Puiuti de Randunici 2008!! (486)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns MarianaPop spune:

Citat:
citat din mesajul lui alina_satena

Fetelotr va multumesc ptr incurajari dar nervii nu ma mai tin dp faza k soata de aseara k spitaslul,tot greul pe mine nuumai suportsi nu ne duce nicaieri ca nu avem bani cik nici macar la tara dar asta este.
Fasmilia lui este mai importanta ptr el decat nevasta si copilul

http://alinahandmade.blogspot.com/

Sa scriu repede, pana nu intra site-ul in revizie. Alina, in privinta comportamentului sotului...sunt fara cuvinte...Din nefericire chiar exista persoane care le pasa numai de ei. Rabdare, eu zic ca pana la urma tot isi va da seama ca greseste! Cauta sa mai lamuresti lucrurile, cat de cat...Intr-o casatorie, din pacate, neamurile nu ti le alegi , le primesti la pachet...

Btw, ce elemente ai in avatarul tau ? Nu-mi dau seama !

Mariana, mamica de Bianca Alessia , domnisoara mea iubita

**Suntem atat de fericiti pe cat noi insine ne ingaduim sa fim!**

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina_satena spune:

El nu vrea sa discutam daca il provoc la o discutie spune k sunt nebuna tipa la mine imi spune ca am chef de cearta.
In 5 ani de zile niciodata nu mi-a luat apararea in fata rudelor lui,din contra ma vb pe la spate la ele.
si ma doare lucrul asta,voi face cum mi-ati spus voi mai demult sa ma pun eu si copilul pe primul plan si el pe planul secund.Ma doare cel m,ai mult cand familia lui se iau de copilul nostru si el tace.
Btw in avatar am niste mostre de unt de corp solidla munci nu inainte sa va las un capuccino ptr revenire:*

Mergi la inceput

Fetelor m-ati lasat singura:((:((:((

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gherman_in spune:

In sfarsit am reusit si eu sa intru,ne-am intors din deplasari,am fost o saptamana pe Transfagarasan,la Balea lac,si cateva zile in Retezat.Vad ca si voi aveti probleme cu febra.Iarinuta mea a facut duminica seara 41 temperatura,de am intrat in trepidatii.Desi doctorita m-a trimis urgent la spital,am ramas acasa.Riscam internarea,si nu aveam cu cine sa o las pe Daria,am tratat-o singurica,i-am bagat niste Desitine impotriva convulsiilor,impachetari de ore intregi,abia am reusit sa scad febra la 39,5.Apoi am scazut-o prea mult,au aparut frisoanele,am avut niste emotii...Si luni am dus-o la medic:puroi in gat.Am crezut ca afost insolatie,dar m-am inselat.Si noi circulam cu aer conditionat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gherman_in spune:

Am iesit cam brusc si nu am reusit sa trimit,Daria tocmai cazuse,dar ea face din tantar armasar.Mariana,si eu sunt de acord cu schimbarea,numai sa ma anuntati si pe mine,nu care cumva sa nu va mai gasesc,ca-i baiNoi tocmai o sa plecam la Arad,avem botezul fetitei nasilor,asa ca o sa fiu iarasi plecata lelea.toate randunicile,somnic usor puiutilor.

Mergi la inceput

Buna dimineata fetelor !

Cafeaua este pregatita! Doamnele sunt servite !

Tatiana, bine ati revenit din plimbareala ! Sanatate multa Iarinutei , Doamne prin ce ati trecut , bine ca ai reusit sa o stabilizezi. Pupici deasemenea si Dariei!
Drum bun si distractie placuta la botez!
In privinta casutei noi...nu-ti face griji anuntam pe toata lumea !

Alina, sunt alaturi de tine . Incearca sa nu mai pui la suflet vorbele rautacioase, tu si Delia sunteti importante , restul vin si trec...ca asa-i in viata...totul este trecator.

Eu una ma declar dependenta de DC, am fost cam "disperata" ca nu pot sa intru ieri pe site. Ce-i si cu dependenta asta...

Va doresc o zi racoroasa !

Mergi la inceput

Neatza fetelor,eu spun prezent la cafea,am o stare foarte proasta,am niste probleme financiare mai grave si nu stiu cum le-as putea reazolva

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui alina_satena

Neatza fetelor,eu spun prezent la cafea,am o stare foarte proasta,am niste probleme financiare mai grave si nu stiu cum le-as putea reazolva

http://alinahandmade.blogspot.com/

Alina ! Dumnezeu sa-ti dea putere ! O sa vezi ca se va gasi o rezolvare!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nyny spune:

Neatza...

Mariana zic multumesc pt cafea. Foarte buuuna... Si la mine s-a creeat asa o oarecare dependentza de DC... de fapt de fetele de pe DC.

Alina of of chiar nu stiu ce sa mai zic. Sa nu ma intelegi gresit, dar cred ca daca te-ai mai relaxa si tu un pic, situatia ar fi alta. Ai intrat intr-un cerc vicios, cum spuneai si tu... nu te mai ocupi de tine , esti un mic robotel care e setat pe curatenie si mancare. Eu as incerca sa il atrag de partea mea altfel. Ocupa-te de tine si de el.. nici nu stiu cum sa-ti zic. Acorda-i mai multa atentie, fi dragastoasa cu el... ia-l si pe partea asta. Gandeste-te putin.... poate sunteti amandoi obositi, stresati de problemele financiare... toti trecem prin asta. Incercati sa le depasiti amandoi. Barbatii chiar daca se dau zmei au nevoie sa fie mangaiati, alintati. Iarta-ma daca spun prostii dar eu chiar cred ca va puteti salva casnicia.
Tatiana imi pare rau de necazurile cu Iarina. E bine ca si-a revenit intr-un final. Da sunteti tare plimbareti.... bravo voua.

Mamica fericita de Mara si de David

Mergi la inceput

Fetelor cu sotul am incercat in toate modurile,nu merge.
Acum ma gasndesc de unde sa fac rost sa platesc intretinerea ca am rams k ea in urma si luminasa ma ajute Dumnezeu sa trec peste toate cu bine.
sper sa nu ma insel dar cateodata cred k al meu sot e cam egoist nu se gandeste decat la el si la ai lui,nu cere nimanui nimic nici sa moara de foame in strada

Mergi la inceput