Copilasi de Iulie - August 2004 * 75 * LMA !
Raspunsuri - Pagina 14
roberta04 spune:
Olivia, pai cred ca nu se putea altfel, Matei urla de durere la orice atingere si era extrem de agitat, plus ca am inteles ca la asa infectie nici nu ar fi prins anestezia locala...
Bine ca are o stare buna acum, mananca, bea lichide, urca scarile, am cules zmeura din curte impreuna...
Mani, felicitari nepoatei!
Maine lucrez iar de aacasa, asa ca o sa rup o ora sa fac si eu o tarta cu zmeura si visine; copacii vecinilor abia asteapta sa fie culese fructele :)
Olivia, sa stii ca eu inca nu am deschis toate cutiile :)
mitzura spune:
La multi ani, Maria, Alex si Bianca! Sa cresteti mari sanatosi si norocosi!
Si eu o tin tot in prajituri cu visine in ultimele zile, pentru ca am cativa visini la gradina care au rodit din greu. Daca vreti incercati reteta mea de pandispan care merge cu aproape orice fructe, cred ca e cea mai simpla din lume. 2 oua, 2 zh vanilat, 5 linguri lapte, 5 linguri ulei, 5 linguri zahar, si 6 linguri de faina amestecate cu putin praf de copt. E simpla pentru ca se amesteca toate la un loc, fara macar sa bateti albusurile. Asta e cantittatea pentru o tava de tarta. Pentru o tava mare de cuptor electric eu fac din 5 oua, marind corespunzator toate cantitatile. Creste fara probleme, iar cu visine e nemaipomenita. Plus ca se face in 10 minute.
Robi, sanatate lui Matei si refacere rapida! Abcesul e acelasi lucru cu furunculul? Aveti idee din ce cauza a aparut?
bunny spune:
off...ce-mi lipseste curtea mamei cu pomi fructiferi..aici cumparam totul, doar ce au aparut capsunile locale, restul din toate colturile lumii! dar nu am ajuns la ferma sa culegem le luam tot din supermarket. Piata aici numai duminica dimineata ... dar nu se compara.
si cum va spuneam cind e frumos aici e superb - ex azi am avut 25C ..de 2h a inceput sa ploua si s-a facut un frig ..miine dim s-ar putea sa fie iar soare si frumos dar diferentele de temperatura sunt f mari . oare o sa ma acomodez vreodata ? cred ca nu
o seara buna
roberta04 spune:
Buna dimineata,
Am reusit si eu sa dorm cateva ore noaptea trecuta, dorm cu Matei deocamdata, cred ca e destul de traumatizat pentru ca m-a cautat prin pat toata noaptea, sa nu plec de langa el.
Mitzu, initial ni s-a spus ca pare a fi furuncul, apoi l-au declarat abces... Mai multe nu stiu. Despre cauza, am trecut de la varianta muscatura de insecte suprainfectata(s-a banuit chiar capusa, dar nu s-a confirmat), pana la un microb (asteptam rezultatul probei recoltata in timpul operatiei) sau infectarea radacinii unui fir de par... Deci sunt in ceata totala.
Azi lucrez tot de acasa, daca nu ma solicita prea tare ii alint cu salata de boeuf si tarta cu fructe.
O zi extraordinara va doresc!
roxanaz spune:
buna dimineata!
la multi ani Victor!!! Andries sa iti traiasca baiatul cel mare (si cel mic , sa fie sanatos, norocos... sa castige primul grand slam la 20 de ani
Robi bine ca ati scapat de buba urata!! refacere rapida lui Matei
Oliv, e mai buna prajitura fara ulei . asa mananci si la mine
szivarvany spune:
Andries, sa ti traiasca feciorii
VICTOR
_
Daria & felina fioroasaGIULIA(2004 08 16) cu Sela
corianai spune:
Neata,
La multi ani Victor, sa cresti mare, sanatos si norocos
Roberta refacere rapida lui Matei
bre, ia terminati-va cu visinele... v-am spus ca la nimic nu salivez ca la ele ca aici nu exista!!! ma apuca toate frustrarile cand citesc de pandispanuri cu visine, ca sa ma calmez cred ca bag juma de borcan dulceata de raureni cumparata cu 5 euro de pe otopeni ceea ce inseamna ca mai sunt si alti frustrati pe lumea asta care pleaca cu visine la borcan ziceti de capsuni, fragi, zmeura si alte afine ca de alea mi-e plina curtea, numa visinu plantat acum 2 ani nu are spor
pup o zi frumoasa
Andries spune:
Multumesc fetelor!! Sa-mi traiasca, sa-nfloreasca si probabil la primul grand slam o sa lesin asta daca ma vor tine nervii sa ma uit (pana atunci insa e absolut necesar sa gasesc o sursa de 50 mii euro anual pentru pregatire, cam atat costa pregatirea dupa varsta de 10-12 ani pana la primul grand slam )
Copchilul este in tabara de tennis ne ducem diseara sa ii cantam La Multi Ani!! si o sa aiba party cu colegii de tabara!! (sper sa nu-mi vina cu vocabularul plin de porcarii cum mi-a venit dupa cantonamentul de karate )
Eu nu mai am timp de prajituri, desi la un moment dat eram experta in praji cu (,) caise dar cu jobul asta afurisit si cu o mie si una alte idei in cap numai de praji nu mai am eu chef.
Eu cred ca pe abdomen la copii nici nu au cum sa ii faca anestezie locala decat daca au crema din aia de chirurgi esteticieni... care e ft scumpa si in spitale obisnuite nu prea exista.. si oricum o aplica si apoi trebuie sa stai 20 de minute cu ea pana amorteste zona si sa fii si cuminte sa nu te foiesti prea tare cat lucreaza. Plus ca in astfel de situatii chirurgii ii prefera anesteziati si intubati ca sa aiba control total, sa nu se revolte copilul si sa fuga de pe masa
Andries
cristalina spune:
La multi ani Victor!
Sa-ti traiasca voinicii Andreea!
Sa va umple viata de bucurii si livingul de trofee!
Gabi, refacere rapida lui Matei! Cred si eu ca e traumatizat!
Olivia super!
Am inceput sa ma interesez de terenuri de vanzare prin zona
Eu prajituri cu fructe nu produc deoarece eu le fac eu le mananc. Mandrele mananca numai pandispan/chec/briose simple! La mama se fac capsuni, cirese, zmeura, caise, visine, piersici...ca sa nu zic de prune, corcoduse, mere, pere...
La mama soacra, pe bucatica aia mica de pamant, au capsuni, cires, piersic, mure si coacaze (am in program o tarta cu coacaze cand ajungem acolo). Si matzele mele nu pun gura pe fructe!
Ma apuc de treaba...am o leneee! O zi excelenta sa avem!