Iul-aug 2011 - Bravo ROXY si ANAMARIA! (68)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cristelle25 spune:

LA MULTI ANI CELOR CU NUMELE DE PETRU SI PAVEL!!

39+ cu Vlad Rafael

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Babylicious spune:

"Azi noapte, la ora 1:30, in intampinarea Sf. Apostoli Petru si Pavel, a venit bebe Petru(numele a fost ales din iarna, da? ). Un Slabut de 3.900 g, Apgar 9, cm inca nu stim . Pupici la toate! Ana(Emi)"

Oana 37+ cu Eliza Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura13 spune:

bine ai venit pe lume bb Petru!!!!!!!!!!!! felicitari Anaemi, felicitari pentru a treia minune! sa fiti sanatosi, fericiti si impliniti.

Laura lui Daniel - 14.11.2006 si prichindel
Poze Daniel

Mamici din Iasi

Copilul iti ia tot ce ai avut, dar iti da ce n-ai avut niciodata.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristelle25 spune:

BRAVO ANAMARIA!!! BINE AI VENIT BEBE PETRU !!!
SA FII SANATOS SI SA II BUCURI PE MAMI SI PE TATI!!!

39+ cu Vlad Rafael

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexia_ada spune:

"bebe Petru are 53 de cm . Sunt umpic stresata pentru ca tocmai mi-a zis ca are icter precoce si trebuie sa il faca analize si sa-l tina sub observatie " mesaj de la Anamaria
ps: multumesc mult fetelor

32+ Ruxandra Ioana
O buburuza mult dorita si asteptata !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Burtocika spune:

Citat:
citat din mesajul lui fecian
Eu cred ca o cezariana nu iti ofera acele momente magice de conectare cu bebelul tau. Sotul meu a fost acolo in momentele in care el a deschis ochisorii mirat...pe el l-a vazut primul, cu el s-a conectat. Si se simte si acum. Desi avem o relatie frumoasa, matza are o legatura aproape magica cu tatal lui.
Cred ca merita absolut orice pentru acele minute de privit ochi in ochi pentru prima data cu rodul pantecului tau!

Da-mi voie sa te contrazic (sper sa nu te superi, nu-ti neg experienta si sentimentele, dar vreau doar sa spun ca se poate si altfel).
Presupun ca ai facut anestezie totala, daca nu l-ai vazut pe bb cand s-a nascut imediat ... Eu am facut rahi-anestezie si l-am vazut imediat cum l-au scos din burta, deci nu am ratat "prima privire". dupa parerea mea, este mult supra-estimat acest moment ... bb oricum nu vede mai nimic la nastere, e ca un pui de pisica aproape orb, in nici un caz nu m-a vazut. Iar legatura dintre mama / tata ci bebe se creeaza / cimenteaza / constientizeaza pe parcursul intregiii noastre vieti, nu cred ca o poti simplifica si reduce la momentul nasterii.

Tin minte ca in primele zile cand am venit acasa cu bb, ne uitam amandoi fascinati la ea si nu puteam concepe ca e a noastra, tot aveam senzatia ca ne-a lasat-o cineva in grija si ca va veni sa si-o ia inapoi Dupa ceva vreme am avut un declic si mi-am dat seama ca si daca n-ar fi fost a mea, si daca ar fi fost adoptata, mi-ar fi fost imposibil sa nu o iubesc ! Este fiinta pe care o cresti si care iti daruieste toata dragostea ei NECONDITIONATA, nu are nici o legatura ca a iesit din burta ta sau a altcuiva sau ca a iesit natural sau prin cezariana !!!

Ce vreau eu sa spun si a spus parca si Laura, este ca trebuie sa fiti impacate cu felul in care veti naste, nu e cazul sa faceti o depresie pt ca n-ati nascut natural, daca nu s-a putut, ca partea frumoasa a vietii voastre impreuna cu bb de-abia de-acum incepe !!!

Irina (2006) si 34+ cu
www.goblenpartner.webs.com" target="_blank">mai coase cineva goblen ?
www.dealemele.webs.com" target="_blank">cartile copilariei mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaaa spune:

FELICITARI ANAMARIA!!! BINE AI VENIT BEBE PETRU!!! SUPER ,SA NASCUT CHIAR AZI, DE SF.PETRU SI PAVEL.... SA AIBA SANATATE SI SA FIE PROTEJAT DE SF.PETRU SI PAVEL.

38+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufi79 spune:

BINE AI VENIT PE LUME PETRU !!!
FELICITARI MAMI, SA VA TRAIASCA MINUNEA SI SA FIE SANATOS!!

mami de strumf mult iubit Eduard-Gabriel
Doamne ai grija de noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corry_28 spune:

Bine ai venit pe lume, bebelus Petru!!!
Recuperare usoara, mamica Anaemi

P.S.ce slabut este, bebe Petru

32+cu "Mugurel" si "Strugurel"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gogoshika10 spune:

Felicitari Anamaria! Bine ai venit bebe-Petru!

Doamne-ajuta sa fie totul bine si mami sa te poata tine fara griji in brate! Iti dorim toate sa fii sanatos si fericit, alaturi de familia ta atat de frumoasa.
Curaj Anamaria, o sa fie totul bine!Trebuie sa fie!

Cristina G.
34+

http://lmtm.lilypie.com/PrElp2.png

http://www.pregnology.com/preggoticker2/777777/000000/My%20pregnancy/08/05/2011.png

Mergi la inceput