Copilasi de Iulie - August 2004 * 75 * LMA !
Raspunsuri - Pagina 7
bunny spune:
La Multi ani ! Tudor
Sa fii santos, sa cresti mare si voinic !
Liliana - m-am gindit la abecedar, dar am vazut ca sunt atitea modele acasa, nu stiu pe care sa il iau .
De vorbit romaneste in casa ..pai vorbesc eu de una singura, sotul stie si el ca a invatat cit a lucrat in Ro, dar duap 2-3 propozitii..trecem inapoi pe engleza.
Stiu ca varianta cea mai buna e sa stea printre copii, am vazut in fiecare vacanta cum isi da drumul la limba, dar cum avem vacanta doar de 2sapt , doar ce incepe sa vorbeasca si si ne intoarcem. Imi mai storc eu creierii cum sa il invat.
Roxi - bine ai revenit ! Ma bucur v-ati incarcat bateriile si distrat!
si cum miine nu intru ca mergem la legoland ii urez si Mariei de azi
La Multi Ani !
Sa cresti mare si numai bucurii !
roxanaz spune:
https://picasaweb.google.com/roxana.pavlicu/Iunie2011# "cateva" poze.. si nici nu-s toate
Robi, felicitari nepoatei tale!! super copii.
Cori, si voi mi-ati lipsit.
Mani, voi veniti la mare pana la urma, da?
cristalina spune:
Buna dimineata!
La multi ani Tudor!
Sa-ti traiasca flacaul Adela si sa aiba parte numai de bucurii!
Am revenit la servici, azi e zi mai calma (am avut numai o vizita oficiala de 30 de insi de la un workshop care au vizitat laboratorul... John era cocotzat pe o masa sa repare ceva asa ca am facut oficiile de gazda...).
Roxi, bine ai revenit!
Bunny, am o prietena in Germania, fetita a fost in clasa I-a anul asta asa ca a venit in tzara cu o lista de manuale de clasa I-a si le-a cumparat din librarii (de fapt pentru 10 copilasi . Daca vrei o intreb ce a cumparat si ti le trimit pachet pe alea pe care le vrei.
Maine vin fetele...mi-e dor de nu mai pot. Ele vor petrecere
"mami, mi-e dor de tineee!"
"Mariuca, pai te intorci poimaine si o sa fie ziua ta, face mami tort si primesti cadouri!"
"mami mami...te iubesc!"
Un weekend exceptional sa avem!
corianai spune:
Rox super pozele, mi-ai dat idei ca tot ajungem si noi in zona peste doua sapt
Mani, eu cred ca nu faci nimic cu manualele romanesti care sunt pt copiii din Ro vorbitori de romana. Eu am incercat la Mara si nu a mers. Mai bine ia din Ro o carte buna de engleza pt varsta lor si tradu din ea invers, cred ca functioneaza
Si eu ii urez Mariei la multi ani in avans, petrecere frumoasa! Ce cadouri primeste?
szivarvany spune:
vazut pozele, Rox, ce escapada faina ati avut
Cristal, daca e petrecere "e" baloane, baloane de sapun, baloane cu apa asa a declarat Giulik si musai 10 kg de confetti
_
Daria & felina fioroasaGIULIA(2004 08 16) cu Sela
carmenp spune:
la multi ani, tudor! adela, felicitari
daca va ierea dor http://family.webshots.com/album/580431196WFSTvv
edit, gabi, felicitari nepoatei , bravo
ioana, inca nu stiu, am fost la bulgari acu am trecut pe turci;))
roxana, ist treaza de la 4 deci functionez la o zecime din capacitate, ce repreznta poza 52? nu m`am prins ...super pozele, am senzatia ca nu-s toate, probabil unde-ai pus ultima poza cu trenu`
szivarvany spune:
o dulce si finuta si delicata si frumoasa, Ilinca
_
Daria & felina fioroasaGIULIA(2004 08 16) cu Sela
roberta04 spune:
Roxi, am ramas fara cuvinte!
Carmen, super pozele
cred ca am mai ratat ceva poze din urma...recuperez...
cristalina spune:
Carmen, tare frumoasa Ilinca! Sa-si ia domnu' sotzu' pusca!
Roxi, faine poze[ola]...(acum fix 5 ani eram p'acolo...:)))
Mai e cineva fan Robotzii de la Creative Monkeyz!?
Supertari!