Brumarei si Craciunite nov.dec.2011 (39)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns arleza spune:

MADA pofta buna.
Eu am facut o manacarica de legume cu carnita de pui de tara.O sa imi pun si eu sa vad cum a iesit.

Astazi am chef ce vorba si am si niticai dileme si intrebari,sper nunmai sa fiti dispuse sa ma cititi si sa imi raspundeti care sunteti azi pe aci.

gravi 19+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pica1 spune:

Brambu pe la turcinu au cas? Ceapa si ridichi cu siguranta gasesti...

Arleza in piata la Moghiros in bucuresti au intotdeauna varza murata. Daca ai pofte din astea spune-mi mie si iti iau eu si il trimiti pe sot pina la intarea in bucuresti ii dau varza si se intoarce ca vantul si ca gandul

Eu nu prea am pofte, nici la sarcina trecuta nu am avut. Aseara sa zic ca am vrut papanasi si a comandat sotul la restaurant, dar am mancat 1 portie in 3 oameni, iar de mancat mai mult ciugulesc de ici de colo. Poate cind o sa ramin acasa o sa imi vina si pofta de mancare ca o sa am mai mult timp sa gatesc.

+16

Mergi la inceput

PICA saru' mana,sper totusi sa gasesc si aci in Pitesti,trebuie.
As vrea si eu sa fiu ca tine sa nu prea am pofta de mancare,dar eu bag in mine cateodata,asta depinde de mancarea pe care o am si de dispozitie.Ca sapt trecuta cand aveam contractii si cu petele maro care au pus capac 2 zile nu am mancat mai nimic si slabisem 1,5 kg,dar vad ca in we asta am pus iar un 1kg la loc.

gravi 19+

Mergi la inceput

LIA,ce faci dormi de nu imi raspunsesi si tu la duiumul de intrebari pe care le-am pus si pe care le voi mai pune?

gravi 19+

Mergi la inceput

Poate se ai gaseste careva care a facut si chiuretaj fara anestezie si a si nascut sa fac si io o comparatie,sper.

Mama care are vreo 4,5 avorturi,ca na pe vremea lu' Ceasca asa era,mi-a zis ca e mai bine la nastere decat la chiuretaj asa si nasa care ea saraca a avut un travaliu de 12 ore si a zis la fel ca ar fi preferat sa nasca de 3 ori decat sa treca printr-un chiuretaj fara anestezie.

gravi 19+

Mergi la inceput

E buna mancarica mea,ma duc sa pap si eu din ea.
Revin in juma de ora,nu va speriati.

gravi 19+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pica1 spune:

Arleza, Mada pofta buna. Vreau si eu o cantina aici la serviciu sau un resto prin apropiere . Aici zici ca esti pe camp nene.

Arleza din cite povestesti tu cu chiuretajul, nasterea mea a fost floare la ureche chiar daca o compari si cu alta nastere.

Lia, Brambu ati disparut??? Eu cu cine ma mai conversez? Ca mai stau putin si plec si nu mai am cind sa mai intru pe urma decit pe seara sau miine dimineata cind voi dormiti in front.

+16

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ooka spune:

salu

Pica eu mai sunt pe aici da' nu spun mare lucru mai mult citesc. Caut gradi pt sofi si nu gasesc fir'ar. o idee ceva?

mami de Sofi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carola spune:

Citat:
citat din mesajul lui Lia73

carola ai plecat la spital?
sa ne dai un semn si 9 ca esti bine

Tu Maica si Fecioara primeste-ma la Tine,
Ca Tu esti Preacinstita, ma aperi si pe mine
Ajuta-ma sa sufar ajuta-ma sa lupt
Si sa ma rog la Tine cu glas neintrerupt.
Puternica Stapana, doar Tu poti sa ma ajuti
Cu ruga Ta fierbinte spre Fiul cel de Sus.

bebelinul meu scump

Ma la Bunul sa-mi daruiasca un sanatos
Florin 18 ani si +20

am fost aseara. au vrut sa ma interneze. l-au invatat pe al meu sa imi faca injectii cu no spa si scobutil si acum imi ciuruieste fundul.

ideea e ca nu am contractii doar burta este un pic mai tare uneori. poate creste si m-am speriat eu, nu stiu...

20+

www.flickr.com/photos/carola456

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carola spune:

BPaula, la multi ani!

20+

www.flickr.com/photos/carola456

Mergi la inceput