Iul-aug 2011 - Bravo ROXY si ANAMARIA! (68)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ramyy spune:

si de la noi.

Roxi si Anaemi va tinem si noi pumnii sa aveti nastere usoara

noi suntem relativ bine noaptea ne uitam pe pereti ziua dormim , nu am chef de absolut nimic si nu vreau decat sa scap ca nu mai pot...ma doar toate si am o stare de tot rahatul ..ma rog inca 4 sapt o sa treaca cumva sper.

Mamutz eu astept mobila de la bebedesign saptamna asta , asa mi-au promis ca o trimit si ma suna cu o zi inainte.
tu cand trebuia sa o primesti si cat te-au amanat?

eu o sa fac scandal daca nu mi-o trimit asa cum au zis macar ma descarc si eu pe cineva.

34+ Gabriel Constantin

2006-sarcina obtinuta sub tratament hormonal-avort spontant 9 sapt. 4 IAD- 2008 1iad reusita-sarcina oprita in evolitie 12sapt. 2010-sarcina obtinuta natural :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristelle25 spune:

Pufi, eu am citit undeva ca la un moment dat bebelusi plang ca sa adoarma ...pare ciudat.. da asa isi gasesc ei somnul...nu mai stiu daca era Mama si copilul de Capraru sau Larousse pt parinti..cert e ca bebelusii au o perioada cu plans inexplicabil..Mi se pare o idee grozava cea cu un tricou de al tau

Ramyy..

39+ cu Vlad Rafael

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dulcica27 spune:

Nastere usoara Roxy si stai linistita ca o sa fie bine si cu cezariana.

Multumesc frumos Babylicious. O sa incerc si eu, caci m-am tot uitat de lenjerii de pat si mi se par foarte scumpe pentru o lenjerie micuta pe care sigur o sa o tot inlocuiesc, si imi tb din start vreo 3-4.
Sanatate multa fetelor.

32+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corry_28 spune:

Citat:
citat din mesajul lui ramyy

Mamutz eu astept mobila de la bebedesign saptamna asta , asa mi-au promis ca o trimit si ma suna cu o zi inainte.

34+ Gabriel Constantin

2006-sarcina obtinuta sub tratament hormonal-avort spontant 9 sapt. 4 IAD- 2008 1iad reusita-sarcina oprita in evolitie 12sapt. 2010-sarcina obtinuta natural :)

Ramyy, chiar ma gandeam la tine azi dimineata...
Nu mai intrasei de mult
In ceea ce priveste livrarea de la Bebedesign, suntem 3
(si eu ii astept saptamana aceasta)

32+cu "Mugurel" si "Strugurel"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ruxiiiii spune:

HAI ROXI
HAI ANA MARIA

Nastere usoara!

sunt asa emotionata...abia astept sa aflam vestile!

Crisppy sa stapaniti sanatosi cuibul vostru!

Corry esti superba! si poate ai dreptate dar sa speram ca nu existe pe aici persoane care sa foloseasca aiurea pozele noastre...

Felicia ma bucur ca ati trecut cu bine de operatie! acum poti sta linistita!

Pufi imi doresc tare mult ca si mata mea sa fie cumintica ca al tau...esti o fericita ca nu ai descoperit colicile continue :)

Eu sunt consemnata la pat...dupa amiaza o sa vina mama sa ma mai ajute la ce mi-a mai ramas de facut prin casa...si abia joi ma pot duce pt analiza de streptococ..
In rest ma indeletnicesc cu Mama si copilul :)

Va puuup pe toate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramyy spune:

Citat:
citat din mesajul lui corry_28

Citat:
citat din mesajul lui ramyy

34+ Gabriel Constantin

Ramyy, chiar ma gandeam la tine azi dimineata...
Nu mai intrasei de mult
In ceea ce priveste livrarea de la Bebedesign, suntem 3
(si eu ii astept saptamana aceasta)

32+cu "Mugurel" si "Strugurel"

eu sper sa nu ma amane desi a zis ca ma suna cineva de la pictura sa le mai zic inca o data ce desene vreau pe mobila si inca nu ma sunat nimeni...o sa fac cu nervi daca nu le trimt sapt asta pt ca eu mi=am chemat ceva prieteni pe sambata sa ne ajute sa o ansamblam.

oricum sunt aiurea, in aprile cand am cerut oferta de pret mi-au dat un pret iar in iunie cand am dat comanda ferma pretul era cu totul altul ca cica desenele sunt alte preturi si povesti din astea...oricum daca nu imi livreaza mobila sapt asta nu o mai iau le-o las sa se spele cu ea pe cap si imi fac in alta parte.

34+ Gabriel Constantin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dulcica27 spune:

@ mihaa,

Am vazut ca vei naste la Filantropia cu dn-ul dr Haiduc.
Si eu acum am ajuns la dansul, joi ma duc pt prima oara, caci dr cu care tb sa nasc m-a anuntat ca se intoarce din concediu pe 22 august, iar dpn -ul meu era 20 august, astfel incat am decis sa caut eu pe altcineva, nu sa nasc cu medicul de garda.
Cum ti se pare dr?
Eu am auzit numai lucruri bune despre dansul.
Multumesc.
32+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamutz spune:

Cory, pai de aia m-au amanat pe mine, ca sa le aduca o data pe toate. Eu trebuia sa le primesc saptamana trecuta. Asa a patit si Babyblue cu ei, au mai avut pe cineva si aua asteptat sa uneasca comenzile. Le e mai bine lor cu transportu asa. M-au sunat de vreo doua ori sapt trecuta sa ma intrebe diverse chestii cu care nu erau lamuriti, deci a fost lucrata.

37+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Burtocika spune:

Citat:
citat din mesajul lui dulcica27
O sa incerc si eu, caci m-am tot uitat de lenjerii de pat si mi se par foarte scumpe pentru o lenjerie micuta pe care sigur o sa o tot inlocuiesc, si imi tb din start vreo 3-4.

De ce s-o inlocuiesti ? Sau vrei sa spui s-o schimbi ca s-o speli ?

Eu am folosit aceeasi lenjerie pana am schimbat patutul, adica pana la vreo 3-4 ani (a mea a vrut sa stea in patut, alti copii renunta mai devreme), aveam 4-5 seturi pe care le roteam. Dar nu ai nevoie de seturi complete, cu aparatori cu tot, ci doar de cearsaf si, eventual fata de perna si de pilota. Spun "eventual" pt ca perna nu se recomanda la bebelusi (nu mai retin pana la ce varsta), iar pilota ... vei descoperi probabil ca nu vrea sa stea invelit Majoritatea bebeilor se dezvelesc noaptea, fii-mea avea o paturica favorita si cu aia o inveleam (e singurul articol pe care nu vrea sa i-l dea lui bb2, restul "textilelor" + jucariilor pare destul de dornica sa le imparta )

Irina (2006) si 34+ cu
www.goblenpartner.webs.com" target="_blank">mai coase cineva goblen ?
www.dealemele.webs.com" target="_blank">cartile copilariei mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamutz spune:

Deci Rammy si pe mine m-au sunat cu pictura ultima data si au zis ca decand picteaza trebuie sa mai treaca cateva zile sa se usuce bine, ca altfel se strica la transport. Adica mi-au zis marti ca uitasera sa faca pictura si m-au intrebat de niste sertare, apoi joi au sunat iar sa ma intrebe pe ce usa de la dulap o vreau, deci nu o facusera inca. Au zis ca livreaza luni, marti. Ieri nu au raspuns la tel si azi a zis ca probabil maine, da or sa sune inainte, ca mai au ceva de facut si nu au curent. Sunt sigura ca nici maine nu vine.
I-am zis ca mai am cateva zile pana nasc si nu am in ce culca copilul si apoi mai trebuiesc si ele monatate, curatate, aranjat lucrusoare. Pana acum am fost draguta, da de maine schimb foaia cu ei.

37+

Mergi la inceput