poznasi dragalasi de ian-febr.2004
Raspunsuri - Pagina 14
Roxana_G spune:
La deschiderea anului ne a anuntat dna invatatoare ca in fiecare saptamana, cel mai bun din clasa (participare, reguli, etc) va primi acasa o buburuza, mascota clasei. Ia ghiciti ce am gasit in seara aceasta acasa - in afara celor doi copii minunati? O buburuza maaaaare de plus! Va dati seama ce mandra am fost, dar ce mandra e Alexandra!
Weekend frumos tuturor! Va tin pumnii pentru luni si doresc mult succes scolarilor, adaptare usoara si note bune!
arturicii spune:
Uau, felicitari!!!! Apai chiar ca ati inceput bine anul scolar!
Ioana & Arturicii'SBiblioteca Romaneasca din Canada
arturicii spune:
Mult mult succes poznasilor ce de devin imediat proaspeti scolarei! Sa cresteti mari insa sa nu uitati niciodata sa ramaneti poznasi dragalasi!
Suntem alaturi de voi!
Ioana & Arturicii'SBiblioteca Romaneasca din Canada
buli spune:
bravo, Alex-buburuza!
Matei s-a dus azi la scoala cu o felicitare tip quilling facuta de el pt invatatoare, cu o medalie pt cea mai buna inv din lume si cu inca vreo 5-6 medalii pt prieteni, toate facute de el din panglici.
Ioana, e f misto posterul!
o saptamana faina sa aveti si un an usor si pt copii, si pt parinti
si un gand special bobocilor si parintilor!
Roxana_G spune:
Mult succes scolarilor mai vechi sau mai noi!
Bravo Matei, vad ca s-a pregatit pentru inceputul anului. E bine ca se duce asa cu drag.
Ce or fi facut ceilalti? Nu povesteste nimeni prima zi?
bumbita spune:
Buna fetele,
Roxana, la ce scoala este Alexandra?...f buna ideea invatatoarei de stimulare a copiilor!!!
eu sunt in cautarea unei scoli bune in Bucuresti....
dadi_t spune:
Tuturor elevilor si gradinarilor: mult succes si acomodare usoara in noua ipostaza!Si parintilor ...rabdare maxima!
Tania
anda141 spune:
Am avut si noi ieri marea zi, cum zice Albert. Duminica toata ziua a spus ca "maine e ziua cea mare" . Era super nerabdator si bucuros ca incepe.
Ieri am stat doar o ora la scoala, de astazi stau toata ziua. Saptamana aceasta si ceva din cealalta vor face doar activitati de cunoastere, desen si alte activitati extra. Abia apoi vor intra in lectii. Sunt 14 copii in clasa, 10 baieti si 4 fete Invatatoarea este foarte tanara , nu stiu exact cati ani are, cred ca vreo 25-26. Astazi avem sedinta si vom afla mai multe despre toate. E in clasa cu 2 prieteni buni si 2 fetite cunoscute, una de la gradinita si cealalta sora prietenului, asa ca este foarte incantat de asta.
Astazi a dota zi, deja am intarziat un pic , am plecat tarziu de acasa si cum scoala noatra este f departe si traficul monstruos...maine o sa plecam mai devreme.
Am pus cateva poze aici : http://family.webshots.com/album/580867800wBCJHY
Roxana_G spune:
Monica, felicitari scolarului, ti-am zis si dincolo ca e tare frumusel si elegant (ca sa folosesc expresiile Alexandrei, e chipes foc). Cred ca e bine si cu invatatoarea tanara, probabil e mai motivata. Arata super si clasa, si colegii sunt tare draguti. Are destui tovarasi de joaca si e bine ca are si cunoscuti. Sigur va fi bine. Ziua mare cred ca e azi, abia acum isi face o impresie despre program si ce presupune, cred ca abia astepti povestiri diseara. Cat despre trafic...brrrr, am clacat azi dimineata. Este de a dreptul sufocare pe sosele.