Ghiocei de martie-aprilie 2012

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Alina86 spune:

monna3 Am sunat pentru prima consultatie la Dr. Antonya Livia, doar ea m-a primt cel mai repede, la a doua consultatie sper sa ma programez la medicul care doresc sa-mi monitorizeze sarcina la Dr. Anastasiu, oricum a doua programare va fi prin septembrie.

6+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns strumphitza spune:

Buna ziua gravidute sexy si fericite!!

Ma scuzati ca dau buzna, eu sunt o proaspata mamica a unei piscoate , o fluturasa de martie aprilie 2011 si voiam sa va urez sarcini usoare si fara nici o problema si bebelusi sanatosi, cuminti si fara colici, ca asta e foarte important in primele 2-3 luni, noi le-am cam tras de pe urma lor, dar trec repede lunile , piscoata mea are acum 4 luni si deja ma uit in urma si ma minunez ce repede a trecut timpul si trece si acum foarte repede, pe zi ce trece face si descopera mai multe...

Va doresc sa va bucurati de sarcina cat de mult puteti, chit ca mai sunt greturi din cand in cand, arsuri de nu va lasa sa dormiti, insomnii, dureri de spate.. dar toate trec si se uita si cand o sa va tineti puii in brate o sa aveti un sentiment divin

Ma mai bucur tare tare mult pentru o buna prietena si fosta colega de liceu cu mine care face parte din aceasta odisee de martie aprilie 2012. Monna3, iti doresc din suflet o sarcina usoara si un bebe sanatos, sa fie ce vrei tu, fata sau baiat si nastere usoara , dar las` ca mai vorbim noi , ai sa ma intrebi una alta acusica dupa ce trec 2-3 sapt. si ajungi si tu in USA si va stabiliti

Va pup pe toate si va imbratisez si o sa mai trag cu ochiul pe aici din cand in cand, deja mi-e dor de burtica si mi-am facut planul pe cand urmatorul bebe, sa ii fac piscoatei o fratioara

O zi buna va doresc!

_
Happy Mummy of Sophia Nicole (02.04.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns happyX2 spune:

Buna tuturor mamicilor si burticilor! Vrem si noi in club....tocmai am aflat ca vine barza in luna martie si suntem .

Va pupam pe toate si va dorim burtici sanatoase!

Happy, mami de Bogdan si mandra posesoare de burtica 7+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns istrategreta spune:

Buna gravidutelor fericite din acest club! Ma alatur si eu acestui club fericit a mamicilor de martie, va doresc o sarcina usoara, fara greturile de dimineata, (eu nu am ) si o nastere usoara. Va pupic

Mami de Justin (9 ani)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alina86 spune:

Fetelor, am fost azi la ginecolog, e ceva acolo de 9mm (cf eco), e saculetul prins bine dar nu se aude deocamdata inimoara, mi-a spus ca sarcina are 5 saptamani, o fi prea devreme? sa ma ingrijorez?in rest numai de bine.

5+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dia_bi spune:

alina stai linistita sigur ca e devreme dupa 6 sapt se aude inimioara,din moment ce sa vazut punctuletul e ok numai ca e mic inca
noi suntem ok doar ca nu ne mai scapama de greturi
sapt asta tre sa fac analiza la sange pt dublu test si pe 26 eco pt dublu test

DIA-mami de bianca-andreea(19.10.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lakioana spune:

Buna,

Hop si eu...

UM: 10 iulie
DPN (dupa calculatorul DC): 15 aprilie

Avem deja o fetita de aproape 5 anisori...si suntem foarte fericiti sa aflam ca vom avea un fratior sau o surioara.
Ne-am hotarat doar de o luna ca vrem sa fim 4...si Doamne Doamne a tinut cu noi si ni l-a dat din prima incercare. Speram acum, ca tot cu ajutorul lui, vom ajunge cu bine la sfarsitul sarcinii.

Felicitari tuturor fericitelor viitoare mamici.

_

Lakioana mami lui Reby, o minune de fetitza (16.09.2006) si 4+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monna3 spune:

buna fetele

am ajuns si noi in US, incercam sa ne acomodam cu viata de aici, bebe e la fel de cumintel si nu-i da batai de cap la mami. in afara de usoare senzatii de greata si sani sensibili nu am nimic. sper sa scap de greturi si altele
Alina86 eu nu cunosc medicii din Bv. Nu sunt din Bv, am stat acolo doaar 10 luni pana sa venim aici in US

Citat:
citat din mesajul lui strumphitza

Buna ziua gravidute sexy si fericite!!

Ma scuzati ca dau buzna, eu sunt o proaspata mamica a unei piscoate , o fluturasa de martie aprilie 2011 si voiam sa va urez sarcini usoare si fara nici o problema si bebelusi sanatosi, cuminti si fara colici, ca asta e foarte important in primele 2-3 luni, noi le-am cam tras de pe urma lor, dar trec repede lunile , piscoata mea are acum 4 luni si deja ma uit in urma si ma minunez ce repede a trecut timpul si trece si acum foarte repede, pe zi ce trece face si descopera mai multe...

Va doresc sa va bucurati de sarcina cat de mult puteti, chit ca mai sunt greturi din cand in cand, arsuri de nu va lasa sa dormiti, insomnii, dureri de spate.. dar toate trec si se uita si cand o sa va tineti puii in brate o sa aveti un sentiment divin

Ma mai bucur tare tare mult pentru o buna prietena si fosta colega de liceu cu mine care face parte din aceasta odisee de martie aprilie 2012. Monna3, iti doresc din suflet o sarcina usoara si un bebe sanatos, sa fie ce vrei tu, fata sau baiat si nastere usoara , dar las` ca mai vorbim noi , ai sa ma intrebi una alta acusica dupa ce trec 2-3 sapt. si ajungi si tu in USA si va stabiliti

Va pup pe toate si va imbratisez si o sa mai trag cu ochiul pe aici din cand in cand, deja mi-e dor de burtica si mi-am facut planul pe cand urmatorul bebe, sa ii fac piscoatei o fratioara

O zi buna va doresc!

_
Happy Mummy of Sophia Nicole (02.04.2011)

multumesc mult draguta noi te mai asteptam pe aici

Monica, fericita 7+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monna3 spune:

fetelor pe unde sunteti? cam slaba activitatea pe aici

Monica, fericita 7+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorym spune:

Happy, Istrategreta,Lakioana bine ati venit in club si sa ajungem sa nastem bebici sanatosi!

Alina la 5 sapt nu se aude inca inimioara. Mie abia sambata la echo cand aveam 6 sapt si 2 zile s-a auzit inimioara.

Monna acomodare usoara.Asta e si visul nostru sa ajungem in state.

Lakioana te stiu de la bucurii pt. ca eu am fost la fulguleti si mai citeam si la voi fiind cu pui de aceeasi varsta.Stiam ca Reby era o creata superba care a fost foarte precoce.Sper ca nu ma inseala memoria.

Despre noi am fost sambata la a doua echo.Avem 6 sapt si 2 zile iar maine intru in 7 sapt.E o sarcina k pana acum spre deosebire de sarcina cu rianna care a fost foarte grea.Ma simt foarte bine: e prezenta o usoara stare de greata si as dormi nonstop.Dar poate sunt obisnuita de la rianna si mi se pare mai usor .Eu sunt in concediu o sapt la socri si apoi ne intoarcem la noi acasa.Anul asta a tb sa renunt la concediu pt. a fi prevazatoare.Nu ma simteam in stare sa plec departe cu copilul si anul asta am zis pas la concediu prin diverse locuri.Plus ca am experimentat un drum lung acum 3 sapt si nu m-am simtit ok in masina .

Mami de 7.11.2006 si 6 +sapt

Mergi la inceput