Bazar umanitar (67)
Raspunsuri - Pagina 24
georgipuia spune:
Buna ziua Doamnelor...
A expediat sotul azi colete pentru Laura25 si Jasmin012 si a ridicat coletul de la mamagiuliei nu am intrat in posesia lui, dar abia astept sa-l desfac si sa-i arat fetii...
Ce am eu de oferit si/sau vandut?
Laura25 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui georgipuia Buna ziua Doamnelor... A expediat sotul azi colete pentru Laura25 si Jasmin012 si a ridicat coletul de la mamagiuliei nu am intrat in posesia lui, dar abia astept sa-l desfac si sa-i arat fetii... Ingerasii mei: Mony (03.12.2003) si Teo (17.05.2007) "Viata nu se masoara cu numarul de respiratii pe care le aveti, ci in momentele care iti taie rasuflarea." Ce am eu de oferit si/sau vandut? |
Multumesc!!
Am marfa la bazar umanitar DC
Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Poveste cu shtrumphi
'Cos what I feel is the only truth for me
georgipuia spune:
Cu placere si sper din suflet sa va placa ce ati achizitionat!
Ce am eu de oferit si/sau vandut?
katteryna spune:
Buna fetelor!
Aseara am pus colet catre Nerantula iar azi de dimineata au plecat colete catre alinamoro, tomaca si Jasmin.
Sper sa ajunga in timp util, si sa va placa!
Va pupam si va dorim weekend frumos!
RAISA MARIA
BLOGUL NOSTRU
POFTITI IN BAZAR
Jasmin012 spune:
citat din mesajul lui katteryna Buna fetelor! Aseara am pus colet catre Nerantula iar azi de dimineata au plecat colete catre alinamoro, tomaca si Jasmin. Sper sa ajunga in timp util, si sa va placa! Va pupam si va dorim weekend frumos! RAISA MARIA BLOGUL NOSTRU POFTITI IN BAZAR |
Multumesc,
Jasmin012 spune:
Astazi am efectuat si eu plati la bazar, dupa cum urmeaza:
Robi - 10 lei pt cele doua tricouri de la Laura
Bibi - 12 lei pt sfesnicul de la aticia
Plata a fost facut de mama, initiale B.P.
Laura, pt confirmarea platii pt Robi o sa iau chitanta de la maica-mea, ca nu am reusit azi sa intru in posesia ei. Merci
ana l spune:
citat din mesajul lui gabby2011 sper sa nu se supere fetele pe mine care au hainute la bazar pt ca le sfatuiesc atunci cand posteaza produsele, sa mai faca un mic efort si sa masoare produsul.de exemplu eu tot vroiam sa i cumpar niste body cu maneca scurta la baiat si tot cautand am realizat ca nu scrie in anunt nici macar ce scrie pe eticheta pt ce varsta, masurate nici atat pt ca fiind purtate, intra la apa stiti si voi, si din poza nu ti poti da seama, si atunci decat sa stau la fiecare body sa dau mesaj sa intreb dimensiuni swi sa astept raspuns sincer am renuntat si am cumparat de pe alt site.stiu ca timpul e limitat pt noi mamicile dar asa evitam ca cel care cumparara sa nu se poata folosi de produs.va pup si iertati ma daca v am deranjat cu ceva pe cineva http://bazar.desprecopii.com/search.asp?searchtxt=gabby2011&catid=&search=Cauta&searchtype=2 |
Nu ar fi rau daca s-ar trece la detalii si culoarea produsului, modelul. Nu de alta, dar alta vezi in poza si alta ajunge la tine acasa.