Pot folosi walkie-talkie pe post de interfon de be

Pot folosi walkie-talkie pe post de interfon de be | Autor: oana_lex82

Link direct la acest mesaj

Vrem sa plecam in concediu cu bebe de 1 an, dar plecand cu inca 2 familii cu copii vom avea companie asa ca ar fi frumos ca seara, dupa ce copiii adorm sa stam si noi un living de vorba...problema e copilul meu mic care mi-e teama sa-l las nesupravegheat...Ma gandeam la un walkie-talkie..dar e tot una cu interfonul de bebe, adica se activeaza cand copilul plange sau trebuie apasat un buton pt a se auzi ceva?? Functioneaza si in spatii inchise, gen hotel/diferite incaperi inchise? Cam pe ce distante functioneaza...ca sa stiu daca merita investitia..

Multumesc anticipat pt raspunsuri!

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Androix spune:

Nu e acelasi lucru si nu poti sa-l folosesti asa pentru ca pentru a se auzi trebuie sa apesi pe un buton si ma indoiesc ca bebe va apasa pe buton ca sa va cheme.
Mai bine cauti sa imprumuti un interfon printre cunoscuti cu copilasi.

www.obiectiverealiste.blogspot.com" target="_blank">Obiective Realiste
Androix Bijoux

Niste copii si toti copiii!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nushulica spune:

pai daca tot vrei sa dai un ban de ce nu iei exact ce iti trebuie?nu mai stiu exact preturile dar stiu ca nu e mare diferenta de pret intre cele 2

Mami si 2 printi iubiti: DAVID(24 sept 2008) si STEFAN(24 sept 2010)

SHOPPING

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana_lex82 spune:

E un pic de diferenta..si cum noi nu-l vom mai folosi prea mult pt ca deja suntem mari si acasa nu avem nevoie, nu se merita sa cheltui prea mult..Dar daca apas butonul ala cand ies dic camera oare nu ramane activat sau trebuie tinut apasat pe timpul "convorbirii"?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lo_li_Ta spune:

Trebuie apasat butonul ca sa se auda.

Mergi la inceput

ok..imi iau gandul atunci..Merci pt raspunsuri!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bebe Beca spune:

Exista walkie talkie care are si functie de monitor pt bebe. Dar trebuie sa fie prevazut modelul vostru cu asa ceva.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns codruta_grg spune:

Oana, ti-am raspuns si la vacante.
Exact cum spune si Ioana, sunt modele care au aceatsa functie. Nu trebuie sa apese bebe pe un buton ca acea statie va fi pe post de interfon si receptorul va fi la tine.

Mergi la inceput

Mercic fetelor! Am gasit un walkie-talkie la nasul meu , nu are functie de interfon dar am sa las ceva pe aparat ca sa stea butonul apasat la bebe sa-l putem auzi..ca sa nu mai cumpar..ca si asa nu-l folosesc decat acum o saptamana!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Baby1320 spune:

Sa iti spun ce fac eu cand din diverse motive (nu le insir ca nu asta e subiectul) nu imi merge monitorul. 2 variante:

1. pun un telefon mobil in apropierea patului, sun pe alt telefon si ... aud tot ce se intampla :). Varianta asta e cam nasoala ca nu e bine cu radiatiile, dar deh ... cu titlu de exceptie merge.

2. laptop langa patut orientat catre pat, skype instalat, skype si pe calculatorul din camera cealalta. Sun si ramane deschis si vad si aud tot :P

Mama lui Joshua-Luca din 6.04.2010

Mergi la inceput

Faza cu skipe e ff tare, merci

Mergi la inceput