BIOGENESIS FERTILITY CENTER (31)
Raspunsuri - Pagina 18
ingeras26a spune:
Uite ca nu mi-am notat nicaieri cat am avut endometrul. O sa ma uit acasa in dosarul de la ei, dar eu stiu ca nu am avut pb.
Mie mi se pare ca are timp suficient sa mai creasca. El ar tb sa creasca acum cam 1mm pe zi, ceea ce ar fi f ok.
Ingeras, mami de Maya
Maya va avea o surioara sau/si un fratior! cand va vrea Dumnezeu...
5 sarcini pierdute 5-8 sapt
1 extrauterina
1 FIV nereusit (6 blasto AA)
catalina2307 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui daniela74 Cata merci,sint sigura ca toate sintem frumusele . ce sa fac, ma pregatesc de fiv 4 in august-sept,te astept cu galeria Speranta hai noroc daniela |
Tu numai anunta-ma si eu vin cu galeria!
O vestuta pentru David
Multumim
ingeras26a spune:
Am fost marti la eco, bb e mai mare cu 2 saptamani, mi-a scazut DPN-ul de la 13 oct la 30 sept. Are 1547 grame. Col bun, totul ok. Peste 3 sapt morfo.
Tokyo, Filipac, voi ati mai fost? Sunteti bine?
Fetele care sunteti in focuri, ce faceti?
Ingeras, mami de Maya
Maya va avea o surioara sau/si un fratior! cand va vrea Dumnezeu...
5 sarcini pierdute 5-8 sapt
1 extrauterina
1 FIV nereusit (6 blasto AA)
Arianna_M spune:
Salutare si de la noi
de maine nu mai suntem in formula 2 in 1 .....la 6.30 avem cezariana ......imi vad zanika
felicitari Ingeras .....mai ai putin
37 + Arianna-Maria
speranta2 spune:
Fetelor, am o problema. N-a crescut endometrul deloc. Nu pot sa cred asa ceva. La asta nu ma mai gandeam. La toate monitorizarile care le-am facut si la primul FIV, endometrul a fost de fiecare data peste 10 mm.
Sunt distrusa!
diancic2002 spune:
Uof Speranta imi pare rau sa aud , dar deja ai oprit tot tratamentul? Ce ti-au spus de la clinica?
speranta2 spune:
N-am oprit tratamentul. Mergem inainte ca am foliculi babani. Probabil daca nu creste endo, vom face doar punctia si bagam embrionii la o data ulterioara. Am doar 3 foliculi si daca congelez ovulele sau embrionii nu stiu ce va ramane.
ancadragoman spune:
Cat aveai endometrul?
anca de fetita cu fundita Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
AM PRODUSE LA BAZAR!!!!!!
AJUTOR URGENT PENTRU MARIUS!!!
Doneaza 2 euro prin SMS la 874 si ajuta la reamenajarea si dotarea Sectiei de Pediatrie a Spitalului Fundeni