tabere copii
Salut!
Vroiam sa va intreb in ce tabere ati trimis copiii, de la ce varsta si daca / ce le-a placut.
Vreau sa le trimit si eu pe cele mari, am gasit cateva oferte pe net, dar ezit putin pentru ca ele n-au mai fost niciodata plecate de langa noi. Au 5, respectiv 6 ani.
Multumesc frumos!
Raspunsuri
pisigri spune:
Personal, nu mi-as trimite copilul in tabara decit cu clasa/scoala, ma rog, cu copii si adult cunoscuti. Eu, copil fiind, m-as fi simtit super stinghera sa plec numai cu necunoscuti.
Altfel, eu am fost in tabara in clasa aVa, cea mai buna prietena a mea a mers in tabara la mare inca de la gradinita.
http://pisigri.blogspot.com/
Mami de Ilinca (5.03.2009)
busymummy spune:
Buna.
Eu l-am trimis pe Andi prima oara acum 2 ani (la 4 ani si 2 luni) cu gradinita in tabara de cercetasi.... Apoi anul trecut a fost in 2 tabere... anul acesta merge iar
S-a simtit super bine, dar am stat linistita doar pentru ca erau oamenii in care am incredere zilnic sa stea cu el
andira spune:
Ok, dar daca gradinita / scoala nu organizeaza tabere, inseamna ca nu trimiti copilul niciodata?
Si eu am retineri, dar totusi ma gandesc sa cer referinte, sa vad cum s-au simtit alti copii, si daca ma conving ca e bine pentru copilul meu, nu vad de ce nu.
Partea cu stinghereala o inteleg foarte bine, si eu eram la fel, dar ele sunt 2, si le trimit impreuna.
busymummy - ii stiai pe oamenii aceia dinainte sau i-ai cunoscut la prima tabara, si ai continuat sa-l trimiti cu ei?
sunnyday07 spune:
Fata mea a fost in tabara prima data in iarna asta (decembrie 2010) la ski, avea 7 ani. Nu cunostea pe nimeni, tabara mi-a recomandat-o o colega in care am incredere (copiii ei fusesera de mai multe ori). Fata mea a vrut ea sa mearga, stia ca nu cunoaste pe nimeni dar ea e foarte sociabila si daca sunt cativa copii intr-un loc nu se plictiseste.
I-a placut, a invatat un pic sa schieze iar acum va pleca din nou in tabara cu aceeasi "firma". Copiii vor fi tot necunoscuti (poate vreo 1-2 care au fost si asta iarna), dar ea tot vrea sa mearga. Acum are 7 ani jumate.
La scoala s-a facut o tabara la o clasa paralela (ea o cunostea pe invatatoare de la afterschool) dar n-am vrut sa o las pentru ca era in Maramures si mi s-a parut prea departe (are si rau de masina si tabara e cu autocarul).