Brumarei si Craciunite nov.dec.2011 (39)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns corina_kelly spune:

Citat:
citat din mesajul lui miereamara

Apoi da, o sa pun sampania in bagajul de nastere!

Corina, Am botezat cupilu asa din cauza arsurilor de stomac super nasoale pe care le-am avut in nastere. Aidan inseamna "little fire"...

Daca e fata acum, am vrea sa ii spunem Nadia care este Aidan pronuntat invers, dar ne mai gandim, parca nu face click ceva:)), trebe sa ii vad si fetisoara inainte sa ma hotarasc.

hai ca azi nu am chef de munca:))

www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank">Baby Gator

Tiny baby gator

Listen to your children when they're young, and they'll listen to you when they're old.

e f frumos si Nadia, imi place. si e interesant k e Aidan invers...:)
eu n-am chef de munca veci!!!

Mami de Serban(28.09.2009) si 16+ cu Victor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ane2 spune:

daca e cu votka ma bag si eu la nastere naturala

Anita mami de printesa, Rachella Alexia - si
14 sapt

Mergi la inceput

Citat:

Sincer, mie din toata nasterea mi-e teama de momentul expulziei, poate si unde am experimentat durerile travaliului si pushing fara anestezie (si va zic sincer ca mi s-au sters durerile alea din memorie), dar nu am ajuns la momentul expulziei.

Tiny baby gator

Listen to your children when they're young, and they'll listen to you when they're old.

la expulzie nu a durut nici pe departe asa tare, dar era ciudat k imi zicea dr. sa imping ca si cand stau pe wc. si i-am zis k nu pot, k eu pe wc nu stau la orizontala!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bianca77 spune:

Citat:
citat din mesajul lui ane2

daca e cu votka ma bag si eu la nastere naturala

Anita mami de printesa, Rachella Alexia - si
14 sapt

nici un argument nu bate vodka!

20+ cu Anna

www.psychosomatics.be

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miereamara spune:

Citat:
citat din mesajul lui corina_kelly

Citat:

Sincer, mie din toata nasterea mi-e teama de momentul expulziei, poate si unde am experimentat durerile travaliului si pushing fara anestezie (si va zic sincer ca mi s-au sters durerile alea din memorie), dar nu am ajuns la momentul expulziei.

Tiny baby gator

la expulzie nu a durut nici pe departe asa tare, dar era ciudat k imi zicea dr. sa imping ca si cand stau pe wc. si i-am zis k nu pot, k eu pe wc nu stau la orizontala!

Da, exact, pozitia culcat e f avantajoasa pt doctor, nicidecum pt femeia care naste.

eu acum vreau in cada si eventual in patru labe, sper sa stie doctorul de unde sa prinda copilul

Tiny baby gator

Mergi la inceput

Citat:
in patru labe, sper sa stie doctorul de unde sa prinda copilul

Tiny baby gator

Mergi la inceput

eu am impins si in picioare, dar nu a fost nici asta prea bine, pt k eu nu am simtit contractiile alea din interior, nu am simtit k "ïmpinge" si copilul...deci nu am avut senzatia de defecatie, d-aia m-am chinuit pe masa 45 min, si mi-am spart capilarele pe fata si am si lesinat cateva sec

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristi07 spune:

buna dragi mamici!

La multi ani, sarbatoritelor!

Am vazut ca discutati despre nastere si ma bag si eu in seama .

Eu am nascut prin cezariana...la inceputul sarcinii eram f hotarata sa nasc natural, mi se pare aiurea ,ca multor mamici , sa ceri cezariana fara motivatie medicala...Pe la 6-7 luni am vorbit cu dr mea si ea mi-a spus ca voi naste prin cezariana datorita varstei si ceva probleme cu tensiunea (acum daca stau si ma gandesc nu erau f mari). In momentul in care ea mi-a spus de cezariana m-am simtit extrem de usurata - nu am explicatie ca pana atunci nu luam in calcul aceasta varianta.
Din fericire experienta a fost una fericita, recuperare rapida (desi in noaptea respectiva au fost intr-adevar ceva probleme cu tensiunea - eu fizic nu simteam ca am vreo problema dar erau agitate pe acolo asistentele).
L-am auzit pe Radu cand l-au scos - a inceput sa planga inainte sa il scoata de tot , apoi mi l-au aratat si mi l-au dat la pupat (avea niste falci profesionale). Mi l-au adus de vreo 2 ori sa il alaptez chiar in ziua aceea si de a doua zi cand m-am ridicat din pat l-am avut cu mine in camera (a fost bine ca politica spitalului era sa lase mama cu copilul in salon - din cate stiu nu in toate spitalele e asa).
Nu am avut dureri, laptele a venit f repede. Acum mai mult ca sigur tot cezariana va fi dar recunosc ca imi e putin teama, ca deh, stiu la ce ma astept.

Asta a fost experienta mea cu nasterea...a fost bine ca nu am insistat pe nasterea naturala...a fost rau nu stiu - vorbesc dpdv moral. important e ca pentru noi nu a fost traumatizant si o pot considera experienta frumoasa.

Cred ca indiferent de decizia luata de fiecare mamica este bine ca ea sa fie impacata cu aceasta si sa se bucure de moment cat mai mult.

Cristina si Radu 3.12.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristi07 spune:

am zis ceva rau de ati disparut toate?

Cristina si Radu 3.12.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lia73 spune:

cristi ne-am uitat la stiri
yo am zis ca fiecare sa nasca cum considera ca ii e mai bine si sa se simta in siguranta

Tu Maica si Fecioara primeste-ma la Tine,
Ca Tu esti Preacinstita, ma aperi si pe mine
Ajuta-ma sa sufar ajuta-ma sa lupt
Si sa ma rog la Tine cu glas neintrerupt.
Puternica Stapana, doar Tu poti sa ma ajuti
Cu ruga Ta fierbinte spre Fiul cel de Sus.

bebelinul meu scump

Ma la Bunul sa-mi daruiasca un sanatos
Florin 18 ani si +20

Mergi la inceput