ma amuza teribil.

Mergi la inceput