poznasi dragalasi de ian-febr.2004

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns buli spune:

Rox, noi am stat la ceva pensiune locala, am mancat peste mult si bun
green ala e mult prea scump pt noi

aaa, cred ca ieri a fost sf. alexandra

La multi ani, Alex frumusica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Monica, eu am luat hainele de 7-8 ani. Alex e slabuta dar alungita si cele de 5-6 ii sunt scurte la maneci. Cele de 7-8 sunt largi. Dar pana la urma am preferat sa le iau mai mari decat sa le schimb peste cateva luni, mai ales ca regula e sa le bage in fusta/pantalon.
Zici ca o curea gasesc tot la Zara?

Legat de birou nu stiu ce sa zic. Noi avem un birou micut dar nu pare prea comod. Insa un scaunel ar trebui sa ii iau, cred ca bag o tura la Ikea. Vazusem scaunul Stille, cred ca il recomandase o mamica. Oricum acasa nu prea o sa faca lectii, banuiesc ca nici Albert. Iar carti si caiete pupam doar in weekend. Eu asa visez.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui buli
aaa, cred ca ieri a fost sf. alexandra

La multi ani, Alex frumusica

Azi e sfantul Alexandru! Multumim tare mult de urari!

La multi ani tuturor sarbatoritilor!

Mergi la inceput

Babee, felicitari lui Philip pentru performante si mult succes si anul acesta! Sa va traiasca puii minunati si sa va bucurati de ei!

Mergi la inceput

Mai dar voi ma speriati ce mari aveti baietii. O fi doar pentru ca sunt baieti? Pai Alex e mai scunda cu un cap fata de ei. Recunosc ca si piticu meu e mare rau, are 110 cm la 4 ani. Dar fata e mai mignona ca mami. La picior ii iau insa 31-32, si aici tot cu mami seamana, traim pe picioare mari.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Babee spune:

Rox...sa IMI traiasca puii....
Buli scuze dar mesajele pe Ym le-am primit dupa luni de zile..Ati ajuns si cu Matei?Si el e mare....oricum sanatosi sa fie

Mergi la inceput

Babee,

In alta ordine de idei, am aflat clasele si invatatoarea. Alex e la clasa de avansati si imi fac griji, nu stiu cum sa ii spun. Nu e in clasa cu prietena ei, in plus cei de acolo au fost marea majoritate colegi la gradi. Ce ma fac?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns A_Iulia spune:

Rox, nu te nelinisti! E mai bine sa fie la clasa de avansati...decat s-o ia de la zero. Bravo ei! Lasa ca o sa-si faca ea prietene din noua clasa!

Noi de la Zara am luat marimea 9-10 ani - am cumparat chiar azi un sarafan de acolo (ii este fix!) si un trening. In rest, rechizite am tot luat...nu mai iau nimic, ca am deja plin de caiete si alte din astea.

Viv abia asteapta sa inceapa scoala, sa-si revada colegii. Eu nu astept , mi-e groaza cand ma gandesc ca iar o sa ne trezim dimineata, iar o sa mergem la scoala in fiecare zi, ufffff. Ce bine e in vacanta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns A_Iulia spune:

Am uitat sa spun ca, in afara de privitul la televizor, Vivi si-a mai gasit o pasiune: cititul. Citeste oriunde, orice, i-am mai cumparat azi carti, carti, carti...eu ma bucur, asa eram si eu la varsta ei, dar noi nu prea aveam alternative.

Sa luati Jurnalul unui pusti (sunt 3 volume, le-a devorat in cateva zile...). Eu am mai luat si cartile cu Spioancele, cele cu Hanna Montana, si cele cu Geronimo Stilton, cam astea imi amintesc acum pe moment.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda141 spune:

I-am comandat si ghiozdan, dupa indelungi cautari in magazine si rasfoit toate site-urile . Sper sa fie bun!

Mergi la inceput