Iul-aug 2011 - Bravo ROXY si ANAMARIA! (68)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Burtocika spune:

MihaelaV - operatia de cezariana dureaza cam 50 minute, din care in primele 10 minute maxim il scoate pe bb, apoi te curata si te aranjeaza pe tine. Iti spun ca dupa ce l-au scos pe bb, n u mai aveam rabdare si ma tot uitam la ceasul de pe perete, ca vroiam sa ma duca in salon sa-l vad pe bb

Florina - fii atenta cu laptele, daca bb e puturos si nu vrea sa suga de la tine, incearca sa nu-i dai biberon !!! Pt el e mult mai comod si probabil de-aia nu suge, ca i-or fi dat in maternitate ! Va fi greu altfel sa pastrezi laptele, mulge-te cu pompa si da-i cu lingurita sau seringa, sau pune-l pe el la san foarte des, ca sa vada ca altfel nu primeste de mancare, trebuie sa munceasca ! Fii fara mila

Fetele cu probleme cu Bebedesign: faceti un subiect pe forum si balacariti-i la greu, spuneti ce nu v-a multumit si ce probleme aveti, si pe urma trimiteti-le linkul Deja sunteti 3, sunt sigura ca o sa mai apara si altii nemultumiti, ia sa vezi cum se misca dupa aia !

Dulcica - da, la 1 milion sunt cam scumpe; gasesti lenjerie de bb mai ieftina in supermarket, poate nu la aceeasi calitate, dar tot bumbac. La spalat ... rezista, nu se intampla nimic, poate nu mai sunt nchiar asa pufoase ca la inceput, dar eu oricum il culcam pe bb pe scutecel de finet cand era mic, ca sa fie mai steril; nu e asa de elegant, dar macar il schimbam la 2-3 zile si nu ma durea sufletul daca se murdareste.

Irina (2006) si 34+ cu
www.goblenpartner.webs.com" target="_blank">mai coase cineva goblen ?
www.dealemele.webs.com" target="_blank">cartile copilariei mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lisssa_ana spune:

Prezent!

Nici o noutate???
nimic???

nu stau ca avem o graamda de treaba...azi vine mama

pe toate!

Mama de Ana si 38+

Fashion

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gogoshika10 spune:

Bine-ai revenit, Florina_g! Felicitari pentru strumfuletul mancacios.Sa fiti sanatosi si impliniti impreuna.

Ne-am intors si noi de la control: verdict-cezariana, gogoloiul nostru are capul mare - avem 34 de saptamani,iar capsorul e dezvoltat cat pt.37 de saptamani.Medicul spune ca nu e neaparat motiv de ingrijorare pe linia unor malformatii (Doamne fereste!), ci poate fi mostenire genetica (si in momentul acela se uita la tati)Toate celelalte sunt bune: fluxurile bune, lichidul este ok, placenta la fel. Iar greutatea: 2650 g (avem un puiut maricel- am incheiat citatul) Asadar ne vom vedea strumful mai repede - in ultima saptamana din iulie- a ramas sa stabilim noi data pana la consultul urmator.

Apoi de la control ne-am dus la clinica CMU-Regina Maria sa semnam contractul, ceea ce am si facut. Am prins o oferta buna si ne-am hotarat ca acolo voi naste, fiindca sunt conditii f.bune (am vizitat rezervele si salonul bebelusilor, iar eu ma prezint la nastere doar cu dosarul cu analize si cartea de identitate, nimic altceva) si au si terapie intensiva si chirurgie pt.bebei, deci in caz de ceva nedorit,nu ne face nimeni pachet sa ne trimita in alta parte, decat daca vrem noi asta. scuze daca ma lungesc, dar sunt inca sub imperiul emotiilor-abia acum am realizat ca in cel mult 4 saptamani imi voi tine in brate minunea mult dorita , iar faptul ca trebuie sa stabilim noi o data care ne convine din acea saptamana pune si mai mult gaz pe foc...

Pupam toate mamicutele si burticutele!
Sa ne ajute Dumnezeu sa ramanem o gasca de fete implinite cu bebei sanatosi!

Cristina G.
34+

http://lmtm.lilypie.com/PrElp2.png

http://www.pregnology.com/preggoticker2/777777/000000/My%20pregnancy/08/05/2011.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ruxiiiii spune:

Nu au intarziat cu livrarea...le-am comandat la sfarsitul lui aprilie si au ajuns la sfarsitul lui mai asa cum am cerut...
Au o hartiuta cu instructiuni dar nu e suficienta...e cam apa de ploaia...sunt fff multe suruburi si sunt nr fix...sa fiti atente sa nu pierdeti ca nu va ramane nimic in plus la sfarsit...
Sotul meu a avut un inbus si ala a fost sfant...i-a usurat tare mult munca...daca ati putea face rost ar fi super
Si inca un minus este ca nu am peimit factura...asta m-a deranjat maxim dar repet mie nu mi-a mai rsp nimeni la tel si am trecut peste ca m-am descurcat singura si cu sertarul si cu celelalte...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana.irina spune:

Citat:
In ceea ce priveste livrarea de la Bebedesign, suntem 3
(si eu ii astept saptamana aceasta)

Si cu mine... 4! Abia astept sa vina, sa pun camera la punct, sa calc hainutele.
Pe mine nu m-au sunat inca deloc. Sper ca nu asteapta si alte comenzi in Iasi, ca sa o primesc la taierea motului.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisspy spune:

Citat:
citat din mesajul lui gogoshika10
Apoi de la control ne-am dus la clinica CMU-Regina Maria sa semnam contractul, ceea ce am si facut. Am prins o oferta buna si ne-am hotarat ca acolo voi naste, fiindca sunt conditii f.bune

Felicitari pentru parametrii bebelului

Cum adica ati prin o oferta buna? Poti sa-mi spui te rog cat te costa pe tine cezariana si cat a trebuit sa dai avans?

Trebuie sa ajung si eu zilele astea pe acolo...

Crisspy, fericita de Razvi si 31 sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dya27 spune:

Fetelor, va pup si scot si eu motatele pentru ROXY si ANAMARIA !!!!!

Abia astept noutati si pozici !!!! Ce emotii m-au cuprins

FlorinaG, sa iti traiasca micutul si sa fie sanatos, nu ma mai satur sa ma uti la el! E un bolfosel frumooooos!!

38+ Ianis-Stefan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ruxiiiii spune:

fetelor am si eu o intrebare...daca eu am colul sters dar totusi inchis si joi ma duc la analiza pt streptococ B nu va fi un pic cam periculos pt col sa-mi umble acolo?
Sunt constienta ca tre sa faca analiza dar nu exista risc mare sa agravez starea colului???
Oricum o sa-i expli asistentei care e starea mea dar sunt stresata ca poate mi se deschide colul...
Eu sunt in 37 de sap dar dr. mi-a zis ca nici nu se gandeste sa nasc inainte de a implini 38 de sap ca bebe trebuie sa stea acolo pana atunci fara nicio discutie...deci astea 2 sap sunt ff importante

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adra_bell spune:

E oferta la Regina Maria, valabila si pt iulie-august

In perioada iunie - august

la pre#355;ul na#351;terilor standard se aplic#259; un discount de 2.000 Lei.

Astfel noile pre#355;uri dup#259; aplicarea decont#259;rii CAS sunt:

Na#351;tere Vaginal#259; 5.500 Lei

Na#351;tere Cezarian#259; 7.700 Lei
Mi-a trimis medicul meu mail, el acolo da cu sapa

blog

asteptandu-l pe Filip (august 2011)

The hand that rocks the cradle is the hand that rules the world

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisspy spune:

Oau...asta da veste buna

Se aplica pt cele care nasc in iunie, iulie si august? Ar fi extraordinar, mai ales ca noi suntem cam pe 0 cu banii si cei 2000 de ron ar fi super cadou

Crisspy, fericita de Razvi si 31 sapt

Mergi la inceput