LMA Sebi- Delfinasi in straie de sarbatoare(152)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bumblebee spune:

Citat:
citat din mesajul lui ilinca79

Bumble, sigur ca e buna chestia cu verificarea plagiatului. Eu vroiam sa zic doar ca eram convinsa ca programul de verificare e facut superficial...
Ilinca, mama lui Victor (09.07.2010)

Vestea buna e ca programul nu e romanesc.

Alina si Victor Andrei - 23.07.2010
La mare, la soare!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bumblebee spune:

Mi-am adus aminte, despre radiatiile de la tel mobil. Eu stiam ca radiatiile mai multe (care oricum sunt in parametri admisi, se poate afla pe net exact ce nivel are fiecare) sunt emise atunci cand se vorbeste. Eu zic ca nu au ce cauta copiii sa vorbeasca la telefon, dar doar ca se mai joaca cu el, eu zic ca n-are nimic.
Eu totodata evit sa-l tin pe V in bucatarie atunci cand folosesc cuptorul cu microunde. De asemenea nu il folosesc pt mancarea lui (dar asta nu stiu daca asta mai are vreo relevanta..)

Alina si Victor Andrei - 23.07.2010
La mare, la soare!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bambi_bv spune:

Eladea, ce petrecere frumoasa a avut Filip!Ce de copii..cred ca s-au distrat de minune!Si mi-a placut mult de tot tortul ... si ciresele sau visinele alea de apareau in pomi...

Rodi, Isa e mortala in filmuletul cu tortul Si am vazut si pozele de la petrecerea Mariei..e o frumusica si seamana mult cu mami!

Crispro ce m-ai distrat cu pofta ta de mancare...daca nu vedeam poze cu tine bagam mana in foc ca ai 99kg...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rodyka spune:

cris, esti totala cu gandul la mancare . si eu am ramas pofticioasa dar aplic metoda care merge si la Maria (daca nu vreau sa manance chipsuri, nu am in casa!!). probl e ca daca am mare pofta de ceva dulce, pun mana si fac ...

eu ma lupt cu toti ai mei de cateva zile ca nu mai mananca... dau vina pe caldura! is ca mustele, cad pe capete! mie imi place caldura , ma gandesc cu groaza cand vine iarna si tre sa pun 100 de haine pe mine de nu ma pot misca, si tot frig mi-e. zicea seful meu odata ca sigur mama m-a nascut in Caraibe

Isa e cea mai afectata, dimineata atata da din cap ca NU la lingurita pana reusesc s-o indes pe prima cu forta. urmatoarele pana la 100 g merg bine, apoi e refuz total. la amiaza mai e cum e, seara recupereaza foamea de peste zi, mananca de 2 ori, fara lapticul dinainte de culcare...

noi ne pregatim de mers in piata, a parcat sotul masina de dimineata acolo aproape, asa ca imi faca azi plinul cu de toate. la 13.30 vine dupa noi, asa ca avem vreme si de o inghetata la umbra undeva...

am implinit un anisor!!

am implinit 10 ani!!!

Isa = parfum de fericire (19 iunie 2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramonavlas spune:

Vreau sa ii fac Raisei papanasi dar nu stiu in ce zi sa ii dau?
Adica, in ziua in care nu ii dau carne, si atunci la amiaza ii dau doar legume? Ca imi trebuie galbenusul la papanasi si astia ma gandeam sa ii fac de cina sau gustare.at timp mai trebuie sa tinem cont de regula "in ziua in care papa carne, nu papa ou"?

Mami fericita de Raisa - 01.08.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carla_2008 spune:

fete am pus poze pe FB,pe picassa inca nu am apucat

LMA MARIA!!!!!!PT CEI 10 ANISORI!!!!!!AM VAZUT pozele!si filmuletul cu tortul Isei!!!!

recuperez inca

Denisa-cea mai fericita mamica din lume cu 2 comori:
Carla Maria si Mateo Cristian- 06 iulie 2010

http://community.webshots.com/user/denyssa_catana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ainotna spune:

Salutare mamicilor!

Saddie, cum mai e Medeea?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ainotna spune:

Sasha de ieri tipa non stop si se amuza foarte tare de tipatul lui. E foarte scump dar la 6 dimineata as da orice sa mai dorm...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns racusor2010 spune:

noi folosim nan3 si voiam sa il trec la junior. dar acum a cumparat tati nan 3 de la 12 luni si cica exista si nan4 dela 18 luni, asa ca ma gandesc sa il las pe nan3. cica e mai scump. dar oare o fi si mai bun decat junior?

pana acum ii faceam cu apa calduta, dar de cand s-a incalzit ii fac si cu apa la temperatura camerei. dar vorba lui crissy, fac scurta la mana la cat amestec

am implinit un anisor, sunt baiat mare de acum

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns btz_ovi spune:

BUMBLE tare interesata sunt si eu de parazitii intestinali.Si eu stiam ca mirosul urat din gurita are legatura cu ei,insa mama mi-a spus ca mai sunt si alte simptome,cum ar fi scarpinarea nasului excesiva,a funduletului (insa ei sunt prea mici pt asta) precum si aparitia lor in scaun.
Si lui Paul ii mai miroase gurita,insa dimineata am verificat cu o lupa mai veche,dar buna,scaunul si nu are nimic.DIn ce am inteles astia se vad cu ochiul liber,de obicei misuna pe acolo.
Sa te uiti si tu daca nu ti-e greata.
Cica copro nu da rezultate intotdeauna bune,mi-a explicat tipa de la Synevo ca,desi sunt paraziti,nu ies mereu,de asta trebuie refacuta analiza mai des.
Ea ne-a recomandat mai multe analize la scaun,eram si noi terorizati de mirosul urat si paraziti,am facut tot setul de analize,pana si Giardia si totul a iesit ok.
Victor are si alte simptome???

Mergi la inceput