Copilasi de Iulie - August 2004 * 75 * LMA !
Raspunsuri - Pagina 18
carmenp spune:
la multi ani, eva&victor! drum lin in viata, plin de bucurii si impliniri. doamnelor, sa va tariasca cupiii
polux spune:
La multi ani Victor. Andreea sa-ti traiasca feciorii. Vreau si eu detaliile despre tabara, ca sigur ajung cateva zile.
La multi ani Stefan. Gabitza unde esti?
La multi ani Bradut.
La multi ani Eva. Cori distractie placuta pe unde sunteti.
La multi Victoras de Dana. Mami de Victoras unde esti? tot la o nunta?
Liliana
Poze- martie 2008 ; Poze 1 ; Poze 2 ; Poze 3 ; Poze 4
roxanaz spune:
buna dimineata!
la multi ani Eva, Victor!!! sa fiti sanatosi, iubiti, fericiti, plini de noroc!!!
hehe Liliana ce tare ai fost cu nunta Danule, nu treci si tu la o condica mica?
Cori, cum a fost petrecerea pentru Eva???
va pup, sa aveti o saptamana frumoasa!
roberta04 spune:
Buna dimineata! Sper ca ati petrecut frumos weekend-ul, noi am facut asa pentru ca de sambata dimineata nu curge apa deloc... cica e o avarie...
Andrea (M), petrecere frumoasa! Profita la maxim de libertate!!
De Andreea (P) ce mai stiti?
O saptamana frumoasa!!
Andries spune:
La Multi Ani!! Eva si Victor!!! Sa fiti fericiti si sa aveti noroc in viata!!!
Liliana acum trimit mail.
In sfarsit a venit caldura!!! yupiiii ....
Andries
Andries spune:
Noi am fost sb la o nunta (pana pe la 4 dimineata), iar duminica am avut party lanoi acasa... ieri seara era cam haos la mine acasa, iar acum sunt un pic mai ...lenta in miscari
Andries
cristalina spune:
La multi ani Eva!
Corina sa-ti traiasca printesa, sa fie sanatoasa si voioasa!
La multi ani Victor!
Mama ce caldura, merge aerul conditionat non stop si tot e cald!
Roberta, pe vremea asta fara apa, imi inchipui ca e un chin!
Azi am scos un purcoi de bani din buzunar pe materiale pentru instalatia termica ...sa vedem cat cer pe manopera...
Acu' vom vedea cat de repede se misca.
Pentru instalatia sanitara si gresie si faianta nu am cazut la pace, eu zic ceva, John zice ca nu-i place... Cu gresie si faianta la 110 lei metrul patrat si un veceu la 800 lei, cu toate ca baile noastre sunt minuscule, iese o suma considerabila.
O zi frumoasa sa avem!
Andries spune:
Cristal nu merita sa dai atatia bani, sincer. Eu am gresie si faianta de 30 ron /mp (doar peretele din buc pe care am pus niste faianta are ceva mai scump), iar wc urile sunt Mondial (de fapt capacul de la wc a fost mai scump decat vasul ) si sunt foarte bune. Cat crezi ca rezista gresia aia? Oricum, in niste ani chitul dintre rosturi se duce, se matuieste de la substante si frecat... in fine faci cum crezi pe banii tai dar singurul lucru in care recomand sa bagi banii sunt bateriile de cada/dus/chiuveta cu termostat (daca tot pui centrala) si care sa fie de o calitate ok (grohe recomnad eu sau ceva similar).
Andries
Andries spune:
Ca sa nu mai spun... cu cat e faianta mai speciala cu atat se va vedea urat orice imperfectiune la montaj. Eu am vazut asta la Busteni, unde in baia de sus mama a luat faianta Italia si au montat-o mesterii ca naiba, arata jalnic. Baia de jos, faianta obisnuita si a montat-o exact maica-mea, arata mult mai bine.
Andries