Copilasi de Iulie - August 2004 * 75 * LMA !
Raspunsuri - Pagina 4
corianai spune:
ziua buna duamnelor,
La multi ani Lia si ceilalti sarbatoriti
Eu am fost la plaja aseara cu fetili mele, am stat pana la 7, nu ne mai venea sa plecam se vedea superb cum cobora soarele deasupra apei Mara a si inotat fro 15 min de a iesit albastra din apa
Beton discutia despre caini
Io tot nu m-am dumirit cu cadourile, nici pt Eva nici pt flacaul Marei. Aseara mara vroia sa ia un kit de cultivat plante carnivore pt sora-sa si un kit de crescut triops (neste scabosenii de carcalaci de pe vremea dinozaurilor) pt iubit. halal
carmenp spune:
adica tu ai si padure si apa? ca nu`i piscina inteleg....da` ce`i de capu` tau? ntz;))
Citat: |
citat din mesajul lui corianai Si Eva bicicleteaza mai nou cu mare placere, aseara am fost in padure o ora, ea pe bicicleta eu fuguta pe langa ea.. |
Citat: |
citat din mesajul lui corianai Eu am fost la plaja aseara cu fetili mele, am stat pana la 7, nu ne mai venea sa plecam se vedea superb cum cobora soarele deasupra apei Mara a si inotat fro 15 min de a iesit albastra din apa |
szivarvany spune:
si io oftez la ce scrii Corina
salutari si de la noi, azi e vara sa vedem cat tine
Daria & felina fioroasaGIULIA(2004 08 16) cu Sela
Campanie speciala, pentru steluta de mare, DAVID
corianai spune:
Iegzact, padurea incepe visavis de casa mea si se termina la malul marii daca am avea si veri mai lungi ar fi perfect. Vin' de vezi daca esti curioasa
carmenp spune:
n`am vrut sa cred ca "apa" e chiar "malu` marii". cre` ca mai am timp sa`mi anulez beletele la mare;))
Dorsilia spune:
hello
am incheiat cu bine ziua de ieri, lumea s-a declarat megamultumita de realizarile mele gastronomice, de la aperitiv (rulourile de sunca presata cu crema de branza au facut furori:P) pan-la prajituri....deci daca e vreo cariera care sa mi-o fi ratat apoi e aia de bucatareasa cu diploma
corina, n-am inteles bine, voi locuiti acolo unde aveti si padure si mare??? unde e paradisul asta? vin si eeeeeeu cu trupa, doar trimite-mi coordonatele oaaaaaau, vrreau si eu apus de soare la mare, padure pt plimbari, mare pt balaceala nu doar in concediu, desi ma multumesc sa fie totul bine si frumos si cand vom ajunge noi la mare...dar suna divin-divin ce zici tu acolo
ma duc la treburi, ma simt cam franta de oboseala
Cristal, tu cum mai stai cu somnul?
cristalina spune:
Lia, felicitari pentru succesul gastronomic!
M-ai convins, cred ca Mariei am sa-i execut un tort in casa daca tot am loc pentru ca fetele vin sambata dimineata de la bunici.
Aseara am bagat doua ceaiuri facute din cate 3 plicuri de tei...am dormit 7 ore neintoarsa!
Inca sunt ametita, dupa mese ma apuca senzatii de catifelare (aka de voma) am sa ma duc la medic sa isi spuna parerea dar cred ca dupa weekend voi fi ca noua (tre' sa fiu in forma pen' ca de luni ne apucam de pus centrala, taiat calorifere...distractie maxima!)
Daca as reusi sa ma mobilizez si sa fac 30 de minute de bicicleta zilnic cred ar fi super!
Am ajuns la 63 de kile... In orice alt context cred ca as fi sarit in sus de bucurie!
Corina, daca n-ati avea iarna aia luuuungaaa luuungaaa si intunecata ar fi un vis!
corianai spune:
Cristale asa e cum bine zici tu, iarna-i lunga vara-i scurta...si io m-am gandit de mult sa ma mut in hawaii, astept sa ma paleasca energia sa incep o noua viata
Eva vrea musai tort de ciucalata, iar pe aici se fac la cofetarii mai mult torturi mai usoare cu frisca si zmeura de ex... cred ca o sa incercam si noi o reteta de crema romaneasca, numai de-as gasi una cu unitati de masura sa pricep si io ceva (adica nu in liguri, pahare si pachete de unt)
szivarvany spune:
io fac acelasi si vesnic tort
blatu` ala clasic 8 oo, 8 lg zahar, 8 lg faina, 1 praf copt
crema 500 ml frisca lichida cu 400 g ciocolata de lapte de calitate
Daria & felina fioroasaGIULIA(2004 08 16) cu Sela
Campanie speciala, pentru steluta de mare, DAVID