Ghiocei de martie-aprilie 2012

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dia_bi spune:

neatza fetelor eu am fost de dimi sa-mi fac analizele,mi le-am facut pe cele care costa iar pt cele gratuite nu aveau fonduri,dar mi-a zis dr ca mi le face la spital ca sa nu platesc
in rest noi suntem bine in afara ca am greturi si vomit ,de ieri am inceput si lucrul
deny de ce nu te duci la dr mai bine si te lamureste mai exact,de3c at sa stai in starea asta de incertitudine,e f greu sa astepti si eu anul trecut am pierdut o sarcina si acum cand am vazut 2 linii la test nu m-am putut bucura pana nu ma fost la dr si mi-a zis ca e in uter si e ok
tin pumnii sa fie totul ok

DIA-mami de bianca-andreea(19.10.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DenyAnd spune:

Citat:
citat din mesajul lui dinca86

Eu am avut o scurgere rosu-maronie dar nu abundenta, m-a tinut o zi, la o saptamana am facut test si a iesit pozitiv, nu vreau sa-ti dau sperante degeaba, dar cred ca cel mai bine este sa mai astepti.Noroc

Multumesc mult pt raspuns

dia_bi si tie la fel
Chiar acuma ma duc sa fac in sfarsit bHCG.
Ca l-am bagat si pe tati in descurajari si griji puteam sa nu-i spun nimic pana nu stiu sigur, dar a insistat sa-i zic tot-tot ce mi se intampla!

4+ neconfirmata inca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dia_bi spune:

tinem pumnii sa iasa bine

DIA-mami de bianca-andreea(19.10.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MeAlex spune:

Deny, fa testul...cred ca vine asa putin din cauza utrogestanului...mi s-a intamplat sa omit pur si simplu sa intrerup utrogestanul in saptamana in care s-a nascut nepotica mea...noi ne-am ocupat de fetita si de mamica si eram agitati...in plus, noutatea venirii copilitei pe lume ma zapacise ca eram tare sigura ca-s gravida...ca doar imi intarziase...doar ca Utrogestanul era singurul care amanase menstruatia...

Gena MTHFR - mutatie C677T heterozigot, Gena PAI - mutatie 675 4G/5G homozigot
2 sarcini oprite in evolutie la 7 s, respectiv la 9 s

Tratament pregatire sarcina: Femibion1 1/zi, CETEBE 1 g/zi, MagneB6 2/zi, Q10 1/zi, Folowise 1/zi, aspenter 1 la 2 zile
pentru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alina86 spune:

succes fetelor

5+

Mergi la inceput

Burticute, unde sunteti?

Asa putina activitate aici

Pun mana pe burticile voastre ca molipsire
Imi dati voie?

pe toate si sarcina la termen!

4+ neconfirmata inca

Mergi la inceput

Legat de pus mana pe burticute mari ca molipsire... stiti ce am facut eu mai luna trecuta inainte sa prestez, nestiind ca iubitul imi va face surpriza? La mine acasa a venit o vecina gravidutza cu burtica mare deja(8luni) si am indraznit(nerusinata de mine) sa pun mana pe burtica ei...
Si uite ca luna asta nici nu ma asteptam sa fac deja teste de sarcina

4+ neconfirmata inca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorym spune:

Noi sambata ajungem din nou la control si echo.
Eu ma simt foarte k doar ca pic de somn dar de la 2 expresso pe zi la nema cafea e cam greu. In rest ma bucur de garderoba innoita acum o luna jumate si profit de rochiile in care intru.
Deny ai mai facut betahcg ca ala e cel mai relevant ?
Si eu am o fina care naste in octombrie si nanuta riannei care a nascut pe 21 iulie.Deci am tot pus mana pe burtici si uite ca s-a luat.

Mami de 7.11.2006 si 5 +sapt

Mergi la inceput

Maine aflu rezultatul la HCG.

Sunt cuprinsa de stari de frica, ba sunt foarte optimista, ba cad si sunt pesimista.

4+ neconfirmata inca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MeAlex spune:

Deny, fii barbata !

Gena MTHFR - mutatie C677T heterozigot, Gena PAI - mutatie 675 4G/5G homozigot
2 sarcini oprite in evolutie la 7 s, respectiv la 9 s

Tratament pregatire sarcina: Femibion1 1/zi, CETEBE 1 g/zi, MagneB6 2/zi, Q10 1/zi, Folowise 1/zi, aspenter 1 la 2 zile
pentru

Mergi la inceput