FIV Dr. ALBU DRAGOS 35

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anna_a spune:

miruna,
eu le-am facut la ML pe toate si e adev ca cu totul au fost 4000 dc nu mai mult pt mine si sot, dar asta e
cred ca poti merge si la medicul de familie si-ti poate da sa faci cateva gratis, alea uzuale grupa de sange, RH, cateva care oricum sunt ieftinute, ceva de urina, dar per total cred ca se aduna ceva

15+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bccami spune:

Anna - aceeasi impresie o am si eu. ne poarta pe drumuri sa mai produca si celelalte specialitati niste bani... ca deh, niciodata nu e de-ajuns .
Si neaparat crezi ca tb sa mearga sotul la androlog?

Sunt curioasa ce rezultat ii iese acum, dupa tratament, la spermocultura

Miruna - si noi am facut toate analizele la ML pt ca dintre toate laboratoarele de la care am cerut preturile, la ei erau cele mai convenabile.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anna_a spune:

cami,
eu nu cred ca treb sa mearga sotul la androlog ca mie mi s-a parut f supercial Mihalca, poate ca nu se stie prea mult despre infertilitatea masculina sau nu se poate face prea mult; dar nu cred ca ai ce sa faci ca s-ar putea sa te intrebe ce a facut, ce tratament i-a dat si atunci ce o sa zici
oricum rezultatele la spermograma pot varia destul de mult si nu cred ca tine nici de acele tratament naturiste cu mii de vitamine si minerale sau cetrum, ci doar asa de starea sanatatii la un moment dat; dc e racit/stresat sau ceva de genul asta s-ar putea sa-i iasa dezastru la un moment dat sau sa-i iasa mai binisor, nu prea poti sa stii

15+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claris spune:

Ana a si sotului meu i-a iesit e-coli in sperma, a luat 5 zile augumentin ca a iesit sensibil la acest medicament.
Din impresiile tale e ceva care dispare greu?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ralu_mv spune:

Anna, foarte tare faza cu e-coli in spermocultura sotului ... nu ma gandeam sa insiste atat pentru asta, si de ce spun, ca atunci cand se prepara sperma, oricum se adauga acolo si antibiotic (stiu asta de la o clinica in viena, careia i-am dat tarcoale :) si care nu se stresau cu bacteriile astea amarate - doar chlamydia, micoplasma si ureaplasma erau nasoale...)
Bine ca stiu ce ai facut, ca si noi s-ar putea sa avem o pb asemnatoare :), cu un enterococ, care tot asa saracutul traieste naturel in intestinul gros la oricine ... si daca esti mai constipat ...

Mergi la inceput

Sotul a avut un enterococ la ultima spermocultura facuta la ML si am luat amandoi cyprobay de 1000 timp de 14 zile.
Vineri a repetat-o ai azi -maine trebuie sa vedem care este rezultatul

La spermocultura din decembrie 2010 i-a iesit E-coli si a facut tratament cu augumentin. Spermograma era buna. (dar era facuta la Sanador)
Si stresul este un factor, pt ca de anul trecut din octombrie lucreaza in alta parte si are mult mai mult de munca.

Mergi la inceput

Asta e si mai tare bccami, tot asa dupa o spermocultura la ML aparut enterococ, dat la amandoi augmentin 10 zile, tot vineri am repetat la ML si azi maine asteptam rezultatul ! :) Au fost in aceasi zi sotii la ML :) Intru online de 10 ori pe zi si vad ca nu dau inca rezultatele :)

--------------

MTHFR C677T homozigot, FXIII V34L heterozigot, o sarcina obt. natural in oct. 2008, soe la 7 sapt..

Mergi la inceput

Aaaa.. si am uitat sa spun, noi am facut analizele in acelasi timp, mie la cultura din col si secr., nu mi-a iesit nimic, si lui enterococul asta. Intrebat pe dr, cum asa ? si a zis ca la femeie se poate sa fie mai putin sensibile testele... ?!? m-am mirat tare :)

--------------

MTHFR C677T homozigot, FXIII V34L heterozigot, o sarcina obt. natural in oct. 2008, soe la 7 sapt..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miruna1980 spune:

multumesc mult de tot pt raspuns....ma gandeam ca in alta parte as iesi mai ieftin.Dar,asta e!Multumesc frumos

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Ralu_mv

Asta e si mai tare bccami, tot asa dupa o spermocultura la ML aparut enterococ, dat la amandoi augmentin 10 zile, tot vineri am repetat la ML si azi maine asteptam rezultatul ! :) Au fost in aceasi zi sotii la ML :) Intru online de 10 ori pe zi si vad ca nu dau inca rezultatele :)

Ralu, nu ma fa sa ma gandesc la prostii
Am uitat nr de cerere acasa si nu pot sa ma uit. Cum ajung cum ma uit. Ieri am intrebat si au zis ca cel mai sigur miercuri.

si ne-au pus sa facem cu prezervativ tot tratamentul si pe toata durata tratamentului de stimulare.
voi ce parere aveti? si voua v-a spus la fel?

noi inca nu facem tratament de stimulare si oricum intr-o zi am cam ”uitat”. tratamentul de stimulare il vom incepe in august-septembrie.
PS - sa ma vedeti acum - cand merg la cumparaturi ma uit dupa prezervative

Mergi la inceput