Ghiocei de martie-aprilie 2012
Raspunsuri - Pagina 20
alina_loca spune:
Merci Denny
, mereu prezenta la nevoie, am vazut valorile, merci mult, vroiam sa fac schim de experienta si cu alte fete care sunt in situatia mea.
E bine cand stii ca ma sunt persoane care trec exact prin clipele prin care treci si tu, emotii, teama, etc.
Te pup uite 

si te astept aici la Odisee.
Doamne iti multumesc din suflet ca mi-ai daruit un
, nu vreau decat ca el sa fie sanatos si noi la fel sa-l putem creste in tihna...
5+
http://www.fertilityfriend.com/home/34a766
monna3 spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui DenyAnd
Monica ![]() ![]() ![]() Mda, exact la aceeasi varsta a inceput si la mine sangerarea, eram in 4s si 3z in burtica mea.Dar vad ca acuma ai burticutza frumoasa ![]() Sa o duci la termen si cu bebel sanatos!![]() ![]() ![]() ![]() Cum ai ramas a doua oara insarcinata? . Ai urmat ceva tratament, analize? Sau pur si simplu... s-a intamplatP.S. atunci cand "ti s-a pus pata" sa faci testul, a fost feelingul/intuitia de mamica Cu ajutorul lui DUMNEZEU, in curand-curand-curand ![]() ![]() . Si asa si asa ! ![]() odata!!! http://www.fertilityfriend.com/home/36cee8 |
multumesc, sa dea Domnul sa fie totul bine pana la sfarsit!
am mai facut analize si tratamente dar anul trecut dupa sarcina pierduta deci n-as putea spune ca tratamentul a ajutat la ceva (sotul a luat dar doar 1 luna). acum pur si simplu s-a intamplat, cand nici nu ne asteptam. eram preocupati cu plecarea si nici nu ne-am gandit la bebe. si stiu ca pt aspirante suna a "s-a vazut cu sacii in caruta si ii e usor sa spuna" dar chiar asa s-a intamplat: cand nu ne-am asteptat.
Monica, fericita
8+
monna3 spune:
fetelor cine se pricepe la facut capitole, user si toate alea?
sa ne facem si noi o odisee frumoasa cu listuta poate asa atragem mai multe burticiaici 

Monica, fericita
8+
monna3 spune:
alina_loca bine ai venit la noi 
sa ai o sarcina usoara si un bebe sanatos 
. eu nu ma pricep la bHCG dar dr are dreptate daca ai 4-5 saptam nu se vede inca la eco. eu am fost la 6s si am vazut si bataile inimioarei deci cu siguranta data viitoare vei vedea mai multe ![]()
pana atunci trebuie sa fii optimista si sa gandesti pozitiv ;)
Monica, fericita
8+
alina_loca spune:
Merci Mona, o sa gandesc pozitiv. 
Din pacate nu ma pricep la treburile aste de organizare pe forum, o sa asteptam cuminti sa vina cineva sa ne salveze.![]()
Doamne iti multumesc din suflet ca mi-ai daruit un
, nu vreau decat ca el sa fie sanatos si noi la fel sa-l putem creste in tihna...
5+
http://www.fertilityfriend.com/home/34a766
Vivela spune:
pana la urma cum ne intitulam? ca am vazut ca mai sunt si alti prichindei, prin 2009...
nu e mare lucru de facut capitol nou, ca si cum deschizi un subiect nou, iar mesajul sa cuprinda listuta cu gravide.
l-as face eu, dar n-am timp deloc, ma asalteaza pitici...
laurraa spune:
buna fetelor!
inca nu am o sarcina confirmata de doctor, caci pe 24 am programare sa vad si embrionul si inimiara, dar stiu ca sunt insarcinata!![]()
ne doream al doilea copil, dar am zis ca mai tarziu caci am niste "antecedente" nu prea bune in a tine sarcinile si mi-e teama de sarcina caci acum ar trebui efectiv sa incep serviciul, dar Dzeu e mare
mai avem o printesa care e aerul nostru si lumina noastra, pe timpul sarcinii cu ea am stat acasa si m-am documentat incat imi dadeam doctoratul in mentinerea unei sarcini
, dar la final a fost bine.....
va urez tuturor sarcini usoare si sa avem o odisee frumoasa si fara evenimente neplacute
mami fericita de Maya Teodora (17.05.09)
printesa noastra, minune mica si
7+
povestea nasterii
monna3 spune:
laurraa bine ai venit la noi
sa dea Domnul sa fie bine si Maya sa aiba un fratior sau surioara sanatos/oasa 
propunerile pt titlu au fost: ieduti, pisoi, iepurasi, mugurasi, stanjenei. cine mai are alte idei...
mie imi place si ieduti si iepurasi 
userul comun cred ca nu e facut, nu? ala cum se face? ![]()
Monica, fericita
8+
strumfy_12 spune:
O sa incerc eu sa fac un capitol nou...cu o listuta...cu user...dar intai ar trebui sa gasim/alegem un nume.
1 prichindei
2 iepurasi
3 ieduti
4 pisoi
5 mugurasi
6 stanjenei
7 nazdravani
8 poznasi
Astea sunt variantele care le-am gasit propuse...Eu votez pentru 2 iepurasi...si astept voturile voastre sa vad ce nume o sa avem.
Capitol nou cred ca o sa fac diseara dupa ce-mi adoarme fata...si nu ma supar dak face altcineva pana atunci![]()
Mami fericita de strumfita si proaspat graviduta
DenyAnd spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui monna3 multumesc, sa dea Domnul sa fie totul bine pana la sfarsit! am mai facut analize si tratamente dar anul trecut dupa sarcina pierduta deci n-as putea spune ca tratamentul a ajutat la ceva (sotul a luat dar doar 1 luna). acum pur si simplu s-a intamplat, cand nici nu ne asteptam. eram preocupati cu plecarea si nici nu ne-am gandit la bebe. si stiu ca pt aspirante suna a "s-a vazut cu sacii in caruta si ii e usor sa spuna" dar chiar asa s-a intamplat: cand nu ne-am asteptat. Monica, fericita 8+ |
Tocmai asta e secretul de a ramane gravidutza, sa te detasezi de proiectul bebe, adica sa-L lasi pe CEL DE SUS sa lucreze pt tine, dar tu sa te bucuri de viata fara sa te mai stresezi cu gandul de a ramane
Stiu multe foste aspirante care au ramas asa gravidutze.
Si eu la fel asa
. Tin minte ca eram sceptica de la inceput, dar pana la urma m-am lasat convinsa de tati ca chiar este bebe si asa mi s-a trezit si intuitia/feelingulSper ca la mine sa nu mai fie nevoie de nici un tratament! Ca al meu nu ma lasa sa ma duc la medic. E adeptul naturalului
Cu ajutorul lui DUMNEZEU, in curand-curand-curand

. Si asa
si asa
! 
odata!!! http://www.fertilityfriend.com/home/36cee8