FIV Dr. ALBU DRAGOS 35

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns QiaoBing spune:

bccami hai, racoreste-te putin.
si pe mine m-a trimis Albu la endocrinolog cand am fost prima data la el cu ce analize aveam atunci, si uite asa am descoperit o prob la tiroida de care nu stiam si nici unul din cei 2 dr gineco + medicul de familie care vazusera aceleasi analize inaintea lui nu imi zisesera ca ar fi ceva de luat in considerare.
sotul a fost pana acum la vreun consult la androlog sau a facut doar spermograme ? poate are un varicocel.

---------------------------------------------
MTHFR A1298C, PAI-1 675 4G, PAI-1 844G Heterozigote
sarcini obtinute natural 2000 - extrauterina cu pierdere de trompa, 2007 - chiuretaj terapeutic la recomandarea dr, 2010 - sarcina oprita in evolutie 6-7s, tratament cu Clexane 0,4 1/zi in s6
IA mai 2011 Medlife - nereusita
Tratament actual de pregatire: Femibion1 1/zi, CETEBE+Zn 2/zi, MagneB6 2/zi, Q10 1/zi, Folowise 1/zi, aspenter 2/sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maripet spune:

Bccami, te trimite la endocrinolog tocmai ca sa-ti dea un tratament care sa tina in frau prolactina, nu ca te faci bine. Tratamentul de dinainte de FIV si asa te da peste cap hormonal desctul de mult si sa nu apara ceva pe prcursul tratamentului.
Eu am ATPO foarte mare si tot asa m-a trimis la endocrinolog sa-mi dea tratament si de dinainte de a incepe tratamentul pentru FIV am inceput sa iau Seleniu.
Pe sot eu zic sa nu-l mai duci nicaieri. Si al meu sot are tot OATS. A facut tratament cu vitamine ( acid folic, vitamina E forte, Protect 4life, branca ursului, etc) din decembrie si in ziua punctiei a trebuit sa "doneze" de 2 ori, atat era de proasta "proba". Sunt bani , timp si nervi pierduti.
Du-te doar tu la endocrinolog sa-ti dea un tratament si pe urma mergi direct pe FIV. Cu cat mai repede cu atat mai bine. Si asa acest lucru va epuizeaza si fizic si psihic.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sunnyday30 spune:

cami, nu ma pricep foarte bine ca nu-s medic si nici macar nu-l cunosc pe om...dar imi dau si eu cu parerea, daca nu te superi.
Asta demonstreaza ca dr. Albu este un om foarte meticulos si atent si nu face FIV-uri doar de dragul de-a lua bani, iar gandirea d-lui este pe termen lung. Problema cu prolactina marita trebuie investigata, totusi ca este o dereglare hormonala, iar la sot credk vrea sa "stoarca" cat mai multi gigei

Iar cu programarile...ce sa zic...degringolada mare Si eu m-am programat pentru maine...sper sa nu stau degeaba pe la usi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miruna1980 spune:

Buna,fetelor!Am si eu o intrebare,daca nu deranjez...mi-a dat si mie dr Albu o serie de analize(atat pt mine,cat si pt sot),inainte de a ne apuca de FIV. Am facut o parte din ele,au mai ramas cele legate de sange....am intrebat aseara la receptie cat m-ar costa analizele la sange si dupa un calcul a reiesit suma de 2 970.00 Ron.Voi unde le-ati facut?Tot la Medlife? Multumesc frumos!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bccami spune:

Citat:
citat din mesajul lui QiaoBing

bccami hai, racoreste-te putin.
si pe mine m-a trimis Albu la endocrinolog cand am fost prima data la el cu ce analize aveam atunci, si uite asa am descoperit o prob la tiroida de care nu stiam si nici unul din cei 2 dr gineco + medicul de familie care vazusera aceleasi analize inaintea lui nu imi zisesera ca ar fi ceva de luat in considerare.
sotul a fost pana acum la vreun consult la androlog sau a facut doar spermograme ? poate are un varicocel.

adevarul e ca am ajuns la limita...dar voi ma faceti sa si zambesc din nou

sotul a fost mai demult la urolog dar la androlog nu retin. nu prea stiu ce face unu si ce face altul.... era ok urologic
dupa ce facem analizele vedem care unde merge

va pup mumoasele mele

Mergi la inceput

Buna,fetelor!Am si eu o intrebare,daca nu deranjez...mi-a dat si mie dr Albu o serie de analize,inainte de FIV(atat pt mine,cat si pt sot). Am facut o parte din ele,au mai ramas cele legate de sange....am intrebat aseara la receptie cat m-ar costa analizele la sange si dupa un calcul a reiesit o suma fabuloasa.Voi unde le-ati facut?Tot la Medlife? Multumesc frumos!

Mergi la inceput

upsss,imi cer scuze...am probl cu netul,nu stiam ca s-a transmis de mai multe ori....imi cer scuze!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns QiaoBing spune:

Anastasia un pt ziua de azi.

fetele, de viitoarea noastra mamica de tripleti ce mai stiti ?

sarcini obtinute natural 2000 - extrauterina cu pierdere de trompa, 2007 - chiuretaj terapeutic la recomandarea dr, 2010 - sarcina oprita in evolutie 6-7s, tratament cu Clexane 0,4 1/zi in s6
Tratament actual de pregatire: Femibion1 1/zi, CETEBE+Zn 2/zi, MagneB6 2/zi, Q10 1/zi, Folowise 1/zi, aspenter 2/sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anna_a spune:

bccami, iti spun eu de ce te trimite la endocrinolog si pe tine si pe sot, dar sa nu te superi pe mine, treb sa mai ia si ei niste bani de undeva, asta e procedura nu neaparat ca e el rau intentionat

si eu aveam prolactina putin marita dar la endocrinolog nu m-a mai trimis

referitor la sot, se duce absolut degeaba, al meu a fost si la urolog de 2 ori, i-au facut si eco si tot degeaba si a fost si la Mihalca, care chipurile e androlog, e o mare abureala doctorul ala, nu-ti face nimic, nu-ti da nimic decat acel centrum care nu au nici un efect si o sa-i spuna ca nu e asa rau ca el a vazut saricini si cu mai putini, in conditiile in care al meu avea 8 mil cred si geneza f proasta, numai 10% forme normale, asa ca ma lasi

numai ca nu prea ai ce sa faci, treb sa te duci ca-ti cere analizele pt dosar
sotului meu ii mai iesea si e-coli in spermograma, i-am facut tratamentul de 3 ori a bagat antibiotice cu pumnu' si de fiecare data devenea rezistent la ultimul antibiotic si Albu inista ca sa rezolve problema innaine sa ne apucam de FIV ca e o infectie ai bla bla
pana la urma i-am trimis un mail, i-am zis ca sotul refuza sa mai faca alt tratament si daca vrea sa ne faca FIV asa dc nu asta e, ma duc in alta parte; si ne-a facut si am avut noroc si am reusit

succes, asta e il mai trimiti si pe la aia o data, mai dai niste banuti dar nu prea ai ce face

15+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anastasia_7 spune:

Citat:
citat din mesajul lui QiaoBing

Anastasia un pt ziua de azi.

fetele, de viitoarea noastra mamica de tripleti ce mai stiti ?

Qiao, draga mea, pup fetita si eu!!!
Cami, ai PM, puiule!
Altesa, m-am gandit la tine ieri toata ziua, ce a facut fata la dr, cum a fost?
toate fetitele

Mutatia -844G in gena PAI-I in stare heterozigota; Mutatia 677 C>T in gena MTHFR - in stare heterozigota; Mutatia 1298 A>C in gena MTHFR- in stare heterozigota

„Iubirea lui Dumnezeu fata de cel mai mare pacatos este mai mare decat iubirea celui mai mare sfant fata de Dumnezeu. Dumnezeu nu ne cere minuni. Pe acelea le face El.”
Parintele Arsenie Boca

Mergi la inceput