De unde cumpar piine fara gluten?
Sal, mamici!
Spuneti-mi si mie, rogu-v-as, unde gasesc in Bucuresti piine fara gluten? Ca am incercat sa fac eu in casa din faina de orez si m-am calmat. Apoi am aflat ca tocmai glutenul e secretul unei piini...normale.
Va pup,
Gabi
Raspunsuri
oana_oana26 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui gabivalceanu Sal, mamici! Spuneti-mi si mie, rogu-v-as, unde gasesc in Bucuresti piine fara gluten? Ca am incercat sa fac eu in casa din faina de orez si m-am calmat. Apoi am aflat ca tocmai glutenul e secretul unei piini...normale. Va pup, Gabi |
nu stiu pe unde poti gasi in bucuresti dar stiu un site de unde puteti face comanda
eu sunt din iasi, am cautat cu "lumanarea" paine fara gluten acum vreun an jumate si n-am gasit nicaieri
am gasit o firma in bacau, importator de produse fara gluten, am facut comanda la ei, in doua zile aveam produsele, le-am platit cand le-am primit
daca te intereseaza da un PM si-ti trimit linkul, nu cred ca e voie sa-l pun aici
Mamica fericita de doua buburuze
http://lb2f.lilypie.com/P2KQp2.png
oana_oana26 spune:
Darria, multam pt pont daca pt mine era
Acum nu mai caut, nu mai este cazul, dar acum un an jumate am batut toate farmaciile si supermarketurile din Iasi, nu am gasit nicaieri
Mamica fericita de doua buburuze
http://lb2f.lilypie.com/P2KQp2.png
gabivalceanu spune:
Oana si Daria, multam!
Cu o comanda online... suna bine, dar nu se face prea scumpa piinea aia cu transportul?
Am auzit ca ar fi si o piine autohtona, Dobrogea... unde s-o gasi?
Gabi
luy spune:
Paine fara gluten gasesti in magazinele DM, mai nou si la Mega Image au chifle de la firma Schaer. Eu comand saptamanal de pe bebelusultau, impreuna cu alte produse fara gluten, este exact acelasi pret ca si in magazine ( transportul e gratuit pt comenzi mai mari de 50 lei ).
Luy, mamica de Maria Teodora ( 25 aug 2007 ) si Irina Alexandra ( 21 sept 2010 )
elena.elena spune:
Eu va recomand sa cumparati faina fara gluten de la Dr Scharr,daca aveti masina de facut paine e floare la ureche, si cu mana se poate face,are instructiuni pe punga. Eu am incercat aluatul facut la masina si copt in cuptor,e foarte buna!