Brumarei si Craciunite nov.dec.2011 (40)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns carola spune:

Citat:
citat din mesajul lui Lia73

carola
nu i-a tremurat mana sotului cand ti-a infipt acu; in ?

Tu Maica si Fecioara primeste-ma la Tine,
Ca Tu esti Preacinstita, ma aperi si pe mine
Ajuta-ma sa sufar ajuta-ma sa lupt
Si sa ma rog la Tine cu glas neintrerupt.
Puternica Stapana, doar Tu poti sa ma ajuti
Cu ruga Ta fierbinte spre Fiul cel de Sus.

bebelinul meu scump

Ma la Bunul sa-mi daruiasca un sanatos
Florin 18 ani si +20

nu, dar dragul de el mi-a spus ca prima data nu a bagat tot acul ca-i era frica sa nu ma raneasca :).

20+

www.flickr.com/photos/carola456

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lia73 spune:

pai tre sa-l bage pe tot
saracii la ce ii punem
dar las ca si noi suferim
offffffffffff
trec toate astea
si vin momentele de nesomn cu

Tu Maica si Fecioara primeste-ma la Tine,
Ca Tu esti Preacinstita, ma aperi si pe mine
Ajuta-ma sa sufar ajuta-ma sa lupt
Si sa ma rog la Tine cu glas neintrerupt.
Puternica Stapana, doar Tu poti sa ma ajuti
Cu ruga Ta fierbinte spre Fiul cel de Sus.

bebelinul meu scump

Ma la Bunul sa-mi daruiasca un sanatos
Florin 18 ani si +20

Mergi la inceput

ei, acum i-a aratat asistenta si stie. adica eu asa sper ca ma bazez pe el.

20+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianalaura spune:

Si eu votez pentru SARA ELENA. De ce trebuie neaparat sa o alinti cu un diminutiv? Eu la Stefanul meu i-am zis intotdeauna Stefan. Soacra-mea il mai alinta Stefanut sau o verisoara Stefy, dar in rest toti ii zicem Stefan. Si mie toata lumea imi zice si zicea Diana, nu Dia sau Didi sau altfel.

diana 15+ si mami de IANIS STEFAN 14 mai 2007

www.lumeadianei.blogspot.com" target="_blank">http://www.lumeadianei.blogspot.com

Buburuzul
Poze

Mergi la inceput

Lia, tu ce perfuzii faci acasa? ce perfuzii ti-au facut in spital?

20+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo78 spune:

Buna dimi si o arabeasca (pentru cine a trecut de greturi)!

Nu prea reusesc sa tin pasul...si mai plec si o saptamana la mare, deci nicio sansa. Sper sa se indrepte vremea, ar fi o dezamagire crunta oentru Matei sa-l duc la malul apei numai pentru plimbari

La Multi Ani! pentru toti sarbatoritii zilei (printre care si tatal meu), multa multa sanatate si norc!

Maine dau eu de baut

mami de Matei 28 iulie 2007 si12+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dia_filipas spune:

Neatza fetele!

Eu is chiauna de somn pe vremea asta...Imi trebuie o galeata de ...

In rest ma pregatesc de concediu, de vineri pana in 18 iulie! Nu am nici un plan decat soooomn! De fapt scopul concediului este ca se inchide cresa o luna, asa ca eu si ai mei facem cu schimbul sa stam cu shmootza. O sa mergem si pe aici prin imprejurimi, vremea sa ne permita.

Apropo de nume: suna bine Sara Elena.

Noi avem probleme, nu avem nume...nici nu gasim...noroc ca mai avem timp... Elena mi-ar fi placut, dar o cheama pe cumnata mea asa...

Noi mergem la o nunta in Timisoara acum vineri. Nu stim daca cu trren sau autocar (acu' tre sa ma interesez). Eu in principiu nu am probleme, sper sa nici nu fie. Noroc ca am o rochita ramasa de pe cand eram grasa in tinereti, ca nu ma mai cheltui.

LA MULTI ANI TUTUROR CELOR CE SE SERBEAZA AZI DE SF. PETRU SI PAVEL!

Dia, mami de soferita in devenire Miruna (15.07.2008)
18+ cu bb2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianalaura spune:

Buna dimineata!
Multam de cafea, acu o savurez si pe cea reala!
Vreau sa spun si eu "La multi ani" tuturor sarbatoritilor de azi, in frunte cu ale noastre Petro (abramburika) si Paula (bpaula). La multi ani si sarcini usoare in continuare fetelor. Acu asteptam tratatia

diana 15+ si mami de IANIS STEFAN 14 mai 2007

www.lumeadianei.blogspot.com" target="_blank">http://www.lumeadianei.blogspot.com

Buburuzul
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinuknuknuk spune:

carola am vazut ca ai scris ca ai avut IR urile mari..imi poti spune si mie ce valori? si eu le am crescute aproape de limita superioara...ce-i adevarat au scazut de la eco de 13s la cea de 17S..si dr de la eco cat si dr. meu gineco au zis ca pt momentu nu trebuie sa ma ingrijorez..abia dupa vreo 24-25 sapt treb sa-mi pun problema..Deocamdata mi-a dat aspenter

17+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinuknuknuk spune:

pt sarbatoritele de azi!!!

Simo...cafeaua aia arabeasca....delicioasa...bine ca am o turcoiaca la serv de la care pot sa merg sa cer..ca-si face in birou.

Numele...si mi-mi place Sara Elena

Fete care dintre voi luati OGESTANvitamine pt sarcina? Mie dr. de ieri mi le-a pus pe lista in loc de femibion...sper sa fie ok

Pt durerile inghinale (ziceam eu ca sunt ligamentele..) mi-a dat si mie scobutil, si mi-a zis sa iau No spa chiar daca nu am dureri ca relaxeaza musculatura...:).

De asemenea a zis sa ma feresc de drumurile lungi, si daca trebuie sa merg totusi, sa conducem incet, sa ne ferim de zdruncinaturi..gropi..etc.. ca nu-i fac bine lui bebe.De asemenea a zis sa stau pe cat posibil intinsa in masina..sa-mi iau ernutze..si sa facem pauze la 1 ora de mers ca sa ma intind

17+

Mergi la inceput