Brumarei si Craciunite nov.dec.2011 (40)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dianalaura spune:

Pica, imi pare rau ca ti-ai inceput ziua asa nasol si condoleante pentru coleg.
Mada, cred ca si arleza ar fi vrtu Sara Timea, dar cum zicea ca e musai sa puna si nume dupa nas, ma gandesc ca acela e Elena, de aia ne-a dat cele 2 variante, cu Elena amandoua.
Imi pare rau fetele ca aveti o zi proasta unele din voi.
Brambu, felicitari pentru miscarile evident ale Elisei. abia astept si eu sa simta si Stefan miscarile lui bebe.
Eu nu m-am gandit inca la nume. Stefan e atat de convins in continuare ca bebe e fetita, chiar daca i-am spus ca doamna doctor a vazut un baietel, incat astept ecografia de la 17 saptamani sa ne edificam, si sa vad eu cu ochii mei ce e acolo, nu doar ca mi-a spus dr.asa. Am eu incredere in ea, dar sa vad si eu dom'le...
La Stefan la o ecografie am dus-o si pe mama (la un eco 3d, pe atunci dr mea avea doar 2D), si zice dr. :uite aici si putulica. La care mama: unde dom'le, ca nu vad. Ia uitati doamna, v-o si masor daca vreti
Acum vreau si eu sa vad: ori asa, ori boaba de cafea...indiferent ce, da sa vad si io sa ma edific si sa ma apuc de cautat nume de baieti, ca de fata este pregatit.

diana 15+ si mami de IANIS STEFAN 14 mai 2007

www.lumeadianei.blogspot.com" target="_blank">http://www.lumeadianei.blogspot.com

Buburuzul
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madabout2003 spune:

Citat:
citat din mesajul lui alinuknuknuk

mada eu am concediu la sf lui iulie o sapt si primele doua din augustsi in prenatal, daca rezist cred ca as intra pe la sf lui octombrie..dar na..;sa vad cum ma simt.
In Franta parca poti sta acasa doar 2 luni dupa ce nasti? sau 4? Tu esti dupa legea lor? Sau ai contract romanesc?

17+

Sunt dupa legea lor, normal am concediu din 15 noiembrie pana pe 1 martie...dar pot sa iau 2 saptamani de extraprenatal daca medicul e de acord (asta se cam acorda din oficiu).. Pe bb 2 l'am inscris la cresa din mai 2012, martie-aprilie ori o sa stau 2 luni in somaj (aici somajul e 85% din salariu) ori daca pot sa ma inroc la acelasi post o chem pe mama...

MADA mamica de www.comboost.com/Gallery/GalleryDisplay.aspx?r=7359578&ab=1&n=0" target="_blank">Emily 07/08/07 si 15+

Mergi la inceput

Everything, atata timp cat nu intri in apa fierbinte, cred ca e ok. Nu stiu cum e la Hajdu, eu ma duc de obicei la Tasnad, dar oricum banuiesc ca sunt bazine si cu apa mai calda (spre fierbinte) si cu apa tot calda, dar normala. Si daca nu stai mult in apa (ca nu esti ca un copil, care sa vrea sa stea numai in apa - vezi Stefan) eu zic ca e ok. Si noi vrem sa mergem la Tasnad, poate duminica viiotoare, ca weekendul asta avem petreceri. Stiu ca si mama a fost la Felix cand era insarcinata cu sor'mea, am poze cu ea cu burta destul de maricica.

www.lumeadianei.blogspot.com" target="_blank">http://www.lumeadianei.blogspot.com

Buburuzul
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corina_s spune:

legat de prenatal, eu sincer nu prea stiu cand e bine sa intru
mi-a zis de la hr ca sunt 126 de zile calendaristice..ca 42 de zile se opresc obligatoriu dupa nastere..deci obligatoriu raman 84 de zile inainte
nu stiu daca e bine, dar ma gandeam sa las vreo 50 zile dupa nastere..deci mai raman 76 inainte..eu ar trebui sa nasc cam pe 11 dec
teoretic merge sa intru in prenatal pe la inceput de oct, nu?

ma streseaza atatea calcule

16+

Mergi la inceput

Corina, prenatal+ prenatal sunt 126 de zile, intr-adevar. In lege scrie 63 zile inainte, 63 dupa, DAR, in functie de decizia medicului + pacientei, se poate jongla cu numarul lor (asta screi tot in lege). Obligatoriu insa trebuie sa fie 42 de zile dupa nastere. Acum depinde de tine cum te simti, cum te avantajeaza la bani sa ai mai mult sau mai putin prenatal. Verisoara mea a avut un serviciu relativ usor si neavand probleme cu sarcina, a intrat in prenatal in saptamana 38. A nascut totusi la 40 s si cateva zile. Eu de exemplu din 1 august nu o sa mai am loc de munca, si incerc sa ma angajez fictiv cu 2 ore pe zi pana la sfarsitul lui decembrie, pt a putea beneficia de indemnizatie, si imi voi plati eu cotizatiile (atat ale mele, cat si ale angajatorului). Asa ca mie imi convine sa intru cat mai repede in prenatal, asa macar voi primi eu ceva bani, in loc sa ii dau. Si voi intra de la 1 octombrie, eu urmand sa nasc undeva 14-15 decembrie, vad eu cum ma hotarasc.
asa brambule, poate nasc de ziua ta

Buburuzul
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madabout2003 spune:

Diana dar tie daca ti se termina contractul nu ai dreptul la somaj? si apoi la acelasi drepturi ca orice mamica care a lucrat/lucreaza? Pt ca aici asa e...

MADA mamica de www.comboost.com/Gallery/GalleryDisplay.aspx?r=7359578&ab=1&n=0" target="_blank">Emily 07/08/07 si 15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns abramburika spune:

diana - nici nu stii ce rezultat fain iese (vorbesc de astia nascuti pe 15 dec.) !! Hahhahaaaa ...

Lacrimile sunt limbajul tacut al durerii.

Doamne-Doamne, ai grija de noi 19s

Se tu sentissi come mi batte il cuore,
Se premo la mano, mi batte più forte ancora:
Sai tu dirmi perché batte così?
Perché il mio amore per te sta tutto qui!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns abramburika spune:

ioana - ca mi-am adus aminte ... iti trimit eu si rochita si grade in plus (ca aici is multe prea multe pt. mine acum) sa o porti!!

Mor de cald ... visez numai apa, piscine, mare etc.

Lacrimile sunt limbajul tacut al durerii.

Doamne-Doamne, ai grija de noi 19s

Se tu sentissi come mi batte il cuore,
Se premo la mano, mi batte più forte ancora:
Sai tu dirmi perché batte così?
Perché il mio amore per te sta tutto qui!!!

Mergi la inceput

diana
deci am calculat si eu bine
daca as intra de la 1 oct..si las data nasteri 11 dec..imi mai raman 54 de zile de postnatal
oricum eu mai si 5 zile de concediu de anul trecut plus 21 de zile de anul asta
deci as putea sa intru chiar mai devreme cu vreo 2 sapt..ca o sa imi mai iau din ele lunile astea

16+

Mergi la inceput

brambu vino la noi ca e urat afara, racoare, innorat si cred ca mai vine si vreo ploaie

16+

Mergi la inceput