MONTIGNAC (160)..STIL DE VIATA NU DIETA

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns brindusik spune:

ninha si mie imi place gemul fara zahar...cel de prune e super...dar asta cred ca l-o facut din caise din alea mici si nu cred ca erau coapte ca e al naibii de acru..ca asa anu trecut o facut de piersici si caise..o minunatie..si mai am unu din pere si mere si ala acrut dar bun de mancat

Successes only last until someone screws them up. Failures are forever.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns samira33 spune:

va pup fetelor.

brindusik,asa este,mananc putin...nici eu nu sunt multumita de mancarea mea in perioada asta...o sa revin la normal de saptamana viitoare.

eu am facut anul asta toata dulceata si cu fructoza.

mai sunt caise in piata si sunt chiar dulci si coapte in perioada asta...numai bune de gem.

am reusit sa-i cumpar de imbracat sotului astazi...cu proteste,mutre si comentarii a mers prin magazine cu mine sa-i cumparam tinuta pentru Duminica.
i-am luat pantaloni slim negri de la Catalin Botezatu si o camasa tot slim deschisa la culoare de la Alb&Negru si pantofi din piele intoarsa negri,cu talpa din piele si siret.
chiar nu mai aveam cand ca maine pleaca in Germany si se intoarce Vineri noapte...si sa-l las singur sa-si cumpere parca nu mai am incredere...ca si-a mai cumparat el camasa de nas de cununie...una alba cu niste dungi albastre late cat 2 degete de ziceai ca e imbracat in zeghe.

va pup...s-a terminat pauza mea.
tuturor

3 sarcini extrauterine
FVL pozitiv,heterozigot-gena1691A
3 FIV-uri nereusite
2 FET-uri nereusite
urmeaza FIV4... in toamna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ninha spune:

Citat:
citat din mesajul lui samira33
am reusit sa-i cumpar de imbracat sotului astazi...cu proteste,mutre si comentarii a mers prin magazine cu mine sa-i cumparam tinuta pentru Duminica.
i-am luat pantaloni slim negri de la Catalin Botezatu si o camasa tot slim deschisa la culoare de la Alb&Negru si pantofi din piele intoarsa negri,cu talpa din piele si siret.
chiar nu mai aveam cand ca maine pleaca in Germany si se intoarce Vineri noapte...si sa-l las singur sa-si cumpere parca nu mai am incredere...ca si-a mai cumparat el camasa de nas de cununie...una alba cu niste dungi albastre late cat 2 degete de ziceai ca e imbracat in zeghe.

vaaai, ce m-ai distrat! si ptr minev shoppingul cu sotzul e o adevarata incercare!

Ninha, mami lu' Mirci

Don't ever get used to the world around you.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puisorul spune:

Samira, bine ca ai reusit sa il "imbraci". Cu al meu nu am probleme, intra in magazin isi alege tinuta, ii vine perfect si gata am plecat. Tot shopingul dureaza 10 minute :(.

Ninha, mai poti cumpara stegulete dintr-alea pe scobitori, arata foarte festiv si colorat.

Eu am calcat stramb cu doua pahare de vin rosu si un porumb fiert dar am o scuza ca am musafiri

O seara frumoasa

Ani de Stefana (23.01.2008)
ZERO toleranta pt lipsa de toleranta fata de copii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns child spune:

MEL da, asa fac inghetata, cu smantana dulce, fructoza, fructe/cacao.
Acum am inghetata de afine

BRINDUSIK vacanta placuta. Sa inteleg ca vreo 10-14 zile nu mai dai pe aici? Sa te distrezi, da?

Meniul de azi:
- pepene galben, iaurt cu tarate de ovaz, expresso
- putine vinete, ton cu ceapa, cioco 75%, expresso
- o piersica
- branza de burduf, castravete, rosie
- inghetata monti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Arsiela spune:

Buna fetelor , astazi am fost si eu la cumparaturi si de maine incep un nou stil de viata cu ajutorul domnului Montignac . As vrea sa ma inscriu si eu deci : 27.07.2011 ,inaltime 170 cm , greutate actuala 79 kg , greutatea dorita 64 kg . As avea vreo 15 kg de dat jos . Sper sa reusesc ! Va pup

Mergi la inceput

multam mult diana..si da cam asa o sa fiu lipsa...vreo 15 zile

sper maine sa scrie fetele ca sa pot schimba capitolul sa va las in casuta noua

Mergi la inceput

arsiela bine ai venit in clubul nostru!! dacao sa tii monti dupa carte cu siguranta o sa dai jos

daca ai intrebari/nedumeriri tragi semnalul pe aici si o sa fim fericite sa te ajutam

imi pare rau daca nu o sa te trec in tabelas decat dupa o luna..e o regula de am instituit-o pentru a evita umplerea tabelului cu persoane care se plimba prin zona numai o sapt deci...SPER SA STAI CAT MAI MULT AICI si sa iti placa atmosfera

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Arsiela spune:

Brindusik mersi mult pentru primire . O intrebare chiar as avea pentru voi , eu sunt in vacanta momentan si nu prea ma trezesc mai devreme de ora 10 :00 , e vreo problema daca iau micul dejun la 11 :00 , pranzul la 15:00 si cina undeva la ora 19:00? Am citit undeva ca ar trebui sa luam micul dejun la 7:15 - 7:30 .

Meniul de azi

Md : lapte degresat cu fulgi de ovaz
Pranz : salata verde cu ulei de masline , sare si putin otet si ton in suc propriu .
Cina : somon la gratar cu salata (asta as vrea sa fac ).
Este ok acest meniu pentru faza I ? Multumesc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ninha spune:

Citat:
citat din mesajul lui Arsiela

Brindusik mersi mult pentru primire . O intrebare chiar as avea pentru voi , eu sunt in vacanta momentan si nu prea ma trezesc mai devreme de ora 10 :00 , e vreo problema daca iau micul dejun la 11 :00 , pranzul la 15:00 si cina undeva la ora 19:00? Am citit undeva ca ar trebui sa luam micul dejun la 7:15 - 7:30 .

Meniul de azi

Md : lapte degresat cu fulgi de ovaz
Pranz : salata verde cu ulei de masline , sare si putin otet si ton in suc propriu .
Cina : somon la gratar cu salata (asta as vrea sa fac ).
Este ok acest meniu pentru faza I ? Multumesc

Da, e perfect.
Nu cred ca trebuie sa-ti faci griji ptr orele la care iei mesele. ar fi culmea sa-ti dai peste cap programul de odihna ptr asta! important e sa fie la intervale cat de cat regulate.
Vacanta placuta!

Ninha, mami lu' Mirci

Don't ever get used to the world around you.

Mergi la inceput