Brumarei si Craciunite nov.dec.2011 (40)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Lia73 spune:

Citat:
citat din mesajul lui ioana_iasi

etele unde simtiti pe bebe ca misca?

19+ ,teodor de 2 ani,tati si eu!

in burta
yo pe la buric
dar cel ma des un pic mai jos e buric

Tu Maica si Fecioara primeste-ma la Tine,
Ca Tu esti Preacinstita, ma aperi si pe mine
Ajuta-ma sa sufar ajuta-ma sa lupt
Si sa ma rog la Tine cu glas neintrerupt.
Puternica Stapana, doar Tu poti sa ma ajuti
Cu ruga Ta fierbinte spre Fiul cel de Sus.

bebelinul meu scump

Ma la Bunul sa-mi daruiasca un sanatos
Florin 18 ani si +20

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arleza spune:

ANNA ce poze frumoase si de dragut si simpatic e pustiul tau.Imi place parul lui cret.Cu cine seamana?E tare simpatic sa-ti traiasca si sa va bucurati de el si de bebe care vine.

gravi 19+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pica1 spune:

Ioana la mine parca parca s-ar fi simtit aseara, sfios de altfel, undeva mult mai jos de buric.

Lia eu cred ca te maninca undeva de ai pus piscina ai asa in mijlocul paginii sa imi faci mie in ciuda.

+16

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Lia73

Citat:
citat din mesajul lui ioana_iasi

etele unde simtiti pe bebe ca misca?

in burta
yo pe la buric
dar cel ma des un pic mai jos e buric

Tu Maica si Fecioara primeste-ma la Tine,
Ca Tu esti Preacinstita, ma aperi si pe mine
Ajuta-ma sa sufar ajuta-ma sa lupt
Si sa ma rog la Tine cu glas neintrerupt.
Puternica Stapana, doar Tu poti sa ma ajuti
Cu ruga Ta fierbinte spre Fiul cel de Sus.

bebelinul meu scump

Ma la Bunul sa-mi daruiasca un sanatos
Florin 18 ani si +20

IDEM,si eu la fel il simt pe bebe,pe la buric si cand ma intind prin dreptul buricului,si pun mana sa vad unde mai misca sa vad cat si-a mai intins teritoriul.

gravi 19+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

off, Pica, ce rau imi pare...

Iubirea mea Mufarin, bandit mic
... si iubirea a doua e pe drum

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana_iasi spune:

arleza,pica si lia mrsi de rapunsuri,si lia intrebam pentru a vedea daca e normal pe unde se afla bebe la mine in burtca avand in vedere ca am placenta coborata,stiu ca bebe se simte in burta...e si norml,dar eu nu m-am exprimat corect in ce ona...dar na iertati
eu il simt sub buricmai jos...si faptu ca am primit raspuns de la voi inseamna ca e ok

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns abramburika spune:

Va multumesc mult pt. urari!!

Eu azi sunt intr-o stare ff buna. Nu de ziua mea, de altfel pe-aici nici nu se sarbatoresc sfintii, onomastica (sunt sfinti in calendar, da' nu ii sarbatoreste nimeni). Ci asa ... aseara se simtea brumarica mea mai tare, chiar si la mana, au simtit-o si Silvia si sotul. Eram asa de fericiti toti 3!!

Azi m-am cadorisit cu 2 rochite de vara, flu-flu, pt. burtica ... sunt tare incantata.

firicel - ai incurcat borcanele, paula era cu ciocolata. Eu ma duc sa-mi cumpar una acusica .

Diseara suntem invitati la o zi de nastere (adult) ... deci ne petrecem oricum .

Lacrimile sunt limbajul tacut al durerii.

Doamne-Doamne, ai grija de noi 19s

Se tu sentissi come mi batte il cuore,
Se premo la mano, mi batte più forte ancora:
Sai tu dirmi perché batte così?
Perché il mio amore per te sta tutto qui!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

Citat:
citat din mesajul lui corina_s

luny m-ar interesa cam tot..daca nu iti ia prea mult timp si daca poti..am mai citit si eu despre ei..insa parca e altceva daca e povestit aici..
daca ai fost multumita? ce pachet ai ales? sunt suficiente analizele cuprinse in pachet..sau mai platesti si pe langa..asta la o nastere fara probleme
cum sunt rezervele la ei..sotul vine cand vrea pleaca cand vrea?
cum a fost ingrijit bebele si tu?

multumesc oricum..si sper sa nu te stresez prea tare

16+

deci:
-acum 3 ani nu erau pachete facute, am optat ptr camera dubla, si a fost f ok, in ulma seara am fost singura..
-am fost ff multumita, nu am ce reprosa nimanui!
-nici acum nu stiu sa-ti scpun cu pachetele alea.. de fapt, la nastere, iau silver, nu-mi trebuie mai mult de atat, restul sunt fitze ptr mine, nu am nevoie..
-eu am abonament si nu platesc analizele mele, eco etc.. ptr bebe, fac ce include pachetul silver si vad ce o mai fi la fata locului.
- sotul meu a stat cu mine pe timpul travaliului si in sala de nasteri, a filmat putin si a facut poze, apoi a stat pana noaptea tarziu.. am nascut la 18,30:)ziua, vine si sta cand si cat vrea
- si eu si bebe am avut toata atentia medicilor si asistentelor, fara exceptie, toata lumea se comporta profi, ai intrebari ti se raspunde, ai nevoie de ajutor, pac, au sarit asistentele, mancarea a fost fbuna, ai ceai de anason si chimen la discretie, papuci, chiloti, etc de unica folosinta..
-poti mereg sa faci o vizita si ti se mai explica ce si cum e p-acolo.
-eu am avut streptococ B, cum am nascut, bebelui i-au facut analize, a intrat in contact cu virusul doar la nivel cutanat, deci nu au fost probleme.

cam atat... citeste subiectul de la 'nastere', am ami pove si p-acolo, capitolul trecut, si acolo te pui la curent cu noutatile, si eu il urmaresc!
daca mai e ceva, cu placere iti spun!

Iubirea mea Mufarin, bandit mic
... si iubirea a doua e pe drum

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns abramburika spune:

ioana - eu o simt de la buric in jos, mai mult in partea de jos. Si, cum spuneam, de aseara se simte si la mana, face miscari mai puternice.

anna - superbe pozele, ati avut o vacanta minunata!! Carliontul tau blond, mariner e superb . Te-ai intalnit si cu ralu, parca asa era vorba?

Lacrimile sunt limbajul tacut al durerii.

Doamne-Doamne, ai grija de noi 19s

Se tu sentissi come mi batte il cuore,
Se premo la mano, mi batte più forte ancora:
Sai tu dirmi perché batte così?
Perché il mio amore per te sta tutto qui!!!

Mergi la inceput

Deci vad ca deja ati votat pt numele bebelinei mele.
Culmea e ca si eu si sotul tindeam mai mult spre Sara Elena,dar am vrut sa vad ce parere aveti si voi.
Multumesc pt ajutor. dulce toate fetele burtoase.

gravi 19+ cu Sara Elena

Mergi la inceput