Copilasi de Iulie - August 2004 * 75 * LMA !

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ina32 spune:

Mitzu -sa traiasca Tudor, sa fie sanatos si norocos. Foarte modest cu cadourile...
Si Radu se viseaza cantaret/dansatorZilele trecute a fost la vara-sa care a terminat clasa 1 si care i-a desenat niste tatuaje pe brate. A venit f mandru acasa cu niste desene facute in carioca neagra (printre care o inima taiata de o sageata + scris mare "roc", ca n-a invatat fata cum se scrie cuvantul inca), arata ca un marinar

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mitzura spune:

Andries, nu i-am dat pana acum Zentel ca m-a speriat medicul de fam ca e foarte toxic. Mi-era teama sa nu dam in altceva.

Ioana, da, de aseara am inceput sa-i dau si Debridat, ca nu mai stiam ce sa-i mai dau aseara. Dar cred ca e doar simptomatic, adica tot trebuie sa tratam cauza, respectiv sa-i dau Zentelul.

Ina, da, e foarte modest. Dar cred ca de la anul nu mai scapam, va afla si el de la colegii de scoala despre tot felul de gadget-uri. Bine, ca el si acum avea si niste dorinte fanteziste gen "o instalatie din sticla in care sa bagi o substanta si sa iasa alta substanta", etc (explicatia lui era mult mai lunga). da i-am explicat cum sta treaba cu instalatia.

Mergi la inceput

Pana la urma mergeti la scoala germana?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristalina spune:

Mitzu, sanatate Marei si sa treaca repede!
Tudor e de-al meu...cand se face mare sa-l aduci ca sa facem experimente impreuna...

Roxana, dementiala Eva!

Carmen, sa-ti traiasca flacaul! Cand au trecut anii astia!?

Daria, cat insiropez blatul!? Am facut blatul, amestecul de cioco si frisca e la racit...
Eu la frisha nu insiropez asa mult ca la ciucalata, ca sa nu se lase. Dar la frishcioco asta nu stiu cum sa fac...:))
Si timp maine a dreg busuiocul nu o sa am...

Nici Maria nu s-a aventurat cu cerererile. A vrut un webkinz si o sa-l primeasca. In plus mai primeste un jurnal cu lacatel, o gentuta, chestii de colorat, de citit....o gramada de nimicuri care au costat mai mult decat jucaria principala...
Si Oana tot chestii mici de colorat si modelat...:))))

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

MARIA

de insiropat blatul, eu il insiropez bine-bine
petrecere frumoasa sa aveti, asteptam pozele
weekend frumos tuturor

_
Daria & felina fioroasaGIULIA(2004 08 16) cu Sela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenp spune:

multi ani, marie!cristal,, sa-ti traiasca fetele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mitzura spune:

Neata,

La multi ani, Maria de Cristal! Cristal, sa-ti traiasca familia!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns g_ioana spune:

La multi,multi ani Maria sa cresti mare,sanatoasa si norocoasa!Cristalina sa-ti traiasca fetele...sa ne spui cum ti-a iesit tortul!
Noi azi am dat banii pe prostiila diverse targuri din ieshi,de textile, de oale,de mestesugarit....mandra si-a luat o muzicutza si o chestie mica de suflat care cica scoate sunete de ocarina....ajungem in kaufland si zice"cumpara-mi si mie ceva de aici"....pai nu ti-am luat din targ?....."ba da,dar m-am saturat deja de atata suflat!"
hai pupicei,io fac mancare ca sa aiba copii maine si dupa aia ma apuc de facut bagaje

Mergi la inceput

La multi ani Mariei, Cristalina- sa-ti traiasca fetele si sa fie sanatoase.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns polux spune:

La multi ani Maria.
Monica, cum a fost intalnirea cu fetele dupa timpul petrecut la bunici?

Liliana
Poze- martie 2008 ; Poze 1 ; Poze 2 ; Poze 3 ; Poze 4

Mergi la inceput