Air Bucharest

Air Bucharest | Autor: mari78

Link direct la acest mesaj

Buna,

A mers cineva cu Air Bucharest sezonul acesta? Urmeaza sa plecam in Turcia in septembrie cu ei si as vrea sa stiu cat sunt de seriosi. Pana acum pe cursele charter am calatorit doar cu Tarom, insa agentia de unde am luat bilete anul asta, vad ca a preferat Air Bucharest acum, probabil sunt mai ieftini...

Multumesc,

Mari

www.flickr.com/photos/10472485@N02/" target="_blank">poze
poze noi
Teodora 2 ani+ si Anca

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mari78 spune:

Chiar nu a zburat nimeni cu Air Bucharest ? Am inteles ca au chartere si pentru Grecia, nu numai pentru Turcia...

poze noi
Teodora 2 ani+ si Anca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danasonia spune:

si eu voi pleca cu ei in septembrie la Santorini si nu sunt multumita deloc,avand in vedere ce am citit pe softpedia despre ei.Se pare ca au un singur avion si sunt proprietatea unei agentii de turism specializata pe Turcia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns codruta_grg spune:

da-mi si mie linkul de pe softpedia sa citesc, cred ca si noi cu asta zburam in turcia...Totusi un avion??

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danasonia spune:

traveling/transport ieftin si bun http://forum.softpedia.com/index.php?showtopic=671825

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana_s spune:

Am zburat eu cu ei anul asta, pe 16 iunie dus si pe 23 intors (Antalya). Avionul este un Boeing 737-300.

Mi s-au parut ok, de papa iti dau un sandwich si atat. Apa, cafea etc.

Insotitoarele de bord tinere, nimic deranjant in comportamentul lor.
La intoarcere a intarziat imbarcarea ca vreo 20 mins, dar avionul a aterizat la timp.

Altceva nu stiu ce as mai putea sa-ti spun, sa-ti fie util.

Oana mami de Mara 11.08.2004 si 24+ cu Calin

Noi

Mergi la inceput

Oana, multumesc mult ! Pai e ok, deci. Se intampla si la companiile mari sa intarzie imbarcarea.
Dana, Codruta, o sa fie bine, simt eu !

poze noi
Teodora 2 ani+ si Anca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluka05 spune:

Buna,

pentru cele care ati zburat deja anul trecut cu Air Bucharest, imi spuneti va rog cum a fost, daca ati avut sau nu neplaceri, intarzieri sau alte probleme de acest fel?
Ar trebui sa plecam cu ei anul acesta in Turcia si nu sunt hotarata, mai ales ca merg cu 2 copii.

multumesc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ch_dana spune:

Noi am schimbat agentia de turism din cauza transportului, n-am chef sa am probleme cu copil de un an dupa mine din cauza unei companii care, oricat de simpatica ar fi din review-uri, are una bucata avion.

Asa ca prefer Tarom sau Romavia pt. chartere.

Dana & Amelia (21.06.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danaiulia spune:

Noi am zburay si anul trecut si acom doi ani cu Air B de pe Cluj dar mi s-au parut ok. Tot cu doi copii si zbor de dimineata la intors ceea ce a fost cam greu pt trezire in vederea transferului ,imbarcarii.

Mergi la inceput

Si eu eram ingrijorata anul trecut, dar se pare ca nu am avut de ce. A fost ok, fara intarzieri si fara emotii. Tot cu doi copii am fost, iar cea mica, la dus, s-a plimbat prin tot avionul, iar insotitoarele au fost foarte dragute si intelegatoare. Si la dus si la intors, ne-au servit cu bomboane, spre fericirea copiilor

poze noi
Teodora 2 ani+ si Anca

Mergi la inceput