Strugurasi de Sept-Oct 2011 (78)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns seidana spune:

Maryan amazon.com livreaza in moldova? eu ma uitam pe amazon.uk...

30+ .. DD ajuta-ne sa avem sanatoasa !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marryan spune:

Citat:
citat din mesajul lui seidana

eu le comand prin posta diplomatica, sotul le redirectioneaza in USA la adresa diplomatica si ele vin free shiping in Moldova la ambasada in doar 2 saptamini. Sotul lucreaza la ambsada USA din Moldova.
ASA ei nu livreaza in moldova.

Cea mai fericita mami 30 + cu

Cu Ajutorul lui Dumnezeu sper sa ajungem cu bine pina la final

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui marryan

Citat:

eu le comand prin posta diplomatica, sotul le redirectioneaza in USA la adresa diplomatica si ele vin free shiping in Moldova la ambasada in doar 2 saptamini. Sotul lucreaza la ambsada USA din Moldova.

aaaa.. asaa da.. ce nasol ca a meu nu lucreaza pe la ambasade in sua.., noi avem treaba numai cu vecinii din hu.. da din hu nu imi tre nika

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns athosik spune:

Neatza ...
Va pe toate si va spun si eu PREZENT la apel!!!!

Imi pare rau pentru fiecare in parte de chestiile rele ... si nu pra stiu ce sa va zic asa k sfat!!!Dar tb sa fiti optimiste k toate se vor aranja intr-un final????

Seidana ... bafta la eco sa vii cu vesti bune ... la ce intrebari te-ai gandit???K si eu cand merg pe 16 o sa am deja 34 saptamani si nu stiu ce sa il intreb ...

31+ cu robert-mihai
Dumnezeu sa ne ajute sa ajungem cu bine la final!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marryan spune:

Citat:

Citat:
citat din mesajul lui marryan

Citat:

aaaa.. asaa da.. ce nasol ca a meu nu lucreaza pe la ambasade in sua.., noi avem treaba numai cu vecinii din hu.. da din hu nu imi tre nika

seidana cind am sa le primesc am sa fac poze, in general am comandat haine grosute pu 6-18 luni, au pret destuuuuul de bun in comparatie cu Moldova, la noi sunt fr scumpe hainutele pu bebe si accesoriile gen chicco, avent, etc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loredanar spune:

neata si de la noi.am inceput incet incet sa ma fac comoda, sotul mi-a pus la indemana tot felul de gadgeturi pt a trece ziua mai usor. cel mai greu imi e cu durerea de solduri-simt ca mi se macina oasele bazinului...si au trecut abia 3 zile... dar rezist cu zambetul pe buze1! am vazut ca va apucati de spalat lucrusoarele pt bb.eu mai astept putin. sapt viitoare dam cu var in camera si montam patutul,dupa care o sa ma ocup de asezatul lucrusoarelot bblinei.
despre botez- daca ajungem sanatosi o vom boteza crestin ortodoxa dar fara cumetrie vom facem o masa in familie si prietenii apropiati la restaurantul unde am facut si nunta, fara plicuri, fara obligstii, doar o dupa amiaza placut cu zambete si bucuria de a fi impreuna.va pupic si va citesc zi de zi.

Lori 31+ fericita cu Mara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elly_b spune:

Sei, lali, may, didi .... doamne cum trece timpul ... 6 ani!!! acum 6 ani cam pe la ora asta faceam epidurala . Annelies s-a nascut la 11:50 offf ce emotii ... ce trairi .... mi se face stomacul ghem si pielea de gaina cand imi aduc aminte ... si acum mai e atat de putin ... si intr-o clipa vor trece primii 6 ani

Jade …. Pai e o problema cu statul acasa … la munca daca stai in fata pc-ului tot mai dai refresh, tot mai scrii ceva , mai gasesti motive si resurse sa pierzi timpul … in schimb acasa … mai niste vase, mai un mop, o mancarica etc si uite cum trece ziua. Nu mai punem ca unele se apuca de renovat

App de detergent pt bb. Eu la fii-mea din exces de zel am cumparat detergent special de bb fara detergent, contra alergiilor etc ca nu mai stiu nici ce marca era nici pt ce era exact … cert e ca prima spalare a fost cu detergentul ala si doar prima! Praful l-a luat foarte bine de pe lucrusoare …. Dar atat! La prima regurgitare, la primul kk iesit din pampers a fost jale. Jurai ca sunt inca murdare lucrusoarele, ca nu le-am spalat. Si m-am potolit. Am bagat persil si balsam ca sa le scot la lumina si a fost perfect. Singura chestie pe care am facut-o pana mi s-a parut mie ca s-a mai intremat bb a fost sa calc lucrusoarele inclusiv pe dos (cele care intrau direct in contact cu pielea).

Despre botez … eu zic ca totusi va stresati prea tare inainte de marele eveniment. Eu una prefer sa ma vad cu copilul in brate si sanatos si apoi sa planific botezul. In plus pentru cele care vor sa-l faca la 6 sapt … va fi noiembrie, decembrie … nu e perioada de nunti, deci carciumile vor fi mai mult decat libere. Iar cele care il fac dupa ianuarie au timp destul de organizat.

lai si barbata-miu e ateu ... de fapt "nebotezat" pt ca de crezut crede intr-o forta superioara dar nu in religii. am trecut si noi prin discutii destul de aprinse.
eu n-am vrut sa fac nunta fara biserica asa ca am facut o petrecere maricica de cununie cu mine imbracata in rochie grena cu crinolina
dar in ceea ce priveste botezul dupa ce l-am luat cu frumuselul ... i-am explicat ca "cu sau fara" el eu imi botez copilul. e simplu ... noi, ca entitati, ne alegem familiile in care venim ca si copii. asa cum noi ca parinti suntem alesi de copii pe care urmeaza sa-i nastem. ceea ce inseamna ca tot ei aleg si religia pe care o vor urma.
datoria mea de parinte este sa-i deschid drumul ... daca la un moment dat copilul considera ca acela nu este un drum pentru el poate oricand sa coteasca. dar pentru siguranta si bunastarea lui psihica trebuie sa-l integrez in societate ca apartinand unui grup. mai departe va putea sa decida singur pentru el.
nu stiu sa spun in cifre dar procentual sunt foarte multi care isi schimba religia nativa. ca si restul orientarilor

cert e ca la botezul fiica-sii el "bocea' cel mai tare in biserica. a fost de-a dreptul impresionat
am si avut noroc cu biserica si a fost o slujba superba cu 3 preoti si cor ... si o atmosfera ...

in ceea ce priveste nasii sei (mi-am adus aminte de postul tau de zilele trecute) nasa a fost ortodoxa (matusi-mea) iar nasul prietenul cel mai bun al lui barbata-miu, nici el botezat. preotul nu a intrebat nimic de religia nasilor iar nasii s-au cunoscut la biserica in ziua botezului.
partea haioasa a fost ca fix "nebotezatilor" le tremurau picioarele in biserica si aveau ochii in lacrimi

mami de (30.06.2005) si 26+

Mergi la inceput

Marryan asa faci poza neaparat.. si dupa ce vin comodele poza si la camera..

Athosik , cam la astea m-am gandit acu
-cand isi ia concediu?
-daca merge in conc cand nasc e de acord cu ceza sau inducerea inainte de termen dar in ( 38-39 s)
-ce se intampla de nasc sambata sau duminica?
-daca il chem eu sau de la spital? ( eventual sa imi dea si nr de tel , nu i l-am cerut pana acu)
- cu cine sa vb despre bagaj
-cu cine vb de rezerva
-cand tre sa ma prezint la spital, de mi-i se rupe apa.. adik astept sa fie mai dese contractiile sau imediat
- si vreau sa il mai intreb daca mai tre sa imi fac analize

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns May3 spune:

neatza.

sei, sambata vin spre voi
pe de-o parte ma bucur, pe de-o parte mi se rupe sufletul cand ma gandesc ca o sa fiu singurica fara al meu sotior

ieri m-a mancat in dos si am bagat la Mcdonalds.... bai frate ce rau mi-a fost aseara.... nah, invatare de minte...

nici eu nu prea stiu ce sa zic la situatii nasoale.

azi intentionez sa comit stir fry noodles cu legume si fructe de mare.
dar mai intai ma duc prin oras la o cafea cu o prietena care a trecut de 40 de sapt si tot asteapta saraca sa iasa pitica si sa mai cumpar ce mai am de cumparat inainte de plecare.

26+ cu Beatrice Ana

zebraroz.ro

Mergi la inceput

Elly.. de abia astept sa imi amintesc de nastere.. de primele priviri ale bebelusei..
despre botez 100 % de acord cu tine
Sper sa nu ma intrebe nici pe mine nimik preotul, oricym pana atunci vreau ca in iulie sa merg sa vb cu el sa vina sa ne sfinteasca casa si camera celei mici...

Mergi la inceput