Brumarei si Craciunite nov.dec.2011 (40)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns abramburika spune:

fetele!!!

irina - te felicit si aici, sarcina usoara in continuare si o bebelina sanatoasa!!

Lacrimile sunt limbajul tacut al durerii.

Doamne-Doamne, ai grija de noi 19s

Se tu sentissi come mi batte il cuore,
Se premo la mano, mi batte più forte ancora:
Sai tu dirmi perché batte così?
Perché il mio amore per te sta tutto qui!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corina_s spune:

miereamara felicitari pentru bebelina, sa fie sanatoasa si sa stea la caldurica pana la termen

cristi07e mai rusinos bebe miscacios..dar las ca la urmatoarea eco trebuie sa va arate

16+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madabout2003 spune:

Citat:
citat din mesajul lui ruxulic

Mada,

pai cred ca am o veste buna...stau si ma benecloz la un test de sarcina cu a 2-a liniuta fff pala, se vede daca combini niste vointa, cu niste oki de vultur, cu o lupa si cu multa speranta. Am vreo 4-5 zile de intarziere...nu stiu ce sa cred...doar sper intr-o minune. Poate ca e prea devreme sa ma bucur si sa-mi fac sperante...numai voua va spun, in rest nici sotului nu-i spun acum.

va pup

rux

Wow te'am nimerit Ma bucur tare mult pentru tine !
Sa ai o sarcina usoara si un bebe martisor frumos si sanatos la termen!

Edit: normal nu prea ies teste fals pozitive pt a aparea liniuta trebuie sa detecteze hormonul HCG in urina, si daca l'a detectat sigur esti graviduta!!!

MADA mamica de www.comboost.com/Gallery/GalleryDisplay.aspx?r=7359578&ab=1&n=0" target="_blank">Emily 07/08/07 si 15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madabout2003 spune:

Irina felicitari pentru bebelina! Sa creasca mare frumoasa si sanatoasa!

Cris eu am zis ca nu plec de acolo pana nu imi spune ce este Sper sa se vada ca ma omoara suspansul...rabdare nu e unul din punctele mele forte.. Oricum cel mai important e ca ai aflat ca bb e bine!

MADA mamica de www.comboost.com/Gallery/GalleryDisplay.aspx?r=7359578&ab=1&n=0" target="_blank">Emily 07/08/07 si 15+

Mergi la inceput

cristina - felicitari si tie pt. vestile bune de la eco si pt. bb miscacios!! Cat priveste ce e, rabdare si tiutiun , sanatos/oasa sa fie!!

Mergi la inceput

roxana - iar n-ai net? Cum mai sunteti tu si Bianca? Da un semn ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristi07 spune:

Multumesc fetelor! Nici eu nu aveam rabdare...era destul de aglomerat si mai asteptau alte gravidute...a incercat dr sa il miste dar nu si nu...nici nu am mai insistat m-am bucurat ca e in regula.

Miere felicitari pt fetita.

Cristina si Radu 3.12.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianalaura spune:

Miere, felicitari pentru fetita!
Ruxulic, felicitari!
Corina, nu, di fericire nu am probleme cu sarcina, am intrat in risc maternal pentru ca lucram la un magazin de electrocasnice si eram singura, si inevitabil trebuia sa ridic imping combine frigorifice, masini de spalat etc, si cum firma nu a vrut sa mai angajeze inca o persoana care sa ma ajute la manipulare, si eu doar prezint produsele si sa fac actele, am zis ca e mai bine pentru mine sa imi protejez copilul, pentru ca daca Doamne fereste s-ar fi intamplat ceva, nu cred ca mi-as fi iertat-o.

diana 15+ si mami de IANIS STEFAN 14 mai 2007

www.lumeadianei.blogspot.com" target="_blank">http://www.lumeadianei.blogspot.com

Buburuzul
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corina_kelly spune:

cristi, felicitari pt vestile bune! asta e singurul lucru important. tu crezi k e baiat? nici mie nu mi-a zis sigur-sigur, dar eu asa cred. o sa vad sapt viitoare

Mami de Serban(28.09.2009) si 17+ cu Victor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristi07 spune:

da cred ca e baiat...asa simt!

Cristina si Radu 3.12.2007

Mergi la inceput