Ghiocei de martie-aprilie 2012
Raspunsuri - Pagina 9
DenyAnd spune:
Ca simptome: mi-e un somn de nu mai satur!

Noaptea am insomnii, dar abia azi noapte am putut sa adorm dupa o cana de lapte cald cu miere, ieri noaptea m-o trezit prichindelul la 3 de noapte de o foame de nu mai puteam, si abia dupa ce am papat, am adormit.
Vizitez des wc-ul
mai ales noaptea ca nu ma lasa sa dorm
Ma deranjeaza unele mirosuri si am o pofta de mancare![]()
![]()
Pe daat 24-25-26-27-28 am avut dureri usoare de tot, in burtica ca de parca imi veneau rusii si nu a mai venit, apoi a venit data de 29 iulie cand durerile erau ceva mai tari... si la sfarsitul zilei (cam pe la ora 23) mi-a curs prima picatura de maro.
Si ieri 30 dimineata inca o picatura, apoi toata ziua nimic.
Aseara iar a curs, si azi dimineata la fel, tot un pic de maro, si gata. Nu am dureri de burtica, doar asa un pic de senzatie ca este ceva acolo.
Greata nu am, sanii un pic ma dor si un pic ii simt tari...
Ce spuneti fetelor, e bebe?
Tati e deja bucuros de bebe
, el a stiut ca vine chiar de cand am prestat
, si zilnic ma trezeste dimineata cu "pup la cel mic".
Ni-l dorim
de aproape de 2 ani... si deja suntem fericiti
.
Dar ma descurajeaza testul negativ
, ultimul l-am facut pe 29dimineata(inainte de a aparea picatura maronie). Ma gandesc ca prichidenulul meu m-a insemnat imediat dupa ce am facut testul ce a iesit negativ.
viitoare
cu ajutorul lui DUMNEZEU
posibil
4+
MeAlex spune:
Ehe, sunt si eu pe aici
! Ce teste ai facut? Eu am un feeling ca Sure Check care e foarte bun doar ca se pozitiveaza si da rezultate sigure la 4 zile de intarziere.
Gena MTHFR - mutatie C677T heterozigot, Gena PAI - mutatie 675 4G/5G homozigot
2 sarcini oprite in evolutie la 7 s, respectiv la 9 s
Tratament pregatire sarcina: Femibion1 1/zi, CETEBE 1 g/zi, MagneB6 2/zi, Q10 1/zi, Folowise 1/zi, aspenter 1 la 2 zile
pentru
MeAlex spune:
DenyAnd, ai PM!
Tratament pregatire sarcina: Femibion1 1/zi, CETEBE 1 g/zi, MagneB6 2/zi, Q10 1/zi, Folowise 1/zi, aspenter 1 la 2 zile
pentru
DenyAnd spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui MeAlex DenyAnd, ai PM! |
L-am primit
Multumesc

Dar tu in ce "etapa" esti?
4+ neconfirmata inca
MeAlex spune:
DenyAnd, sunt dupa perioada fertila, am facut ieri o eco si, desi am avut teste de ovulatie pozitive, temperatura a aratat ca am ovulat si am avut si dureri in ziua ovulatiei, dr. nu a gasit semne de ovulatie...cel mai mare folicul avea 17 mm, cam mic...acum nu stiu...a zis sa vin peste o saptamana sa vada daca am ovulat...nu imi dau seama daca se gandeste ca o sa ovulez mai tarziu...la uter a zis: endometru in faza proliferativa avansata, cu grosime de 6 mm...initial imi facusem iluzii ca poate inseamna ca e ceva ingrosat si poate s-a prins embrionul (stiu ca asa se vede intitial), dar de fapt cred ca incepe sa se ingroase dupa ovulatie cum e normal...
pentru
DenyAnd spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui MeAlex DenyAnd, sunt dupa perioada fertila, am facut ieri o eco si, desi am avut teste de ovulatie pozitive, temperatura a aratat ca am ovulat si am avut si dureri in ziua ovulatiei, dr. nu a gasit semne de ovulatie...cel mai mare folicul avea 17 mm, cam mic...acum nu stiu...a zis sa vin peste o saptamana sa vada daca am ovulat...nu imi dau seama daca se gandeste ca o sa ovulez mai tarziu...la uter a zis: endometru in faza proliferativa avansata, cu grosime de 6 mm...initial imi facusem iluzii ca poate inseamna ca e ceva ingrosat si poate s-a prins embrionul (stiu ca asa se vede intitial), dar de fapt cred ca incepe sa se ingroase dupa ovulatie cum e normal... Gena MTHFR - mutatie C677T heterozigot, Gena PAI - mutatie 675 4G/5G homozigot 2 sarcini oprite in evolutie la 7 s, respectiv la 9 s Tratament pregatire sarcina: Femibion1 1/zi, CETEBE 1 g/zi, MagneB6 2/zi, Q10 1/zi, Folowise 1/zi, aspenter 1 la 2 zile pentru |
Dar dupa mucus te orientezi?
Eu am depistat ovulatia prin TB + mucus + dureri specifice ovulatiei(intepaturi in ovar drept sau stang).
Toate impreuna te ajuta sa depistezi sigur ovulatia. Dar cel mai mult mucus, ca fara de el, speramtozoizii nu vor putea sa urce spre uter si trompa unde asteapta ovulul pt fecundare.
Teste de ovulatie nu am mai apucat sa le incnerc sa vad si dupa ele cand mi-e ovulatia.
Eu o odata am fost la eco (pt "boala" care o aveam si am tratat-o) si dupa graficul meu stiam ca am ovulasem deja, si ecograful mi-a confirmat "faza postovulatorie". Si asta mi-a fost suficient sa stiu ca o depistam/monitorizam corect.
Pana sa stiu sigur cand e ovulatia la mine, am avut nevoie de cateva luni, am inceput graficele cam din ianuarie 2011 si am fost foarte atenta la organismul meu si, uite asa... acuma am prins si bebele

4+ neconfirmata inca
MeAlex spune:
Doar ecografia garanteaza ca ai ovulat, testele de ovulatie si cresterea temperaturii arata ca a crescut hormonul care determina ovulatia, dar el poate sa nu fie suficient sa o declanseze...mie nu mi-a zis ca e faza postovulatorie. Nu monitorizez mucusul, imi ajung cele 2 metode + durerile respective.
Nu stiu in ce masura as putea avea dureri de ovar fara sa ovulez...
pentru
DenyAnd spune:
Da, la fiecare organismul reactioneaza diferit.
Cat despre mine, eu nu mai fac nici un test (de urina) pana saptamana viitoare ca vad ca ma lasa cu moralul la pamant.![]()
Am facut acuma nanica si cand m-am trezit imediat am si facut test (am gasit unul prin casa
) si ala e negativ
.
L-am facut cu gandul ca daca am deja 5 zile de intarziere, trebuie oricum sa se vada II linii si in timpul zilei. Sau de fapt sunt in a 2 zi de intarziere si e prea devreme?
Peste o saptamana cand voi avea liber de la munca am sa ma duc sa-mi fac direct bHCG de sange.
edit: am folosit la fel un test ieftin.
4+ neconfirmata inca
MeAlex spune:
DenyAnd, posibil ca in timpul zilei si din cauza ca faci pipi des sa nu fie suficient hormon si din cauza asta sa nu detecteze. Nu conteaza ca e ieftin testul, sunt teste f ieftine care sunt sensibile.
Azi e a 4 sau a 5-a zi de intarziere, daca zici ca ar fi trebuit sa vina pe 26-27 iulie. Mai bine faci bHCG.
pentru