Pufi de ian - feb 2010 (30) - in vacanta

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Loredana71 spune:

Ciao,fetele!
Fructele raman cu atat mai intregi in dulceata cu cat e fiarta mai putin...In gem nu se mai cunosc fructele,este fiert indelung...Sora mea foloseste un zahar special pentru dulceata,gelifiant se numeste,si in dulceata ii raman fructele foarte aproape de starea naturala,si dulceata pastreaza si culoarea fructului,tare bune sunt...Si cu acel zahar se fierbe foarte putin dulceata,e scris pe ambalaj ce si cum...

Va pup!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns decenuela spune:

Citat:
citat din mesajul lui Loredana71

Ciao,fetele!
Fructele raman cu atat mai intregi in dulceata cu cat e fiarta mai putin...In gem nu se mai cunosc fructele,este fiert indelung...Sora mea foloseste un zahar special pentru dulceata,gelifiant se numeste,si in dulceata ii raman fructele foarte aproape de starea naturala,si dulceata pastreaza si culoarea fructului,tare bune sunt...Si cu acel zahar se fierbe foarte putin dulceata,e scris pe ambalaj ce si cum...

Va pup!

Lara


nu prea sunt eu de acord cu zaharul ala si la noi se practica..mi se pare un fel de conservant.

bea...eu dulceata de visine o fac asa...desi se pune 1 kg de zahar + 1 kg de frcte...eu pun cam 750 gr zahar...pun in oalain straturi unul zahar unulvisine fara samburi...si ultimul e zahar....se lasa cateva ore buna pana se lasa zeama de la visine...apoi se pun la foc potrivit..spre mic....e bine ca oala sa fie cu diametrul cat mai mare...sa se poate evapora.

se fierbe pana cand daca pui o picatura de sirop in apa nu se imprastie.....eu nu o fieb atata...mie imi place ca dulceata sa aiba culoare...sa se vada fructele...sa nu fie f dulce...chiar daca nu e f cleioasa..dar arata super...(mor cand mananc dulceata ffff dulce si fiarta de nu mai stii ce mananci)

secretul pt a tine( avand in vedere ca n-are f mult zahar) e sa se spele borcanele f bine si le punla sterilzat in cuptor...si apoi pun dulceata.

eu nu cred ca mai fac nik...am fc de afine..zmeura..capsuni...magiun...si n-am mancat deloc...doarde afine...cu papanasi...

Mihaela, de LUCA ... minunea de la miezul noptii...

Povestea unui...petrecaret



JUCARII PENTRU PITICI...


N-am stiut ca poate exista pe pamant o dragoste atat de mare!...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns decenuela spune:

neatza fetili..haideti la o coffe fierbine...daca nu va serviti repede o beau eu pe toata...la cenoapte am avut...

jiji fff marait..desi nu ami avea temp...la 3 ne uitam la ebe tv..m-a capiat..cum il inveleam maraia...
aseara avea temp si era moale rau...cand am zis ca adoarme..i-a trec temp si era fresh....alerga prin casa....cu reu a adormit pe la 11...ma rog...sa vad cum se prez azi.altfel il dupa amiaza la dr.

azi sunt acasa ca nu vine tanti..asa ca...sa vedem ce mai facem...

va doresc o zi superba desi e ff urat la noi

Mihaela, de LUCA ... minunea de la miezul noptii...

Povestea unui...petrecaret



JUCARII PENTRU PITICI...


N-am stiut ca poate exista pe pamant o dragoste atat de mare!...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ale1212xa spune:

neatza

dece de cafea....naspa rau cu noptile astea nedormite...

si la noi e frig...sotul de cateva zile astepta ziua asta libera sa mergem la bazin..vise taica..vise...

-----------------------------------------
Alexandra si Dragos Andrei(08.01.2010)...de acum suntem

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Beatrice1982 spune:

dece mersi de sfat............

stiu eu ce si cum, dar din asta nu am facut, si de aia am intrebat...
nici eu nu as pune prea mult zahar, dar nici visinele nu-s super dulci, atat incat sa nu trag mereu din gura cand pap din el.........

mersi inca odata de sfaturi.



eu ma simt foarte foarte rau!


ieri la 2 am papat dovlecei prajiti in ou, si desi nu imi trebuia, am bagat un corn cu ciocolata.......pana seara nu am mai mancat nimic, toata dupa masa m-a durut stomacul, am avut crampe dar nu am putut vomita, a iesit pana la urma pe la 11 ...am varsat ca ....
apoi am baut apa...iar am varsat tot afara.....sper sa nu fie vreun virus sa se molipseasca si ivan ca saracau nu a vomitat decat acidul folic, dar nu mult, ca si mine


inca nu am papat nik
mi-e frica.....

ivan s-a trezit din ora in ora, plangand, nu stiu ce are......


la 2 juma i-am fc lapte
m-am dus in buc, mi s-a facut rau, era sa lesin acolo, am mers la mami s-o trezesc, aia saraca nu a auzit, m-am lasat in pat langa ea, si nu a auzit, am clatinat-o, nik....s-a trezit cand m-am ridicat din pat, de mi-am revenit.......

aoleu asa ceva nu am patit de cand is.............

am bagat 20 de pic de metoclopramid, ca stiu ca e voie, de atunci nu am mai vomitat, dar sunt foarte slabiita......



nu stiu ce sa manc
am baut un ceai de menta.....

burta nu merge, adik nu am diaree, am scaun normal, chia un pic mai tare.....merg sa duc pe cineva in cehu, si o sa intru la dr...



asta micu misca, desi is linistita..........

oooof offffffffff

Bea, mamica fericita de Ivan(14.01.2010) si 18+ cu Adam


Doamne ajuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blue_flower spune:

BEA imi pare rau ca ti s-a facut rau. Poate nu e virus, poate e doar sarcina....

Dece, sorry si la tine de situatia cu parintii tai, sa stii ca nicaieri nu e pace si liniste. Orgoliile sunt mari si multe, oamenii diferiti. Eu urlu la luna .....poate m-oi racori.
Capul sus, viata e scurta si trece repede. Amintiri frumoase e obligatoriu sa ne facem singuri, ca altii....nu au dorinta asta.

Dulceata nu stiu sa fac. Ma uit pe net dupa retete. Nu pot tine minte toate cele...are si creierul meu o limita

o zi buna sa aveti fetele.



Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Loredana71 spune:

Ce misto e cand dai raspunsuri si nu te baga lumea in seama

Dece,nu are conservanti zaharul gelifiant,decat o mica cantitate de acid citric,dar aia chiar nu as numi-o o problema...Cred ca e mai important sa pastrezi cat mai mult din fructul original,vitaminele lui,decat sa iti faci probleme de un minimicrogram de acid citric....

Secretul acestui zahar e pectina,care se extrage din coji de mar,este un zahar si ajuta la ingrosarea dulcetii,asta e tot....

Zi buna tuturor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Loredana71 spune:

Scuze daca am suparat pe cineva....Doar ca s-au adunat,si nu inteleg...Sunt cateva persoane care ma saluta mereu,imi raspund,le multumesc,si mai sunt o gramada de alte persoane care nu imi raspund nici macar cand ma adresez direct lor...Cred ca e ceva ce fac gresit pe aici....In fine....Daca stie cineva ce gresesc,poate sa mi-o spuna si-i multumesc de pe acum...

Imi cer scuze daca v-am suparat...Sa aveti o zi buna!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blue_flower spune:

Citat:
citat din mesajul lui Loredana71

Scuze daca am suparat pe cineva....Doar ca s-au adunat,si nu inteleg...Sunt cateva persoane care ma saluta mereu,imi raspund,le multumesc,si mai sunt o gramada de alte persoane care nu imi raspund nici macar cand ma adresez direct lor...Cred ca e ceva ce fac gresit pe aici....In fine....Daca stie cineva ce gresesc,poate sa mi-o spuna si-i multumesc de pe acum...

Imi cer scuze daca v-am suparat...Sa aveti o zi buna!

Lara


Loredana, nu fii suparata, eu sunt una din alea de nu raspund nominal. Nu am timp. Si te rog sa ma crezi ca nu e nimic personal cu nimeni, doar ca nu am timp.
Si inteleg si pe alte fete ca nu tin minte sau poate sunt distrase de altceva in momentul ala cand scriu, eu nu ma supar cand nu imi raspunde cineva anume.
Si nici tu nu trebuie sa crezi ca ai facut ceva sau ca anumite persoane te ignora, imi pare rau daca te simti asa. Dar nu e cu intentie, cel putin nu din partea mea.
Eu citesc mai pe diagonala, intru mai rar, raspund la cine tin minte. Sorry. Tu nu faci nimic gresit, .....







Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns decenuela spune:

Citat:
citat din mesajul lui Loredana71

Ce misto e cand dai raspunsuri si nu te baga lumea in seama

Dece,nu are conservanti zaharul gelifiant,decat o mica cantitate de acid citric,dar aia chiar nu as numi-o o problema...Cred ca e mai important sa pastrezi cat mai mult din fructul original,vitaminele lui,decat sa iti faci probleme de un minimicrogram de acid citric....

Secretul acestui zahar e pectina,care se extrage din coji de mar,este un zahar si ajuta la ingrosarea dulcetii,asta e tot....

Zi buna tuturor!

Lara


wowwwwwwwwww

moamaaaaaaa ce documentata esti...scuza-ma ca te intreb insa ai o pregatire in acest sens...chimie..etc...pt ca vii de fiecare data cu niste rasp f exacte....sau esfantul googale si multa rabdare?

acu de fapt e vb de un gel fix sau nu stiu cum ii zice..de la dr. oetker....tu cred ca zici de altceva...si ala nu stiu cat de ok e...( la fel nu sunt documentata)

cautand despre acidul citric am dat de asta
http://www.procons.home.ro/otravuri.html
dati o...diagonala....

cam liniste..


of bea..saracutza...
eu nu ma pot obisnui ca vb despre adam...eu tot zic ca e....eva



Mihaela, de LUCA ... minunea de la miezul noptii...

Povestea unui...petrecaret



JUCARII PENTRU PITICI...


N-am stiut ca poate exista pe pamant o dragoste atat de mare!...

Mergi la inceput