BIOGENESIS FERTILITY CENTER (31)
Raspunsuri - Pagina 20
speranta2 spune:
Buna, FIV simplu e 97 mil la Biogenesis, iar daca va trebui si ICSI e 125 mil. Costul tratamentul depinde de ce doze vei avea, eu am avut doze maxime si am dat pana acum 80 mil pe tratament si mai am 2 zile.
Nu ne asteptam sa ne coste atat, dar daca am intrat in hora...
In ceea ce priveste durata procedurii, iar depinde de fiecare. Cel scurt se incepe de regula din ziua 3 de ciclu, iar cel lung cu ceva timp inainte, o saptamana am impresia. Stimularea dureaza cam 10 zile si apoi o zi punctia si dupa inca una embriotransferul.
Daca vrei sa faci in toamna FIV, trebuie sa mergi de pe acum la dr., deoarece trebuie sa vada daca ai toate analizele, sa te programeze in functie si de orarul lor.
Sper sa stai cat mai putin pe aici!
filipac1979 spune:
eu am avut tratament de sustinere asa - utrogestan 800 de unitati, 400 dim, 400 seara, pana in saptamana 12, aspenter 1 pe zi tot asa pana pe la 12 saptamani si de 2 ori pe zi pastile din alea la care nu ai voie sa mananci sare (am un lapsus teribil).
la costuri confirm ce a spus speranta, si eu am avut doza maxima
diancic2002 spune:
Multumesc Filipac , se numeste prednison (cea la care nu ai voie sare), intr-adevar, la fel am avut si eu tratamentul, numai ca am mai adaugat si 3 pastile de climen pe zi, si in primele 3 zile doxiciclina si flamexin, din pacate asta este, n-a fost sa fie acum, cred ca e spre mai bine, sau asa imi place sa cred... speram ca data viitoare vor fi mai lipiciosi
diancic2002 spune:
Mbadaran, depinde de cum raspunzi la tratament, daca cresc bine sau nu foliculii, eu am fost cam pe la mijloc, adica ~4800-5000 ron, alte fete au fost si mai putin. Ca si perioada, ti-as sugera concediu sau 'work from home' din prima zi de stimulare cam vreo 2-3 saptamani, pt ca dupa 2 sapt va fi ET, dupa care ar fi bine sa stai cam 3 zile la pat, adica inca o sapt.
ingeras26a spune:
Si eu tot acelasi tratament + Clexane 0.4 / 1 pe zi.
Filipac foarte bine ca ati fost si v-ati bucurat de concediu. Pai nici al tau nu e mic deloc. Al meu acum 3 sapt ai un pic avea 1066gr, deci a luat 500 gr in 2 sapt si 5 zile.
Deci si al tau e aproape la fel de mare.
Bafta fetelor noi!
Ingeras, mami de Maya
Maya va avea o surioara sau/si un fratior! cand va vrea Dumnezeu...
5 sarcini pierdute 5-8 sapt
1 extrauterina
1 FIV nereusit (6 blasto AA)
filipac1979 spune:
ai dreptate diancic, prednison se numeste. a, luat si eu la fel, climen si doxiciclina si flamexin exact cum ai luat tu.eu zic ca mai puternic tratament de sustinere decat asta nu prea dau la alte clinici de fertilizare in ro.
ancadragoman spune:
BUNA DIMINEATA! SUNT ARIANNA-MARIA, AM VENIT PE LUME AZI LA ORA 8.05, CANTARESC 2.860, AM 48 CM, SI AM LUAT NOTA 9! SUNTEM BINE AMANDOUA SI EU SI MAMI, PENTRU CA TATI ARE GRIJA DE NOI. VA PUPAM!
Am gasit mesajul asta
anca de fetita cu fundita Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
AM PRODUSE LA BAZAR!!!!!!
AJUTOR URGENT PENTRU MARIUS!!!
Doneaza 2 euro prin SMS la 874 si ajuta la reamenajarea si dotarea Sectiei de Pediatrie a Spitalului Fundeni
diancic2002 spune:
Felicitari pentru Arianna-Maria, sa fie sanatoasa, fericita, voioasa si sa aiba parte de tot binele din lume
Ingersas, multumesc
Filipac, si eu cred la fel, ca alt tratament mai puternic in Romania nu dau
ingeras26a spune:
Primit si eu sms de la Arianna, le-am raspuns!
Sunt bine amandoua :)
Ingeras, mami de Maya
Maya va avea o surioara sau/si un fratior! cand va vrea Dumnezeu...
5 sarcini pierdute 5-8 sapt
1 extrauterina
1 FIV nereusit (6 blasto AA)