Brumarei si Craciunite nov.dec.2011 (39)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bpaula spune:

Multumesc de urari

Diana cat despre nastere usoara si in 2-3 timpi nu cred sa prea am sanse. La prima am avut un travaliu lung, contractiile dureroase au inceput undeva luni spre dimineata (pe la 4) si am nascut prin cezariana de urgenta miercuri dimineata pe la 7. Ultimele 14 ore au fost cu dureri cumplite. La fiecare contractie efectiv ma intepenea de spate si burta, n-am urlat dar am impins paturile libere din salon si m-am plimbat mult sperand ca o sa coboare bebe mai repede. N-am avut epidurala ca initial parea sa ma dilat mai repede, dar m-am oprit pe la dilatatie 8-9 si asta a fost.

Acum inca nu am discutat cu medicul despre nastere si ce metoda alegem. E si alt medic, nici nu stiu care a fost problema la prima. Om trai si om vedea. Oricum sunt optimista ca o sa fie bine, oricum as naste.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pica1 spune:

Am primit oferta pentru dulapul acela de care vorbeam cu Mada. Am facut o schita cu un dulap similar cu ce a cumparat ea a carui pret de magazin era 580EUR (si mi se parea cam scump), dar putin mai mic ca sa se potriveasca fix in locul in care vroiam. Pretul obtinut pentru ce vreau eu...824 EUR . Astia sunt nebuni fratilor. Mai bine comand dulapul din franta decit sa il fac in Romania...

Care dintre voi lucreaza in domeniul arhitecturii sa imi dea si mie o lista cu firme care fac mobilier pe comanda si sa lucreze cu mdf vopsit? Raluci parca era arhitect/psiholog...

+16

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristi07 spune:

Lia, dar eu cum sunt ca varsta?

La multi ani, Paula!

Felicitari fetelor care stiu ce au in burtici!

Cristina si Radu 3.12.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinuknuknuk spune:

Dia felicitari pe rozelina!

LIA ce frumos cu bebele tau misccios...asa de tare imi doresc sa il simt si eu pe al meu cu mana si sa vad burtica unduindu-se!! Sa fiti sanatosi

BpaulaLa multi ani si tot ce-ti doresti!!!

17+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinuknuknuk spune:

fetelor ca tot vorbiti despre nastere, subiect foooaaartee interesant, maia les pt cele care sunt la prima nastere...am vazut si eu aseara un material live, care se da la cursurile de puericultura, cu totul despre nestere.

si am vazut acolo ca cezariana este bine sa o faci doar dacati-o recomanda medicul, si ca e mai lipsit de riscuri pentru bebel sa nasti natural. Daca o nastere naturala insa se prelungeste (travaliul lung..sau alte complicatii) abia atunci se ia decizia de a afce cezariana.

am vazut o nastere inregistrata la POLIZU (de fapt tot materilaul era facut la spitalul Polizu) si a fost foaaarte interesant, atat pt mine cat si pt sot.

abia astept momentul...desi nu stiu inca cum voi naste.

va pup

17+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns abramburika spune:

lia - n-ai fi tu in floarea varstei, cum zici, da' iti ies copiii repede si fara dureri, vad.

dia - da, si mie mi-a sarit in ochi semnatura cu soferita. Precoce Miruna sa vrea carnet de-acum. Si eu o astept pe fiica-mea sa ma plimbe, ca eu nu mai am sanse.

pica - ralu_t e arhitect, raluci nu stiu ce e. S-a suparat ca nu o baga nimeni in seama, da' sa-mi raspunda cu locurile ok pt. familii in Mamaia nu vrea . Ralu e in vacanta pana la 1 iulie, acusica apare ...

Lacrimile sunt limbajul tacut al durerii.

Doamne-Doamne, ai grija de noi 19s

Se tu sentissi come mi batte il cuore,
Se premo la mano, mi batte più forte ancora:
Sai tu dirmi perché batte così?
Perché il mio amore per te sta tutto qui!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madabout2003 spune:

Citat:
citat din mesajul lui pica1

Am primit oferta pentru dulapul acela de care vorbeam cu Mada. Am facut o schita cu un dulap similar cu ce a cumparat ea a carui pret de magazin era 580EUR (si mi se parea cam scump), dar putin mai mic ca sa se potriveasca fix in locul in care vroiam. Pretul obtinut pentru ce vreau eu...824 EUR . Astia sunt nebuni fratilor. Mai bine comand dulapul din franta decit sa il fac in Romania...

Care dintre voi lucreaza in domeniul arhitecturii sa imi dea si mie o lista cu firme care fac mobilier pe comanda si sa lucreze cu mdf vopsit? Raluci parca era arhitect/psiholog...

+16

...mai bine ti'l trimit eu pe al meu ca l'am montat si e enorrrrrm, numai asta il vad in camera.... Tocmai l'am pus din nou in vanzare pt ca nu imi place cum vine... Ce pacat ca nu stam aproape, ti l'as trimite daca te'ar interesa

MADA mamica de www.comboost.com/Gallery/GalleryDisplay.aspx?r=7359578&ab=1&n=0" target="_blank">Emily 07/08/07 si 15+

Mergi la inceput

Am mancat jumate de cioco. E de rau, sa ma preocup?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristi07 spune:

Petro, sa iti fie de bine!

Cristina si Radu 3.12.2007

Mergi la inceput

Saru'mana!!

Ma preocup totusi ... ca nu mai este .

Mergi la inceput