Bazar umanitar (67)
Raspunsuri - Pagina 38
diannaalex spune:
Buna ziua fetele!! Am adaugat si noi produse pentru domni si doamne Acum trebuie sa scot piticul afara dar o sa revin cu linkuri mai tarziu. Va uram spor la cumparaturi. O duminica placuta sa aveti in continuare.
mami de pui Alex www.dianalaura.wblog.ro
veniti la produse noi sau impecabile la preturi foarte bune
pt. Alexandru Hapaleti si alti copii
aticia spune:
Gaby, lucrez cu drag pentru fete de pe forum. Doar ca sunt comenzi private. Spuneti-mi ce v-ar placea sa vedeti la licitatii si ma apuc de lucru.
Va pup si va multumesc pentru aprecieri.
madyrizi spune:
buna,
caut hainute (pantaloni de casa/subtiri/grosi lungi, bluzite cu maneca lunga, ciorapei... si altele) pt. baietel de 2 ani - adica marimea 86-92.
multumesc frumos...
Mami de www.pregnancy-duedate.com/tickers/z7m2069icppvwhff.png" target="_blank">Mihai siwww.pregnancy-duedate.com/tickers/3n5z7sh3szzc8t5z.png" target="_blank">Alex
NOUTATI IN ALBUM
pt. Alexandru Hapaleti si alti copii
olim spune:
salutare
aticia, am o intrebare la tine.tabloul meu de la tine nu a ajuns inca la tatal meu, stii ceva de el?
multumesc mult
aticia spune:
Olim, coletul tau l-am pus o data cu cel al lui gaby2011 si al ei a ajuns in 18/07. inapoi nu s`a intors. Am sa caut printre facturile de posta sa vad daca mai am recipisa prin care am trimis catre tine.nu mi s`a intamplat niciodata sa se piarda ceva la posta.
olim spune:
nici mie sa nu primesc pachetele,doar unul de la duky; dar ala era la cluj trimis, mai ales ca postasita e prietena tatalui meu.
multumesc mult
Dodo-pui spune:
Am adaugat:
@ghiozdanele de gradinita,pentru baietei
-ghiozdanel,nou
-ghiozdanel Arnie
@pentru copii mici:
-ghete,mar 20
- palarie
-halat de baie
-maieu elegant
@-poseta textila
@pentru baieti
- bluza cu Rory
-vesta cu gluga
-sapca subtire
-sapca
-caciula dubla
@pantalon 3/4,mar 38
Multumesc ca ne sunteti alaturi!
~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la Dumnezeu imposibilul!
Razbunarea cea mai cruda este cand dusmanul tau e silit a recunoaste ca esti bun si dansu-i rau.
aticia spune:
olim, am fost azi la posta si am depus o cerere catre diriginta oficiului sa verifice ce s-a intamplat cu coletul tau- maine seara, dupa ce ma intorc de la spital trec din nou si te tin la curent.
mikaeela spune:
Am adaugat si eu acum la bazar :
-adidasi Nike -marimea 25
-adidasi Nike-marimea 25
--geanta Diesel
-gentuta f frumoasa -tip chinezeasca
--bluzita Thomas&friends ptr 18-24 luni
Bazar umanitar
Ajutor ptr Ionela
Daca plangi ca soarele a disparut din viata ta,lacrimile te vor impiedica sa vezi stelele