Copii furati din parcuri

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns loryi1974 spune:

Citat:
citat din mesajul lui capcaunul

Isterica (cea mai isterica dintre toti de-acolo) tocmai si-a incheiat tirada:
Si Basescu e-mplicat.

Acu c-a venit si cireasa sa se-aseze pe tort, inchid linistit (ot)teveul.

Evident

Ce ma mira este ca a ajuns cam tarziu subiectul la oteveu, pana acum jumate din copiii bucurestiului nu mai au organe ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elyda spune:

Mie mi se pare ca acest subiect este postat de cineva care face parte din echipa otv-ista. Cum sa postezi , tu om matur asa ceva? Cum sa primesti o informatie de genul "2 copii...bani pe piept...inmormantare..."si in loc sa-ti vezi de treaba ta, sa faci din asta un subiect de discutie?!In afara de persoanele care au facut din asta un subiect de gluma(si le dau dreptate), s-a gandit cineva ca poate altii care sunt mai slabi de inger pot lua tampenia asta de buna si sa reactioneze anormal? S-au inschis pe acest forum subiecte care erau muuuuuuuuuuuuuuuuuuult mai putin nepotrivite, asta totusi vad ca nu se inchide, desi ar trebui sa fie considerat periculos...sa nu folosesc alte cuvinte mai grele.Administratorii au ceva de spus, sau "fac pe mortii-n papusoi"???!!!

Dana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inbox spune:

Subiectul asta mi-a adus aminte de o faza petrecuta in judetul nostru, tocmai rulase filmul "Ambulanta", intamplarea a facut ( parca era in timpul inundatiilor, ca sunt ceva ani de atunci) sa treaca o ambulanta printr-un sat afectat de inundatii, mergea la nustiu ce interventie...era sa o pateasca ambulanta respectiva cu pesonalul din ea!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elyda spune:

Citat:
citat din mesajul lui alina_satena

Fetelor,am intrebat un priten care lucreaza in politie si mi-a spus ca aceste lucruri sunt adevarate,mi-a spus ca stie un caz al unui copil gasit in localitatea jilava fara un rinichi.

http://alinahandmade.blogspot.com/

Asta este culmea !!!!!!! HELOOOOOOOOOOO!!!! Subiectul asta este demn de a fi citit si de cei din de Politie, pentru ca vad ca autoarea este fooooarte bine informata chiar de cineva de acolo, desi ei sustin ca nu este nimic adevarat!!!!!!Poate ar trebui sa fie cineva pe faza, sa afle mai multe!!!!

Dana

Dana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inbox spune:

Doamne, acuma am citit in urma, chiar s-a facut o emisiune pe OTV despre asta?!! Pe astia nu-i controleaza nimeni ce abereaza pe post?

Capcaunul e mortal sumarul facut de tine!

mamica de printesa Maria 15.11.2006 si bebe Mircea -25.09.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina_satena spune:

Elyda fiecare crede ce vrea am postat la pagina 14 ce am vazut pe internet si am pus pagina.
Rog inca odata moderatorii sa inchida subiectul.
Sper sa cititi ce am pus acolo.
Nu am fost eu singura credula.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lia spune:

Subiect inchis.

Mergi la inceput