Strugurasi de Sept-Oct 2011 (78)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Hayat_Kh spune:

Citat:
citat din mesajul lui JadeJador

fetele care se pricep la probleme cu stomacul
spuneti mi si mie va rog , ce pot sa mananc si ce nu

_

28 +

Jade, eu cand am avut gastrita , medicul mi-a dat regim asa: branzeturi nefermentate, ceaiuri de galbenele, sunatoare, menta, musetel(la alegere), neindulcite, fara condimente excitante pentru flora stomacala,fara dulciuri, legumele fierte , fara prajeli ,carne de pui , vita sau peste fierte sau pe gratar, rosii fara coaja, fara cafea, fara conserve de nici un fel, fructe doar din compot si daca chiar am dorit, am avut voie mere, dar taiate rondele si lasate pana aveau crusta aia rosie de la oxidare si abia apoi mancate. Fara citrice, sucuri acidulate, cola,etc....Am tinut regim cam 2 sapt si pe urma totul a fost bine....Numai ca pe langa asta am mai luat Debridat si Ortanol, insa in sarcina, nu stiu daca vreunul din ele este recomandat. In schimb poti lua cate 2 dicarbocalm pe zi.... de preferat cu o ora inainte de masa sau cu 2 dupa mancare.

Sanatate multa.

25+ cu minune de

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns JadeJador spune:

merci fetele
iaurt am voie ?

_

28 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Hayat_Kh spune:

Citat:
citat din mesajul lui JadeJador

merci fetele
iaurt am voie ?

_

28 +

DA! Iaurtul atenueaza crizele de gastrita. Important este sa nu il bei foarte rece, gen:direct din frigider. Laptele dulce si smantana(reci), la fel sunt utile in calmarea durerilor si arsurilor.

25+ cu minune de

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alex2011 spune:

Am venit aseara foarte tarziu de la serviciu si am avut si prieteni invitati la noi, ca pleaca in Portugalia si nu ne mai vedem o perioada, asa ca n-am mai putut sa va citesc. Astazi am reusit la cafea doar doua paginute de mesaje.

May3 - Mi-a facut doctorita un desen si mi-a spus ca e inchis colul in partea de sus, cea dinspre uter, dar e deschis 1 cm in partea de jos, dar ca se intampla destul de frecvent la a doua sarcina. N-am avut timp sa caut/cumpar centura, ramane pentru weekend. De jogging nici atat.
Mai citesc si va scriu diseara. O zi faina!
Alexandrina

26

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camady spune:

Neata.
Azi am schimbat prefixul 30 saptamani
Raportez 10,3 kg( deci am mai slabit putin) dar lasa 10,5 kg seidana.
Am pus poze cu burtica asa cum am promis aseara.

Alex sa ne dai datele tale sa te trecem si pe tine in listuta.

30+ cu Eva Maria si mami de Razvan Gabriel 7 anisori

camady's baby

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluca050 spune:

Neata fetelor,

Va citesc si eu o data la 2 zile cand mai am liber,ca deobicei sunt in criza de timp mereu [bang
Noi suntem bine, cel putin asa sper pentru ca nu am mai ajuns la doctor de 3 sapt, bebe ma loveste mereu de ma dor toate cele, nu stiu cand doarme ca el il percep treaz tot timpul.
Mai avem putin si finalizam si casa, avem parte si de stres, nervi.........dar si satisfactie totodata , asa ca in august o sa incep sa cumpar si eu cate ceva pentru bebe, pana acum nu i-am cumparat nimic din pacate.
Am vazut ca voi ati fost tare "garnicute" la acest subiect si ati cumparat numai lucruri dragute.

Jade ai grija de tine si fi cumintica si totul o sa fie bine pana la final.

Cine a spus ca greul incepe de la 30 sapt incolo a avut mare dreptate. Deja ma simt greoaie, burta creste vazand cu ochii, au inceput sa mi se umfle putin si gleznele si tot inainte . Ma bucur totusi ca ma simt bine, poate a avut un rol si faptul ca toata ziua muncesc, alerg ddupa materiale, fac curat prin casa, nu stau o clipa.
La kg acumulate declar 11 kg+

29+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nane spune:

Buna dimineata fete cucuiete!

Multumesc pt rasp cu contractiile. M-am linistit.

Vroiam sa va mai spun ce am aflat aseara, nu stiu daca ati vb sau nu despre asta, pentru ca eu am cam pierdut multe capitole din vedere. Asadar si prin urmare, in cazul in care ati primit bonuri de masa la servici, se iau si ele in considerare atat la calculul venitului pt cele 126 de zile, cat si la cel de indemnizatie de crestere copil. Amanunte aici: www.moficial.ro/2011/0360.pdf

V-am pupat, ma apuc de treaba.

23+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralu-24 spune:

Neata,
Fetelor, am si eu o nelamurire: voi cum procedati cu botezul? Alegeti locatia de acum sau dupa ce se naste bebita?
Merici mult pentru raspuns.

27+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camady spune:

Ralu noi am inceput de ieri sa cautam locatie.Am facut o lista cu invitatii si acum cautam. Dupa ce nasc nu cred ca mai am timp si deasta ..........iar eu vreau sa vad eu cu ochii mei

30+ cu Eva Maria si mami de Razvan Gabriel 7 anisori

camady's baby

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria_scu spune:

'Neata fetele.
Puteti sa ma treceti si pe mine cu 9.5kg la 25 de saptamani,ca mult spun eu .Insa cred ca daca ma vor pune la dieta sigur voi lua mult mai putin in perioada urmatoare.
Am vazut ca in Romania vine toamna si ca timpul este urat ,aici e o caltura de numa,sunt 38 de grade si o umezeala de abia respiri.Noroc ca eu stau mai mult in casa.Mie groaza ca prind chiar toata vara cu caldurile astea insuportabile.
Vorbeati ieri de faptul ca bebele simte schimbarile de temperatura din corpul mamei.Eu duminica seara imi faceam vant cu evantaiul si mi-am ridicat bluza sa dau si pe burtica ,sa nu va zic ce se agita bebe cand faceam vant la burta.,Sotul ma certa ca stresez copilul .
Seidana super frumoasa camera fetei tale sa nu mai spun cate hainute si jucarii are deja.Noi deocamdata il vom pune cu noi in camera.

25+ Luca Antoniu

Mergi la inceput