Pufi de ian - feb 2010 (30) - in vacanta

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns tomaca spune:

Citat:
citat din mesajul lui blue_flower

Da, da, eu vreau, ambele carti (sau articole sau ce sunt). Pe mail.
Multam fain.

de Daniel, n.01.02.2010
Mama fericita

http://www.carteacopiilor.ro/ Uite despre ce este vorba. Am sa fac o copie scan, azi - maine.

Povestea unui Dor
mami tomaca si bebe Tudor Ioan un

Mergi la inceput

Fetelor, ce-i linistea asta astazi? Cand vin eu plecati voi?

Povestea unui Dor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns decenuela spune:

ce sa zic....m-ati bagat in ceatza cu atata stiintza...multe fetelor documentate si pricepute in ale medicinei...dintre care....je nu fac parte....

acu imi trag si eu sufletul putin dupa multe tampenii pe care le-am fc....
incercand sa pun in practica diploma de medicinista...m-am gandit sa vad daca are jiji rossu in gat...dupa care am bg 2 fasuri de tantum verde...prb a fost ca am suparat gatul copilului si...a urmat planset si pranzul aruncat pe mine in jet.....

dezbrac copilul si pe je..si hop in cada pt dush....surpriza nu era apa calda...stiam de fapt...

il camez...il adorm...si ma ganedsc ca n-ar strica sa ma vopsesc...dupa ce termin de uns...mi-aduc aminte ca nu e apa calda...( din fericire a venit pana a trecut juma de ora)

acum jiji doarme in halatul lui de baie...si l-am mai alimentat cu un bibe de lapte deci...sa am astept sa-mi mureze patul.....di vis....

apoi..nu stiu daca am fc bine insa..cum ziceam ai mei sunt in scandaluri ( nimic nou) si-mi propusesem io s-o chem pe mama sambata sa stea k jiji ca avem o nunta dupa care luni sa ma duc la tzara cu ea si jiji. ei...ma suna ea azi...ca nu poate sa-si lase copii asa...fara ajutor si ca vine la mine..MAINE..sa stea cu jiji ca si asa acasa...n-o trage atza( eu am 2 paturi dar e totusi garsoniera..chiar daca modificata). Pt ca sunt suparata pe aman2...am fost un pic nesi...si i-am zis ca are cu cine sta jiji si ca o chemasem in ideea ca vin acasa si sa stea pe drum k jiji in spate...
nu m-a intrebat de sanatate...i-am zis ca e jiji bolnav.nici n-a intrebat ce are....nu ca m-ar fi intrebat de el...etc....cred ca toata viata am sa le reprosez ...in sinea mea.....ca au fost preocupati mult prea ult de prb lor pe care oricum nu le-au rez nici acum decat de copii si ....etc etc...

scuze..nu vroiam sa scriu carnat si nici sa va incarc neuronul cu kk de 2 lei...dar m-am racorit.asa ca stau fumusel acasa

Mihaela, de LUCA ... minunea de la miezul noptii...

Povestea unui...petrecaret

JUCARII PENTRU PITICI...

N-am stiut ca poate exista pe pamant o dragoste atat de mare!...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_g spune:

am luat o gura de aer proaspat.....e nasol in butoi, nu recomand.....

mersi fetele de vorba buna

stefan sa zicem ca e in normal cu mancatul, are zile si zile, daca s-ar putea toata ziua pilaf
e plin de vanatai in genunchi, ca ma gandeam sa-i iau niste genunchiere, niste jambiere trase peste genunghi de fapt, ceva.....vrea sa fuga si in entuziasmul lui, trunghiul i-o ia inaintea picioarelor si cade....ma ingrozeste o masuta de cafea cu blatul de sticla.....

am sunat si m-am lamurit cu biletu de avion, ca cica nu e nici o problema, sa fie "MR"-ul ala legat de nume....asa sa fie....acum caut un carucior din ala de se strange umbrela......am emotii...prima data cand voi zbura cu avionu...si am si copilu dupa mine...

trimit mesaju, desi mai am de zis....am copilu in brate si vrea si el sa butoneze....ia uite, il amuza cum butonez eu pe aici...

hai sa progit ca il distreaza si sa-mi dau drumu la degete...

vorbeati de cuc....daca il las fara scutec, stefan al meu trece la treaba.....si trage, si intinde, mi-e sa nu-si rupa ceva pe acolo.....si rade f incantat.....

pufi bolnaviori.....sa le treaca repede!!!!!

gata, acum chiar inchei...revin, poate

_
mama lui Stefan, pui scump

Mergi la inceput

Ana m-am gandit astazi la tine. Am mai vazut un user ana_a cu pui Stefan. M-am uitat de 3 ori la user (ca eu mai fudula de ochi).

Povestea unui Dor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Beatrice1982 spune:

tomaca a facut de doua ori,ultima data si in cluj, si nu i-au zis nimic interesant, decat ca e oprit din evolutie, nu mai stiu exact
am citit, dar nu era nimic clar care sa iti spuna ceva

la noi e frig.......
in casa stam
ma innebuneste

dece sorry de probleme sper sa fie bineeeeeeeeeeee

ana iesi din butoi, mai ca nu e de stat acolo

Bea, mamica fericita de Ivan(14.01.2010) si 18+ cu Adam

Doamne ajuta!

Mergi la inceput

moldovencele...............aveti idee cum se face gemul ala bun de visine...nu stiu cum ii zice exact, am mancat de la o fata din bacau pe vremea studentiei, era demential, si avem visine si am vrea sa facem, da nush cum trebe....
visinele erau asa intregi si avea un gust.moama de te lingei pe toate degetele..............

Doamne ajuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns decenuela spune:

Citat:
citat din mesajul lui Beatrice1982

moldovencele...............aveti idee cum se face gemul ala bun de visine...nu stiu cum ii zice exact, am mancat de la o fata din bacau pe vremea studentiei, era demential, si avem visine si am vrea sa facem, da nush cum trebe....
visinele erau asa intregi si avea un gust.moama de te lingei pe toate degetele..............

Doamne ajuta!

n-am prea auzit de gem de visine..prbdaca sunt f coapte...gemul e cu mai putin zahar...si e mai vartos...adik cred ca se face ca orice gem...habar n-am

JUCARII PENTRU PITICI...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_g spune:

Citat:
citat din mesajul lui decenuela

Citat:
citat din mesajul lui Beatrice1982

Doamne ajuta!

n-am prea auzit de gem de visine..prbdaca sunt f coapte...gemul e cu mai putin zahar...si e mai vartos...adik cred ca se face ca orice gem...habar n-am

JUCARII PENTRU PITICI...

nu cred ca dulceata (nu gemul) de visine e neaparat o specialitate moldoveneasca. da, se pun intregi, dar fara samburi....soacra-mea face, nu stiu exact acum care e raportul fruct/zahar, dar ma pot interesa.

_
mama lui Stefan, pui scump

Mergi la inceput

ok..........intereseaza-te
please
si cam cum se pun, toate deodata sau cum?si cam cat timp se fierbe?

mersiiiiiiiiiiii

Doamne ajuta!

Mergi la inceput