Copilasi de Iulie - August 2004 * 75 * LMA !
Raspunsuri - Pagina 9
ina32 spune:
Mitzu -sa traiasca Tudor, sa fie sanatos si norocos. Foarte modest cu cadourile...
Si Radu se viseaza cantaret/dansatorZilele trecute a fost la vara-sa care a terminat clasa 1 si care i-a desenat niste tatuaje pe brate. A venit f mandru acasa cu niste desene facute in carioca neagra (printre care o inima taiata de o sageata + scris mare "roc", ca n-a invatat fata cum se scrie cuvantul inca), arata ca un marinar
mitzura spune:
Andries, nu i-am dat pana acum Zentel ca m-a speriat medicul de fam ca e foarte toxic. Mi-era teama sa nu dam in altceva.
Ioana, da, de aseara am inceput sa-i dau si Debridat, ca nu mai stiam ce sa-i mai dau aseara. Dar cred ca e doar simptomatic, adica tot trebuie sa tratam cauza, respectiv sa-i dau Zentelul.
Ina, da, e foarte modest. Dar cred ca de la anul nu mai scapam, va afla si el de la colegii de scoala despre tot felul de gadget-uri. Bine, ca el si acum avea si niste dorinte fanteziste gen "o instalatie din sticla in care sa bagi o substanta si sa iasa alta substanta", etc (explicatia lui era mult mai lunga). da i-am explicat cum sta treaba cu instalatia.
cristalina spune:
Mitzu, sanatate Marei si sa treaca repede!
Tudor e de-al meu...cand se face mare sa-l aduci ca sa facem experimente impreuna...
Roxana, dementiala Eva!
Carmen, sa-ti traiasca flacaul! Cand au trecut anii astia!?
Daria, cat insiropez blatul!? Am facut blatul, amestecul de cioco si frisca e la racit...
Eu la frisha nu insiropez asa mult ca la ciucalata, ca sa nu se lase. Dar la frishcioco asta nu stiu cum sa fac...:))
Si timp maine a dreg busuiocul nu o sa am...
Nici Maria nu s-a aventurat cu cerererile. A vrut un webkinz si o sa-l primeasca. In plus mai primeste un jurnal cu lacatel, o gentuta, chestii de colorat, de citit....o gramada de nimicuri care au costat mai mult decat jucaria principala...
Si Oana tot chestii mici de colorat si modelat...:))))
szivarvany spune:
MARIA
de insiropat blatul, eu il insiropez bine-bine
petrecere frumoasa sa aveti, asteptam pozele
weekend frumos tuturor
_
Daria & felina fioroasaGIULIA(2004 08 16) cu Sela
g_ioana spune:
La multi,multi ani Maria sa cresti mare,sanatoasa si norocoasa!Cristalina sa-ti traiasca fetele...sa ne spui cum ti-a iesit tortul!
Noi azi am dat banii pe prostiila diverse targuri din ieshi,de textile, de oale,de mestesugarit....mandra si-a luat o muzicutza si o chestie mica de suflat care cica scoate sunete de ocarina....ajungem in kaufland si zice"cumpara-mi si mie ceva de aici"....pai nu ti-am luat din targ?....."ba da,dar m-am saturat deja de atata suflat!"
hai pupicei,io fac mancare ca sa aiba copii maine si dupa aia ma apuc de facut bagaje
polux spune:
La multi ani Maria.
Monica, cum a fost intalnirea cu fetele dupa timpul petrecut la bunici?
Liliana
Poze- martie 2008 ; Poze 1 ; Poze 2 ; Poze 3 ; Poze 4