Bazar umanitar (67)
Raspunsuri - Pagina 22
gatea1980 spune:
BUNA FTELELOR.
AZI AM TRIMIS COLETE PTR.
madyrizi
histamina
gabby2011
va multumim ca sunteti alaturi de noi
va pupam
mama unui inger mihaita darius
aticia spune:
Salut fetelor, la noi e o caldura de te topesti- am pus azi colete pentru olim, gaby2011 si aka.
va multumim ca ne sunteti alaturi!
valentina_22 spune:
'neata fetelor!
Am mare rugaminte la voi, poate cineva s-a lovit de asta si ma poate ajuta cu o informatie, desi este off-topic.
Pe scurt: nu mai beneficiez de asigurare de sanatate si vreau sa merg sa inchei un contract de asigurari de sanatate, acest act fiindu-mi necesar pentru internarea in spital. De dimineata stau numai pe telefon, am sunat la zeci de numere, gasite pe net si nu raspunde nimeni, in cel mai bun caz ma pun in asteptare apoi vine ton de ocupat.As vrea sa stiu unde sa merg , eventual ce acte imi sunt necesare sau macar un numar de telefon viabil.
Nu as vrea sa merg cu copii prin caldura asta infernala si sa nu rezolv nimic.
Multumesc!
_
Unde omul se multumeste, acolo raiul îl găseste.
Vale, mami de ALEXANDRA si ANDREI
cum creste Alexuta
cat de mare este Andu
ALATURI DE BIBI
BAZAR DC
Jasmin012 spune:
buna, fetele
Si eu tot off-topic(pentru care imi cer scuze): intrebare adresata fetelor de la mare: am vrea ca in perioada 20-30 august (aproximativ) sa mergem la mare cu Lucas. Cunoasteti cumva pensiune buna sau gazda cumsecade? Ma intereseaza oferte. Celor care imi pot face recomandari le rog sa-mi scrie PM. Multumesc.
alex_andra spune:
Jasmin, eu cunosc pe cineva, e o doamna f cumsecade, are o viluta in Eforie Sud, are 3 camere disponibile, pentru turisti si e la 5 minute de plaja, de mers pe jos.
Este mama unei prietene de-a mea, f buna, din liceu.
Eu am fost acolo, 2 ani, la rand.
Are si gratar in curte, pe care il puteti folosi.
Are curticica destul de mare, unde Lucas se poate juca, sunt destule jucarii, pentru ca doamna are 2 nepoti, unul de 2 ani si jumatate si unul de 5 ani.
Camerele sunt f ok, mari,dotate cu tot ce trebuie, baie, televizor, aer conditionat, frigider.
Nu stiu ce preturi are, in schimb.
Daca te intereseaza, iti dau nr ei de telefon.
Eu o sa merg acolo, impreuna cu inca o prietena de-a mea si sotul ei si copilul, in perioada 24-28 august.
alexandrina spune:
Of, valentina.
Dar era, cel putin teoretic, ideea ca daca unul din soti e asigurat, atunci toata familia este. Nu e valabil?
Adica sa ai adeverinta de la locul de munca al sotului...
Mercedes spune:
valentina-sotul e asigurat? daca da, primul demers e sa anunte la job si sa depuna o declaratie pe propria raspundere din care sa rezulte ca te are in intretinere
Ori, tu vrei neaparat sa-ti faci contract de asigurare? vezi ca va trebui sa platesti retro daca nu ai fost pana acum asigurata.
Scuza ma dar nu ai copii sub 2 ani sau n ai fost in somaj ca si perioadele astea se considera perioade asigurate.